2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İlk defa yapmıyorsun yani çatlatma yıl? Bence garantiye al 3-4 gün üst üste yap
Ust uste yapmamda 2 3 gunde 1 devam ederz canim bu hafta.onceki yil ust uste yaptik.2 kere igne denedik.tutmadi.ignelerden 1 sene sonra kendim ikizlere hamile kaldim.yumdan once 1 kes iliski oldu sonra 10 gun iliski olmadi ramazandi.denk gelmedi.ben o iliskiyle hem 1. Bebege hemde 4 gun sorna 2. Bebege hamile kalmisim.bebeklerin arasi 4 gundu.oyuzden artik takilmiyorum gun olayina pek . Stres yapiyrm gorev gibi olunca yaa

Ust uste yapmamda 2 3 gunde 1 devam ederz canim bu hafta.onceki yil ust uste yaptik.2 kere igne denedik.tutmadi.ignelerden 1 sene sonra kendim ikizlere hamile kaldim.yumdan once 1 kes iliski oldu sonra 10 gun iliski olmadi ramazandi.denk gelmedi.ben o iliskiyle hem 1. Bebege hemde 4 gun sorna 2. Bebege hamile kalmisim.bebeklerin arasi 4 gundu.oyuzden artik takilmiyorum gun olayina pek . Stres yapiyrm gorev gibi olunca yaa
Bende bu ay ilk defa oldum iğne (kalçadan) 3 gün üst üste dedi doktor.

Canım gecmis gecmiste kaldı acı tecrubelerını unutmak mumkun degıl ama cok özdestırme.. Yenı bır gebelık yenı bebek hersey baska... Umarım sigarayı azaltırsın bu arada cok meraklı oldugun migde bulantıları yasarsan zaten ıcemezsin... :)
:) tamamen kesip bitirmeyi düşünüyorum sigara olayını. Bulantıları yaşar mıyım akıbetim ne olur bilmiyorum ama geç döllenmeyle hesapladığımda pazartesi günü 6.haftada oluyorum yani doktora gideceğim hayırlısı olsun artk..

Bu sabah atesim tamamen dusmustu.dun gecr akintimda vardi.dra gittim.catlamis diyor yumurtan.dun gece catladi sanirim.anlamiatm bi gariplik oldugunu.demekki igneden sonra iliskiyi birakmamak gerekiyormus :))
Aynen öylee bata kadar ilişki devam :) adetin kaçıncı gününde yumurtlamış oldun şimdi

Merhaba kızlar nasılsınızz
bn çok yrgun hissediyorum kendimi hiç çalışmak istemiyorum. bugünler geçsin diye çok dua ediyorum
Canım benım daha cok basındasın.. Keyfını cıkar vallahi bende senın gıbıydım ama sımdı o gunleri arar oldum. Son aylar daha zor ıyıce agırlastım, nefes alamıyorum uyku yok ne oturmak ne uzanmak ne yuruyus hıc bırsey 10 dk fazla rahatlık vermıyor. Ama umarım senın daha rahat gecer canım... Gozunu korkumayım

Aynen öylee bata kadar ilişki devam :) adetin kaçıncı gününde yumurtlamış oldun şimdi
21. Gunum canim.ondan oncede 4 gun lekelenmem oldu onu saymadi dr klomene baslarken.ama garip yani igeneden sonra hani 36 saate catliyordu yaa :/ nekadar anormallik varki bende 4. Gun etki ediyor :)

21. Gunum canim.ondan oncede 4 gun lekelenmem oldu onu saymadi dr klomene baslarken.ama garip yani igeneden sonra hani 36 saate catliyordu yaa :/ nekadar anormallik varki bende 4. Gun etki ediyor :)
Bazen iğneye rağmen çatlamayabiliyor canım kiste döndüğü de oluyor. Aynen ilginç şeyler hep bizm başımızda :)) 2018e hamiş girmen duası ile kuzum :dua:♡♡♡

Bazen iğneye rağmen çatlamayabiliyor canım kiste döndüğü de oluyor. Aynen ilginç şeyler hep bizm başımızda :)) 2018e hamiş girmen duası ile kuzum :dua:♡♡♡
Canım benim nasılsın
Arada girip takip ediyorum seni gün farkını dert etme ilk başlarda bu durum normal yaşanmışlıkları unut benzetme yapma canım inşallah miniğin sımsıkı tutunur annesine

Merhaba kızlar nasılsınızz
bn çok yrgun hissediyorum kendimi hiç çalışmak istemiyorum. bugünler geçsin diye çok dua ediyorum
Az kaldı canım sık dişini bi kaç haftaya enerjin yerine gelecektir hatta hamile olduğunu unutacak kadar rahat edeceksin

Canım benim nasılsın
Arada girip takip ediyorum seni gün farkını dert etme ilk başlarda bu durum normal yaşanmışlıkları unut benzetme yapma canım inşallah miniğin sımsıkı tutunur annesine
:dua:amin canım... bakalım yaşayıp görecez hayırlısı olsun.. sen nasılsın minnak nasıl :):emir_bebek:

Insallah ya bari 2018 e oyle girelim :)) dr gittm. catladmis dedi emin konustu ates niye yukselmiyor orasini anlamadm ama bakalm artik hayirlisi . Ins hamile gitmekle kalmayip sagliklada kucagimiza alalm hepimiz ❤

Back
X