• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Ben yuz ustu yatıyorum ılerleyen zamanlarda ıstesekte yatamayacagımız ıcın fırsat varken yatayım dıyorum :anneadayı:
Ayy vala dün az yatayım dedim sonra dedım bebegım ezildi 🙈😂😂😂 geri yan yattım bı mıde bulantıları için neler yapıyorsunuz ya ben ne yapsam olmuyor çubuk kraker leblebi mandalına su ama boş 😒😒

Ayy vala dün az yatayım dedim sonra dedım bebegım ezildi 🙈😂😂😂 geri yan yattım bı mıde bulantıları için neler yapıyorsunuz ya ben ne yapsam olmuyor çubuk kraker leblebi mandalına su ama boş 😒😒
benimde aynısı her an kusma isteği sürekli kendimi tutuyorum. Böyle bi dalga gibi anlık geliyor gidiyor :) sağlıcakla geçsin her birimizin amin.

Hanımlar merhaba hayırlı olsun hepinize öncelikle hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🌸❤️ sizlere bi sorum olacaktı 14 ü yumurtlama günüm 13 ve 15 değerlendirdim kasıklarımda ağrı vardı geçti yumurtlamadan kaynaklı normal zaten bildiğim kadarıyla birliktelik yaşarken rahmimin içinde ağrı oluyor yani 1 oldu 2 oldu alttan ultrasondan bakışmıştı herhangi bir sorunum yok gebelik vs olmuş olabilirmi erken belirtiye girermi siz böyle bişey yaşadınızmı ?

Merhaba kizlar doktora gittim bugün 6+0 haftalık hamilelik ölçtü doktor keseyi ve içindeki bebeği gördüm kalp atışı için 15 gün sonraya gün verdi
Hayırlı olsun canım cok mutlu oldumm🥰 kaç ile gitmiştin de 6+0 cikti peki ? Sende tüp bebek tedavisi görmüştün dimi?

Ya bana kalırsa bir şey olmaz ilk duyuldugu zaman ya da geç döllenmede böyle olabiliyormuş. 9.10.haftada duyulan kalp atışları daha hızlı oluyormuş. Son görüştüğüm doktorum bu kadar küçük bebekte bir kalp hastalığından bahsetmek yanıltıcı olur dedi bende güveniyorum daha bebek şekli bile yok zaten hele bi görünsün de
Evet canım olabilir umarım daha yeni olduğu için az atmıştır bir eben tüp bebekle hamile kaldım 3. Denememdi bu o yüzden korkum daha fazla Allah nasip ederse çarşamba gideceğim kontrole umarım normale dönmüş olur

Ezilmez daha için rahat olsun :KK48: Cok sukur bende bulantı yok canım

Kızlar kontrolden çıktım
Sat’a göre 7+1’iz ama dr alttan baktı ve 6 haftalık dedi
Geçen hafta karından ölçmüştü 6 haftalıktı
Kalp atışını dinletti çok kısa
Bi huzursuzlandım
Yani geçen haftadan beri hiç büyümedi ama kalbi mi atmaya başladı ben anlamadım hiç bir şey
Canım geçen hafta gittiginde 5+6 dır mesela. Smdide 6+6 dır ikisinede 6 haftalık deniyor olabilir. İçin rahat olsun aksi birşey olsa doktor söylerdi 🥰

Arkadaslar benim son adet tarihim 14 eylülyi yeni gebe olduğumu öğrendim geç döllenme 🥹 inşallah sağlıklı ilerler sürecim eğer sağlıklı ilerlerse acaba doğum haziran mı olur sizce??
Yumurtlama 5-6 ekim

Arkadaslar benim son adet tarihim 14 eylülyi yeni gebe olduğumu öğrendim geç döllenme 🥹 inşallah sağlıklı ilerler sürecim eğer sağlıklı ilerlerse acaba doğum haziran mı olur sizce??
Yumurtlama 5-6 ekim

Eklentiler

• Screenshot_2025-10-20-18-11-28-927_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-10-20-18-11-28-927_com.android.chrome.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 20
Yumurtlama 5-6 ekim
Baya geç yumurtlamıssınız🥰 hayırlı olsun. Bence haziran sonu gibi veya temmuz başı. Muhtelemen doktor sat tarihinizi değiştirip 21-22 Eylül yapabilir
İlk gebeliğimde aynı şeyi yaşadım adet tarihimi tam 10 gün ileri almıslardı🥰

Baya geç yumurtlamıssınız🥰 hayırlı olsun. Bence haziran sonu gibi veya temmuz başı. Muhtelemen doktor sat tarihinizi değiştirip 21-22 Eylül yapabilir
İlk gebeliğimde aynı şeyi yaşadım adet tarihimi tam 10 gün ileri almıslardı🥰
Evet sürpriz gebelik 🥹🥹 planlı olmadı kısmet inşallah saglıklı ilerler çok teşekkür ederüm

Merhaba kızlar bende bu gün doktora gittim 7+0 dayım erken gelmişsin daha duyulmaz dedi keseye baktı gelişimi güzel dedi kalp atışı duyulmadı hafif kıpırtı var önümüzdeki bi kaç güne oluşur dedi korkuyorum ya var mı böyle geç duyan kalp atışını buradaki yazılanları okudum 7. Hafta da duyulmayanların doktorlarının çoğu olumsuz konuşmuş benimki de çok olumlu konuştu gene stres oldum buradakileri okuyunca 🫠

Merhaba kızlar bende bu gün doktora gittim 7+0 dayım erken gelmişsin daha duyulmaz dedi keseye baktı gelişimi güzel dedi kalp atışı duyulmadı hafif kıpırtı var önümüzdeki bi kaç güne oluşur dedi korkuyorum ya var mı böyle geç duyan kalp atışını buradaki yazılanları okudum 7. Hafta da duyulmayanların doktorlarının çoğu olumsuz konuşmuş benimki de çok olumlu konuştu gene stres oldum buradakileri okuyunca 🫠
Strese girme bende bugün gittim doktora seninle aynıyım neredeyse 1 kacgun oynuyor aramızda kalp atışı için 15 gün sonraya gün verdi banada

Strese girme bende bugün gittim doktora seninle aynıyım neredeyse 1 kacgun oynuyor aramızda kalp atışı için 15 gün sonraya gün verdi banada
Ay inşallah ya doktor daha erken diyor ama buradakilerin çoğu da geç yazmış 7. Hafta için ama olumlu konuştu kesem güzel gelişmiş yolk sac gelişmiş Herşey olması gerektiği gibi dedi hafif kıpırtı var dedi kalpte umarım hepimizinki olması gerektiği gibi güzelce ilerler o kadar zor bi süreç ki sağlıkla atlatalım inşallah hepimiz de 🫠🙏

Ay inşallah ya doktor daha erken diyor ama buradakilerin çoğu da geç yazmış 7. Hafta için ama olumlu konuştu kesem güzel gelişmiş yolk sac gelişmiş Herşey olması gerektiği gibi dedi hafif kıpırtı var dedi kalpte umarım hepimizinki olması gerektiği gibi güzelce ilerler o kadar zor bi süreç ki sağlıkla atlatalım inşallah hepimiz de 🫠🙏
Canım takildigim konu sen 7+0 degilsinki 6+2 sin seninle transfer tarihimiz 2 gün var aramızda bu uygulamadami dedi yoksa doktormu dedi bana doktor dedi 6 haftalık gebesinn diye 27 Eylül'de transfer olmuştum uygulamada aynı diyor bana 6+0

Back
X