2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kabus bende cok goruyordum yaa.gercekten surekli kabus modu.goguslerim benim 6. Haftadan sonra yavastan baslamisti.igneden 2 once catlamis gorunuyor canim yum. 14 gun onceyi baz alirsak.iliski olmustu ..nasip deilmis artik
Benim göğüsler yumurtlamadan beri aynı maşallah..

Evet bu ay nasip değilmiş ama umut etmeyi bırakmak yok canım, hayırlısı diyoruz sonuçta, bulup tekrar kaybetmektense hayırlı vakitte sağlıkla gelsinler:KK15:

Ya kızlar çok merak ediyorum yarın sizce kalp atışı için gitsem mi doktora :/ haftaya perşembe çok uzak bana göre şuan

Bnce biraz bekle canim.bnm ikizlwrden kucuk olan 6+3 tu zor duymustuk alttan aradi baya duymak icin ozaman :) garanti olsun.pazartesi git olmazsa
Doktorum pazartesi salı çarsamba yokum persembe gel demişti. Beklycem canım persembeye kadar :) sen nasılsın ? İğneden sonra benm adetim çok ağrılı gecerdı iyi misin? O tarifini verdiğin çaya reglin 2.günü baslanıyodu dimi baslycak mısın

Doktorum pazartesi salı çarsamba yokum persembe gel demişti. Beklycem canım persembeye kadar :) sen nasılsın ? İğneden sonra benm adetim çok ağrılı gecerdı iyi misin? O tarifini verdiğin çaya reglin 2.günü baslanıyodu dimi baslycak mısın
Hayirlisi ins ogun tam duyarsan boyle gumbur gumbur :) Baslycam canim bugun.evet dun gece baya agrim oldu da suan iyiym

Hayirlisi ins ogun tam duyarsan boyle gumbur gumbur :) Baslycam canim bugun.evet dun gece baya agrim oldu da suan iyiym
İnşallah bu son adetin olur için iyice temizlensin rahmin toparlansında oraya bebiş yerleşsin :) inşallah canım hakkımızda hayırlısı, dananın kuyruğunu kopartmaya gitcem perşembe günü :))

Kalp atışı yeni başlamış kızlar ritmi goruldu sesi cihaz algılayamadı çok küçük daha dedi. Rutin tahliller 4tüp kan idrar tahlili falan yaptırdık sonuç haftaya çıkacak inşallah devamı gelir öncekinde de bunlar oldu bu bizimle kalsın inşallah. Dr haftaya gel kalbini dinleyelim dedi şükür onun dışında sıkıntı yokmuş haftaya perşembe gideceğim nasip olursa. Çokkk sağolun ♡♡
Masallah canım allahın izniyle bu sefer hayırlı gebelik süreci seni bekliyor dualarımdasın canım... Hersey yolunda gidecek insallahh

canım duymuşsun kalp atışını maşallah allah sağlıkla kucağında göstersin arkadaşım
çok sevindim. kaç haftalık kuzu şimdi

canım babam kolon kanseri geçen sene ameliyat oldu. kemo aldı
3er aylık kontrollere düştü son kontrolde iki polip görüldü kanser öncesi evre çıktı
dr onları almamız gerek dedi 19 aralıkta ameliyat olacak yeniden
allah hayırlısı ile bunuda atlatmayı nasip etsin
Cok gecmıs olsun canım insallah bunu da atlatır ve saglıgına kavuşur canım

Canim gozun aydin. Allah anali babali buyutsun tez vakitte evinize de getirin insallah. 36 haftalik mi dogdu senin de bebegin benim oglan gibi?
Sagol canım benim evet 35+3dogdu pazartesi kısmetse eve getireceğiz şuan iyi bakalım heycanlıyız sukur endişeli zaman atlattık... Sen ne yaptın bebeginle zaman nasıl gecıyor alıstın mı ıkı kısılık yasamaya

İnşallah canım ♡♡♡ sen nasıl oldun bebiş nasıl :emir_bebek::KK200:
Canım ıyı artık ama antibiyotik tedavisi de bitecek yarın ptesı test yapılcak buyuk olasılıkla pazartesi çıkaracağız göbek bagı dustu kuzum eksik haftasını kuvezde doldurdu resmen. Biraz heyecan biraz korku ptesı beklıyoruz artık insallah üç kısılık aile olacagız inanamıyorum allHım herkese nasip etsin.

Canım ıyı artık ama antibiyotik tedavisi de bitecek yarın ptesı test yapılcak buyuk olasılıkla pazartesi çıkaracağız göbek bagı dustu kuzum eksik haftasını kuvezde doldurdu resmen. Biraz heyecan biraz korku ptesı beklıyoruz artık insallah üç kısılık aile olacagız inanamıyorum allHım herkese nasip etsin.

Arkadasımında bebiş hastanede yatmıştı bir iki hafta. Hemde Doğar doğmaz ameliyata almışlardı kalp ritmi yavaşlamıştı.. çok şükür geçen gün diş hediğini bile yedik dualar okuduk :) Rabbim yardım ediyo bak geldi geçiyo inşallah sabaha kadar çıldırmacalar başlycak artık :) çok şükür bugünlere canım. Rabbim hüzün yüzü göstermesin hiçbirinize♡

Arkadasımında bebiş hastanede yatmıştı bir iki hafta. Hemde Doğar doğmaz ameliyata almışlardı kalp ritmi yavaşlamıştı.. çok şükür geçen gün diş hediğini bile yedik dualar okuduk :) Rabbim yardım ediyo bak geldi geçiyo inşallah sabaha kadar çıldırmacalar başlycak artık :) çok şükür bugünlere canım. Rabbim hüzün yüzü göstermesin hiçbirinize♡
Öyle canım allahın iznıyle herşey yolunda gidiyor. Amin cümlemize hüzün yasatmasın isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin

Back
X