- 15 Ağustos 2016
- 3.020
- 4.121
- 133
- 35
Bat 3 canim.bugune saymazsak 2 hatta.yok zaten belirtilerimde adet yonunde.atesim dusuk.en basindan beri.biliyordum iste ben bikere kalsamda 2. Ye yine zor kalirim :/Ciddii :/ iğnenin kaçıncı günü ki bugün?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat 3 canim.bugune saymazsak 2 hatta.yok zaten belirtilerimde adet yonunde.atesim dusuk.en basindan beri.biliyordum iste ben bikere kalsamda 2. Ye yine zor kalirim :/Ciddii :/ iğnenin kaçıncı günü ki bugün?
Yaa etmez miyim her an duamdasınız canım benim..ZK_ASK kuzuuu çok sevindim bana da dua et nolur :) bata son 3 benim de :) test yapmakla yapmamak arasında bir yerdeyim . Kendim de o cesareti göremiyorum
![]()
Yahu dur niye öyle diyosun hemen karalar bağlama hayatta hiç bişey garanti değil ki hamile kalacağının garantisi olsun. Ama kaldın birkere. Ben inanıyorum yani devamı gelecek. Nasip de Allah de bırak. Bu ay bitkisel dene. İlaç kullanma bence. Bol yürüyüş yap yumurtlamaya kadar. İlacın etkisi bu ayda da var zaten canımBat 3 canim.bugune saymazsak 2 hatta.yok zaten belirtilerimde adet yonunde.atesim dusuk.en basindan beri.biliyordum iste ben bikere kalsamda 2. Ye yine zor kalirim :/
Kullanmiycam zaten.kendi dedigim cayi icicem bakalm artik hayilisi dedigin gibi napalim kismetYahu dur niye öyle diyosun hemen karalar bağlama hayatta hiç bişey garanti değil ki hamile kalacağının garantisi olsun. Ama kaldın birkere. Ben inanıyorum yani devamı gelecek. Nasip de Allah de bırak. Bu ay bitkisel dene. İlaç kullanma bence. Bol yürüyüş yap yumurtlamaya kadar. İlacın etkisi bu ayda da var zaten canım
Sen kaçıncı günde öğrendin kuzu ?Yaa etmez miyim her an duamdasınız canım benim..
Benimde ihtiyacım var duaya
Seni çok iyi anlıyorum valla yapmak istersen yap merakını gider, ben çok erkem başlamıştım test yapmaya sen iyi dayanmışsın :)
Ben yumurtlamanın 10.günü kanda öğrendim canım 7.günü kanda negatifti 3 gün sonrası pozitif :)Sen kaçıncı günde öğrendin kuzu ?
Benim o çayda gözüm vardı yapacaktım ama kısmet inşallah sen kulandığnda hamile kalırsın belirtiler var mı göğüs kasık ağrısı şuan?Kullanmiycam zaten.kendi dedigim cayi icicem bakalm artik hayilisi dedigin gibi napalim kismet
Onlar varda klomen kullaninca zaten oluyor cani..vucut isim dustu rahim agzi vok asagida.bu ay icin umut yok yaniBenim o çayda gözüm vardı yapacaktım ama kısmet inşallah sen kulandığnda hamile kalırsın belirtiler var mı göğüs kasık ağrısı şuan?
Ne diyim oturup hayırlısını bekleyeceğiz canımOnlar varda klomen kullaninca zaten oluyor cani..vucut isim dustu rahim agzi vok asagida.bu ay icin umut yok yani
Oyle canim nasipNe diyim oturup hayırlısını bekleyeceğiz canım
Canim gozun aydin. Allah anali babali buyutsun tez vakitte evinize de getirin insallah. 36 haftalik mi dogdu senin de bebegin benim oglan gibi?Cok tesekkurler kızlar... Sezeryan ile alındı tabi erken oldugu ıcın bebegimde solunum sıkıntısı vardı hemen kuveze alındı sutum gelmedı solunum nedeniyle agızdan beslenemedı simdide sarılık basladı ben bu aksam taburcu okdum ama bebegimi hastanede bıraktık argık yavas yavas sutum gelmeye basladı bakalım ıns toparlar ama cok canımız yandı esımle burulduk allah buyuktur diyip duadan baska bısey gelmiyor elimizden.
Maalesef bu ayda olmadı . İlk defa 1 er gün arayla denediğimiz tek aydıBen yumurtlamanın 10.günü kanda öğrendim canım 7.günü kanda negatifti 3 gün sonrası pozitif :)
Canım benimmmm Allah razı olsunnnn güzel annemm ♡♡♡ZK_ASK Canim insallah gumbur gumbur sesi de duyacaksin. Kucagina aldigin gunu de duyacagiz. Cok sukur bin şükür.
Maalesef bu ayda olmadı . İlk defa 1 er gün arayla denediğimiz tek aydıdün erken gebelik testi alıp yaptım . Çıkmadı işte bir silik çizgi bile Yok . Kendimi tükenmiş hissediyorum . Çok yoruldum çok .
İğnenin kaçıncı günü ki bugun?ZK_ASK geldi benm kirmizilsr.3 gun erken geldi guya igneyle.anlamadm ama soz konusu ben olinca :) senin nasil gidiyor belirtilerin basladimi
Kabus bende cok goruyordum yaa.gercekten surekli kabus modu.goguslerim benim 6. Haftadan sonra yavastan baslamisti.igneden 2 once catlamis gorunuyor canim yum. 14 gun onceyi baz alirsak.iliski olmustu ..nasip deilmis artikİğnenin kaçıncı günü ki bugun?
İğnenin 16. 18.günleri gelir genelde biliyorsun. 14gün geriye git bakalım ogün çatlamış yumurtan malum ilişki olmuş mu kaydettn mi:) ben kaydederdim herşeyi..
Ya benim göğüslerim taşla kaya oldu bildiğin. En belirgini bunadiren bulantı, kasık ağrısı var işte kabuslara devam ağlayarak uyandım yıne bugun