2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Insallah ya bari 2018 e oyle girelim :)) dr gittm. catladmis dedi emin konustu ates niye yukselmiyor orasini anlamadm ama bakalm artik hayirlisi . Ins hamile gitmekle kalmayip sagliklada kucagimiza alalm hepimiz ❤
İnşallah bizde 2018 anneleri oluruz Allah hayırlısını versin

Allah iyiliğinizi daim kılsın canım ♡ ben pek iyi değilim lekelenmeler başladı yine. Progestanı günde 3 e mi çıkarsam napsam :KK43:
Doktorunun söylediklerinin dışında çıkma canım
Hem sakin ol hemen kötü düşünme ben ilk hamileliğimde 3 ay lekelenme yaşadım anlıyorum yaşadığın olumsuz tecrübelerden dolayı endişelisin
İnşallah bu kez öyle birşey yaşamayacaksın sen şimdi dikkat et kendine sürekli yat boşver işi gücü bebişin sımsıkı tutunana kadar sende kalkma canım

Doktorunun söylediklerinin dışında çıkma canım
Hem sakin ol hemen kötü düşünme ben ilk hamileliğimde 3 ay lekelenme yaşadım anlıyorum yaşadığın olumsuz tecrübelerden dolayı endişelisin
İnşallah bu kez öyle birşey yaşamayacaksın sen şimdi dikkat et kendine sürekli yat boşver işi gücü bebişin sımsıkı tutunana kadar sende kalkma canım
Yatıyorum canım Allah razı olsun çok sağol ♡♡♡♡

Canım benım daha cok basındasın.. Keyfını cıkar vallahi bende senın gıbıydım ama sımdı o gunleri arar oldum. Son aylar daha zor ıyıce agırlastım, nefes alamıyorum uyku yok ne oturmak ne uzanmak ne yuruyus hıc bırsey 10 dk fazla rahatlık vermıyor. Ama umarım senın daha rahat gecer canım... Gozunu korkumayım
inan sabahları hiç işe gitmek istemiyorum. hep uyumak istiyorum uyuşuk bir halim var. hemen gelsin şu 9 ay diyorum valla

ZK_ASK ZK_ASK canım ben dogım yaptım..
Bugun dr ıdrarımda proteın cıkınca zaten sancımda vardı yeter rıske sokmayalım dedı ve Saat 15,32 sezeyan ile aldık...
Ah kıyamam bekleyememiş yavrucak yaaaa :) hayırlı uğurlu olsun canım benim sana da geçmiş olsun beklemiyodum şaşırdm valla ama çokta sevindimm Allah analı babalı büyütmek nasip etsinnn :KK68:
Nasıl minnoş iyi mi:emir_bebek::KK200::KK200:

Kizlar ovitrellenin 7. Gunu.sirf meraketan gercekten pozitf cikarmi diye yaptm.sizce nasil :)
Screenshot_20171208-010121.webp

Girmeyeli neler olmuş burada Doğum yapanlara hayırlı olsun :) ZK_ASK ZK_ASK çok sevindim gebeliğine canım . Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah . Ben de hala tık Yok bu arada . Bu ay biraz ümitliyim . Adetime 7 gün var kasık ağrılarım , bel ağrım ve göğüs dolgunluğum başladı şimdiden . Bu ay yumurta takibi yaptırıp öyle denedik . İnşallah rabbim nasip etmiştir . Dualarınızdan beni de eksik etmeyin emi .

Girmeyeli neler olmuş burada Doğum yapanlara hayırlı olsun :) ZK_ASK ZK_ASK çok sevindim gebeliğine canım . Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah . Ben de hala tık Yok bu arada . Bu ay biraz ümitliyim . Adetime 7 gün var kasık ağrılarım , bel ağrım ve göğüs dolgunluğum başladı şimdiden . Bu ay yumurta takibi yaptırıp öyle denedik . İnşallah rabbim nasip etmiştir . Dualarınızdan beni de eksik etmeyin emi .
Allah razı olsun canım. Çok uzun suredır yoktun sende topik zaten bitti kimi doğurdu kimi artık girmiyor.. sen ben gibi çabalayan bi kaç kişi kaldık :)

Allah hayırla sağlıklı bebiş nasip etsin, inan hep duamda herkes zaten. İnşallah 2018de kucağımız dolar.. Bu son ayda inşallah tutmuştur senin minnoşta :)

Allah razı olsun canım. Çok uzun suredır yoktun sende topik zaten bitti kimi doğurdu kimi artık girmiyor.. sen ben gibi çabalayan bi kaç kişi kaldık :)

Allah hayırla sağlıklı bebiş nasip etsin, inan hep duamda herkes zaten. İnşallah 2018de kucağımız dolar.. Bu son ayda inşallah tutmuştur senin minnoşta :)
İnşallah be kuzu . 2018 bizim için meleklerimizle olsun .

Ah kıyamam bekleyememiş yavrucak yaaaa :) hayırlı uğurlu olsun canım benim sana da geçmiş olsun beklemiyodum şaşırdm valla ama çokta sevindimm Allah analı babalı büyütmek nasip etsinnn :KK68:
Nasıl minnoş iyi mi:emir_bebek::KK200::KK200:
canımmm
Allah analı babalı büyütsün rabbim sağlıklı mutlu uzun ömrü olsun.
hayırlı bir evlat olur inşallah
Gozunyz aydin canim rabbim hayirli uzun omurler versin insallah :KK200:
Gözün aydın yanne :) geçmiş olsun Allah ım analı babalı büyütsün
Cok tesekkurler kızlar... Sezeryan ile alındı tabi erken oldugu ıcın bebegimde solunum sıkıntısı vardı hemen kuveze alındı sutum gelmedı solunum nedeniyle agızdan beslenemedı simdide sarılık basladı ben bu aksam taburcu okdum ama bebegimi hastanede bıraktık argık yavas yavas sutum gelmeye basladı bakalım ıns toparlar ama cok canımız yandı esımle burulduk allah buyuktur diyip duadan baska bısey gelmiyor elimizden.

Cok tesekkurler kızlar... Sezeryan ile alındı tabi erken oldugu ıcın bebegimde solunum sıkıntısı vardı hemen kuveze alındı sutum gelmedı solunum nedeniyle agızdan beslenemedı simdide sarılık basladı ben bu aksam taburcu okdum ama bebegimi hastanede bıraktık argık yavas yavas sutum gelmeye basladı bakalım ıns toparlar ama cok canımız yandı esımle burulduk allah buyuktur diyip duadan baska bısey gelmiyor elimizden.
Canım benim yaaa okeanoss00 okeanoss00 ikinizin doğum hikayesi hüzünlü oldu ama çok şükür ki sağlıklısınız sarılıkta her yeni doğanda olabilen birşey biliyorsun o şuan çok küçük savunmasız Allah yarfımcısı olsun inşallah yuvanıza biran önce gelirde can şenliğiniz olur üzülmeyin zor olanı yaşıyosak güçlüyüz demektir sabredin lütfen olur mu dualarım sizinle ♡♡♡

Back
X