- 15 Eylül 2016
- 434
- 480
- 53
- 43
canım mart ayında oldu pozitifi gördüm ama kanama başladı ve düşük yapıyorum en son hcg 62ye düştü maalesef
Geçmiş Olsun canım, çok üzüldüm, neden böyle oldu bişey dediler mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım mart ayında oldu pozitifi gördüm ama kanama başladı ve düşük yapıyorum en son hcg 62ye düştü maalesef
Biyokimyasal gebelik dendi buda yasabilecek bir surec dendi tekrar tüp Bebek düşünürseniz embriyolara pgt uygulanabilir ama bununla da illa tutacak veya kimyasal gebelik olmayacak anlamına gelmez dedi Dr ben tüp Bebek tedavisini bitirdim yumurta takibi filan denerim sanırım benim zaten bir oğlum varGeçmiş Olsun canım, çok üzüldüm, neden böyle oldu bişey dediler mi![]()
Çok geçmiş olsun canım, nasipten ötesi yokmuş bize sunulan inşallah bundan sonrası guzel olur.. bence kendiliğinden olacak bi kaç ay içinde Allahın izniyle... zamana bırak yaz geldi tadını çıkar kafanı dinle vakti gelince hersey oluyor Allah yardımcımız olsun♡Biyokimyasal gebelik dendi buda yasabilecek bir surec dendi tekrar tüp Bebek düşünürseniz embriyolara pgt uygulanabilir ama bununla da illa tutacak veya kimyasal gebelik olmayacak anlamına gelmez dedi Dr ben tüp Bebek tedavisini bitirdim yumurta takibi filan denerim sanırım benim zaten bir oğlum var
Rabbim inşallah tekrar anne olmayı ve ilk defa bunu isteyen her kuluna nasip etsin inşallah
Biyokimyasal gebelik dendi buda yasabilecek bir surec dendi tekrar tüp Bebek düşünürseniz embriyolara pgt uygulanabilir ama bununla da illa tutacak veya kimyasal gebelik olmayacak anlamına gelmez dedi Dr ben tüp Bebek tedavisini bitirdim yumurta takibi filan denerim sanırım benim zaten bir oğlum var
Rabbim inşallah tekrar anne olmayı ve ilk defa bunu isteyen her kuluna nasip etsin inşallah
canım bayağı yol almışsınız maşallah. nasıl gidiyor?Çok geçmiş olsun canım, nasipten ötesi yokmuş bize sunulan inşallah bundan sonrası guzel olur.. bence kendiliğinden olacak bi kaç ay içinde Allahın izniyle... zamana bırak yaz geldi tadını çıkar kafanı dinle vakti gelince hersey oluyor Allah yardımcımız olsun♡
Çok şükür iyiyiz benimde haftaya kontrolğm var seker yuklemesi zamanım geldi sen yaptırmışmıydın canım?canım bayağı yol almışsınız maşallah. nasıl gidiyor?
beni soracak olursan 5 ayımızdayız.bir anımız bir anımıza uymuyor. cok yorucu ama ilkleri yaşıyoruz. mesala dün bebeğimle 23 nisan kutlamalarına gittik. oğlumun ilk bayramı :) bilinçsiz olduğunu düşünüyorum ama anne diyor. hemde bana bakarak. böyle neşelendiriyor keyifinden yenmiyor bazende bir ağlama krizleri derdi ne anlayana kadar canımız çıkıyor. sütüm çok azaldı işe başladığımdan beri düzenli emziremiyorum çünkü. neyseki önümüzdeki ay ek gıdaya geçeceğiz daha iyi beslenecek inşallah.
Çok şükür iyiyiz benimde haftaya kontrolğm var seker yuklemesi zamanım geldi sen yaptırmışmıydın canım?
Anlattıkların çok tatlı seyler yaa bebiş büyüyene kadar böyle hem tadından yenmeyecek hemde ömrünü sökecek :)) yerim onun 23 nisanını ya serpildi mi minnak büyüyo dimi her geçen gün ♡ maşallah size. Sütün gittiği yere kadar emzirmeye devam et sağmıyorsun değil mi? 5 ay geçmiş bi 5 ay daha geçsin sonrasında doğum günü çocuğunun 1 yaşını kutlayalım inşallah :) bizede dua et canımız teyzoşumuz temmuza kadar sıksın dişini bizim oğlan üçüncü 3 aya girdim tatlı korkular sarmaya baslıyor yavaştan, bilirsin :)
Ay ben doğumda sıkıntı oluyor diye okumuştum hiç bi testleri yaptırmadım 2li vs bunuda yaptırmam normalde ama o okuduklarım korkuttu yüzüp yüzüp kuyruğa gelip sonucun kötü olmasını istemem ..ay bilmem mi her geçen gün daha stres ama allaha emanet hayırlısıyla sağlıkla doğucak inşallah. çoğu gitti azı kaldı.
