- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Beraber bekleyn bakalm günlerinizi :) tedaviye gidiyomu? İnslh olur ya hep aklımda dua ediyorm ona slm soyleBiz tlfndan gorusuyoruz nasıl biliyosan oda öyle devam canım aynı gun adet olduk hatta bu ay :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beraber bekleyn bakalm günlerinizi :) tedaviye gidiyomu? İnslh olur ya hep aklımda dua ediyorm ona slm soyleBiz tlfndan gorusuyoruz nasıl biliyosan oda öyle devam canım aynı gun adet olduk hatta bu ay :)
Baş üstüne :) iki ay oncede klomen kullandı feleği şaştı kullanmıyo akışına bıraktı inşallah olur :) siz nasılsınızBeraber bekleyn bakalm günlerinizi :) tedaviye gidiyomu? İnslh olur ya hep aklımda dua ediyorm ona slm soyle![]()
İnslh olur ya :) rahim filmi denemicekmi? Ay çok iyi sayılmaz biz idrar yolu enfeksiyonu olmusum oda fazla sancı ağrı vardı ilaçları kullanınca baya azaldı ama bugn yine var ağrılar . Artk doğursaydim modundaym :/Baş üstüne :) iki ay oncede klomen kullandı feleği şaştı kullanmıyo akışına bıraktı inşallah olur :) siz nasılsınız
inşallah yaa dünkü sonuçlar çok kötü ve varikosel ilerlemiş 18 de ameliyat olacak bi aksilik olmazsa bakalımAllahım bir an önce iyileşmeyi nasip etsn canm . Hemen düzelir inslj
Malesef hep ilerliyor ameliyat edilmediği sürece :/inşallah yaa dünkü sonuçlar çok kötü ve varikosel ilerlemiş 18 de ameliyat olacak bi aksilik olmazsa bakalım
öyleymiş yaa..Malesef hep ilerliyor ameliyat edilmediği sürece :/
İnslh olur ya :) rahim filmi denemicekmi? Ay çok iyi sayılmaz biz idrar yolu enfeksiyonu olmusum oda fazla sancı ağrı vardı ilaçları kullanınca baya azaldı ama bugn yine var ağrılar . Artk doğursaydim hmodundaym :/
Hadi inslh ozledk be :))Çektirmiş canım nasip bakalım Allah onunda yardmcısı olsun sizlerinde.
Onunda sana slm var özlemiş :) bi kaç güne gelcm diyo
Canim benim gecmis olsun bilirim o agriyi. Ben 6 aylikken oyle oldum o siddetli agriyla asagidan bir cm acilmam olmustu dusun. Hastaneye yattim igneler serumlar hic rahatlatmadi. Tuvalete girince temizlenirken tuvalet suyunu kullanmadim. Bir tasa ilik su yaptim icine de sirke koydum onunla temizlendim uzun bir sure cok sukur hemen gecirmisti. Tavsiye ederim deneİnslh olur ya :) rahim filmi denemicekmi? Ay çok iyi sayılmaz biz idrar yolu enfeksiyonu olmusum oda fazla sancı ağrı vardı ilaçları kullanınca baya azaldı ama bugn yine var ağrılar . Artk doğursaydim modundaym :/
Elma sirkesi ile yıkıyorum hep akintm önce çoğaldı dün akşamdan beri de hc yok demk ki ise yaradı ilaçlarda sirkede. Ama bn ılık suyla yapmiyodum bide öyle denim.Canim benim gecmis olsun bilirim o agriyi. Ben 6 aylikken oyle oldum o siddetli agriyla asagidan bir cm acilmam olmustu dusun. Hastaneye yattim igneler serumlar hic rahatlatmadi. Tuvalete girince temizlenirken tuvalet suyunu kullanmadim. Bir tasa ilik su yaptim icine de sirke koydum onunla temizlendim uzun bir sure cok sukur hemen gecirmisti. Tavsiye ederim dene
Dene canim ilik su olmasi da ise yariyor soguk su vucuda iltihap veriyor cunkuElma sirkesi ile yıkıyorum hep akintm önce çoğaldı dün akşamdan beri de hc yok demk ki ise yaradı ilaçlarda sirkede. Ama bn ılık suyla yapmiyodum bide öyle denim.
Sağol canm :)Dene canim ilik su olmasi da ise yariyor soguk su vucuda iltihap veriyor cunku
Ben ikizlere hamile kaldigim ay anason pelin otu cayi icmistim.o cayi icerken sarimsakla fitil gibi kontrol ediyordum tuplerden tadi agzima gelcekmi diye.uzun suredir gelmiyor cayi ictim sut buhari falan yaptim tad gelmeye basladi hergun deniyordum.o ayda hamile kaldim canimBenim de regl bitmem üzere, öyle bi boş verdim ki ne takip ne bişi geçen ay,acaba bu ay kür falan mı yapsam diyorum.hangi kürleri önererirsininiz, brokoli kürü diye bişi tüplere ii geliyormuşta bu mevsimde zor bulunur:)sizler nasılsınız ?
Bencede gebelik yok ki bu degerde.benim 1.20 cikiyor hep.kimse suphelenmiyordu direk yok deniyorCanım kimyasal degil bence gebelik yok 0,459 değerini doktor nasıl sınıra yakın buldu onu anlamadım bence acil deki doktor karıştırdı sonucu yalnış anladı beni de boş yere umutlandırdı
Bencede gebelik yok ki bu degerde.benim 1.20 cikiyor hep.kimse suphelenmiyordu direk yok deniyorCanım kimyasal degil bence gebelik yok 0,459 değerini doktor nasıl sınıra yakın buldu onu anlamadım bence acil deki doktor karıştırdı sonucu yalnış anladı beni de boş yere umutlandırdı
Ben ikizlere hamile kaldigim ay anason pelin otu cayi icmistim.o cayi icerken sarimsakla fitil gibi kontrol ediyordum tuplerden tadi agzima gelcekmi diye.uzun suredir gelmiyor cayi ictim sut buhari falan yaptim tad gelmeye basladi hergun deniyordum.o ayda hamile kaldim canim
Süt buharını tam olarak nasıl kaç gün ve nr zaman yaptın canımBen ikizlere hamile kaldigim ay anason pelin otu cayi icmistim.o cayi icerken sarimsakla fitil gibi kontrol ediyordum tuplerden tadi agzima gelcekmi diye.uzun suredir gelmiyor cayi ictim sut buhari falan yaptim tad gelmeye basladi hergun deniyordum.o ayda hamile kaldim canim
Adetim bittikten sonra gece yatmadan once 4 5 gun yaptim.icine maydnzda koyup kaynattim.1 kasikta viks koydum.hatta rakida koydum ebru destan kuruymus.alkol buharlasmayi artteyor diye.her gece 20 dk fln otrdum.sarimsagi deniyordum kokusu gelmiyordu son gece geldi koku kürü biraktim devam etmedim bidahaSüt buharını tam olarak nasıl kaç gün ve nr zaman yaptın canım
Ben de deneyeyim sağol canımAdetim bittikten sonra gece yatmadan once 4 5 gun yaptim.icine maydnzda koyup kaynattim.1 kasikta viks koydum.hatta rakida koydum ebru destan kuruymus.alkol buharlasmayi artteyor diye.her gece 20 dk fln otrdum.sarimsagi deniyordum kokusu gelmiyordu son gece geldi koku kürü biraktim devam etmedim bidaha