- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Gözün aydın canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım
Sağol canımhadi hayırlı olsun canım tekrardan...
Benim de kahverengi kahve telvesi gibi akinti basladi ve iyiye işaret olmadı şu mübarek günlerin hatrina bizlerinde sağlıklı bebekleri olsun inşallah. Hayırlısı olsun hiç korkma yeni başlangıçlar yaparız inşallahBiliyorum evet cok var ama zamanda alehime işliyor hep ayrıca bu gece cok dua ettim Rabbime bi çıkıs yolu göster diye az önce kahverengi akıntılarım başladı demekki hayırlısı buymuş hiç olmamıstı önceden![]()
Benim de kahverengi kahve telvesi gibi akinti basladi ve iyiye işaret olmadı şu mübarek günlerin hatrina bizlerinde sağlıklı bebekleri olsun inşallah. Hayırlısı olsun hiç korkma yeni başlangıçlar yaparız inşallahBiliyorum evet cok var ama zamanda alehime işliyor hep ayrıca bu gece cok dua ettim Rabbime bi çıkıs yolu göster diye az önce kahverengi akıntılarım başladı demekki hayırlısı buymuş hiç olmamıstı önceden![]()
Saol canım inşallah allahım yar ve yardımcımız olsun.tebrikler canım.. Diğer Süreçlerde de allah yardımcın olsun hep yüzünü güldürsün...Sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin...
Hayırlı olsun canım67.52 cıkmıs :) allaha şükür
Aldırdım canım bugün tekrar kanama olunca beklemeye gerek görmedi inşallah yine olurBaska dr ada git canim.emin olmadan yaptrraan icinde hep bi keske kalir
İnşallah canım benim amin inşallahBenim de kahverengi kahve telvesi gibi akinti basladi ve iyiye işaret olmadı şu mübarek günlerin hatrina bizlerinde sağlıklı bebekleri olsun inşallah. Hayırlısı olsun hiç korkma yeni başlangıçlar yaparız inşallah
Amin canım insaAllah hep beraber güzel haberlerle gel insaAllahCanım daha yeni bugun 92.15 cuma gunu yeni kontrolüm hayırlısı bakalim Insallah saglikli mutlu huzurlu bir gebelik yaşarız
Hayırlı olsun canım bende hamisim bir süredir girmemistm bende senin gibi güzel haberle geldim
Bugun dr gittim birsey demedi kesemizi gorduk resmimizi cektik hayırlısı allahtan kuzum allahım sağlıklı sihhatli kucağımıza almayı nasip etsinHayırlı olsun canım bende hamisim bir süredir girmemistm bende senin gibi güzel haberle geldim
Değerin haftana göre baya iyi benim 15 nisan sat gecen cuma kan verdim 1370 çıktı senin daha sonra kac cikmis ikiz olma ihtimali olabilir gibi tam bilgim yok bu konuda ama ya da erken döllenmedir sağlıkla gelsinler insaAllah![]()
sağol canım saglıkla alalım kucagımıza :)Hayırlı olsun canım
Canım bende sağda hissettim cinsiyetit erkek bizimCanlar ben kasik agrisini sağda ve ortada hissediyorum oglusummu olucakki acaba sag erkekti sanırım cinsiyeti belli olanlar ilk haftalarki hissettiginizle tutttu mu![]()
Ben yumurtlama zamanlarmdada sagimda agri hissederdm genelde o zaman benim erkek olmasi ihtimali yüksek sağlıklı olsunlardaCanım bende sağda hissettim cinsiyetit erkek bizim
Hayırlısı olsun bakalımKizlarr aldim klomeni. Haftaya cuma da kontrole cagirdi bakalm![]()
Hayırlı olsun canım, hadi İnşallah emeklerin karşılıksız kalmaz rabbim bebiğine vesile eder...Kizlarr aldim klomeni. Haftaya cuma da kontrole cagirdi bakalm![]()