• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4
doktorum kanama olmamasına rağmen çok hafif regl gibi sancılarım oluyo ara sıra diye progestan fitili kullanalım zararı olmaz dedi. pcosta var ayrıca önceki kimyasal oldu. sizce kullanmalı mıyım
Kullan canım progestan fitilin hiçbir zararı yok

Olsun kuzum inan ben miğde bulantısından yemek yapamıom bu süreç geçecek inşallah

Kızlar bısey sorcam progestan iğne saat 8 de yaptım kanıyor halıyle kan durunca bende pamuğu bastırmayı bıraktım ama şimdi baktım ki atletim ve iç çamasırım ilaçla beraber kan olmuş yani ilaç geri gelmiş tekrar yapsam mı igne bılemedim
Yok sakın yapma bence zararlı olur

Merhabalar kızlar benim de son adet tarihim 17 Eylül . Bugün keseyi görmek için hastaneye gittim. Doktor keseyi gördü ama net bir şey demedi . Elime de saçma sapan bir ultrason fotoğrafı sıkıştırdı . Neyin ne olduğu belli değil. 3 bin lira da muayene ücreti verdim . Sinirim aşırı bozuldu. Her ihtimal olabilir diyor .

Eklentiler

• IMG_9147.webp
    IMG_9147.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 52
Şu gebelik kesesi . Siz ne düşünüyorsunuz. Pişman oldum o kadına gittiğime . Net bir şey söylemedi . Dış gebelik olsa anlaşılmaz mı ya . Bunlar nasıl doktor ???

Eklentiler

• IMG_9147.webp
    IMG_9147.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 52
Merhabalar kızlar benim de son adet tarihim 17 Eylül . Bugün keseyi görmek için hastaneye gittim. Doktor keseyi gördü ama net bir şey demedi . Elime de saçma sapan bir ultrason fotoğrafı sıkıştırdı . Neyin ne olduğu belli değil. 3 bin lira da muayene ücreti verdim . Sinirim aşırı bozuldu. Her ihtimal olabilir diyor .
Kalp atışı için başka gün vermedi mi

Şu gebelik kesesi . Siz ne düşünüyorsunuz. Pişman oldum o kadına gittiğime . Net bir şey söylemedi . Dış gebelik olsa anlaşılmaz mı ya . Bunlar nasıl doktor ???
beylikdüzü medicana hastanesi nil hanıma ya da yıldız hanıma gidebilirsiniz ben nil hanıma gidiyorum akşam çalışıyor ama memnunum

Kaç haftalık sin çok küçük görünüyor mm yi biliyormusun

Tebrik ederim hayırlı olsun kese boyutu kaç mm dedi kalp atışı için kaç gün sonraya cagirdi sizi
10 gün sonra çağırdı tekrar benim 3 kalp durmasından kaybım 2 de kimyasalım var ama bu sefer içim rahat gibi kilo da verdim başka doktora başladım belki eskilerle karşılaştırma yapmadığım için iyiyim iyiyiZzz💕💕💕🥹🥹🥹

Back
X