Ben şeker yüklemesi yaptırmadım. Öncesinde tahliler yapılıyordu hep sıkıntı olmadı benim dr. yaptırmadı.
hani o şeker yüklemesi ne işe yarıyor anlamadım. ama benim 8. ayda idrarda protein kaçapı başladı bu şeker anlamına geliyordu hemen sezeryan ile aldılar. Şeker yüklemesi sonucu kötü çıkınca diyet veriyor zaten çok ileri bişey varsa insilün veriliyor yaptırmanın anlamını anlayamadım zaten düzenli kontrol edilir ve yediklerine dikkat edersen yapılan tetkik anlamını yitiriyor.Dr. en iyi kararı verecektir.
sütümü sağıyorum canım çıktığı kadar gündüz işteyken annem o sağdığımı veriyor yetmeyince Smilac bebek sütü kullanıyoruz. Akşamları da direk emziriyorum. bu şekilde beslenmesi.
Ay ben doğumda sıkıntı oluyor diye okumuştum hiç bi testleri yaptırmadım 2li vs bunuda yaptırmam normalde ama o okuduklarım korkuttu yüzüp yüzüp kuyruğa gelip sonucun kötü olmasını istemem ..
Maşallah sizede canım emzirmekten sütünü sağmaktan vazgeçmediğin için tebrik ederim gerçekten. Allah yardımcınız olsun, bol bol sütün olsunda yetsin inşallah kıyamam.
Maşallah oğluşa yemeklere erkem başlayacak desene :) koca adamım benim yemeğe başlayınca herşeyden yedir alıştır ilerde yemek seçmesin elin kızınada yazık :))sağol canım Allah razı olsun İnşallah. benimki obur biraz da biz yemek yerken onu yanımızda tutuyoruz görmen lazım ağzımızın içine bakıyor, ağzını şıpırdatıyor onada mama veriyorum içmiyor illahi bizim yediğimizde gözü :)
Şeker konusunda içini ferah tut canım Allahın izniyle kötü çıkmaz sonucun...
Maşallah oğluşa yemeklere erkem başlayacak desene :) koca adamım benim yemeğe başlayınca herşeyden yedir alıştır ilerde yemek seçmesin elin kızınada yazık :))
Haftaya yazacağım :) öptümmm bende siziay yok genetik mirasın önüne geçemeyiz diye düşünüyorum bakalım kısmet. çok öpüyorum seni o güzel göbişini:) kendine iyi bak... arada havadisleri yaz canım.
Teyzesi biz iyiyiz çok şükür şeker testi güzel çıktı dinleniyoruz 1 ay sonra gideceğim tekrar ♡ay yok genetik mirasın önüne geçemeyiz diye düşünüyorum bakalım kısmet. çok öpüyorum seni o güzel göbişini:) kendine iyi bak... arada havadisleri yaz canım.
super canım çok sevindim :) havalarda ısındı bol bol yürü inan çok faydasını görürsü, su içmeyide unutma.Teyzesi biz iyiyiz çok şükür şeker testi güzel çıktı dinleniyoruz 1 ay sonra gideceğim tekrar ♡
7 kilo aldım biraz yediklerime dikkat edip suya ve yürümeye ağırlık vereceğim zaten :) çok teşekkür ederim canımcımmmm♡♡♡super canım çok sevindim :) havalarda ısındı bol bol yürü inan çok faydasını görürsü, su içmeyide unutma.
7 kilo aldım biraz yediklerime dikkat edip suya ve yürümeye ağırlık vereceğim zaten :) çok teşekkür ederim canımcımmmm♡♡♡
Bende 4.aydan sonra şiştim :) aferin aferinde doktoruma sorsak çok kilo almışım karbonhidratı kes dedi yekten. Dikkat edecekmişim. Sanırım son ayda daha çok kilo alınıyor. Ya sizlerin bu haftalarını pek hatrlayamıyorum yani neler yaptığınızı. E malum o zamanlar bizm hedefimiz hamile kalmaktı. Şimdi ise doğuma yaklaşıyoruz Allahın izniyle. E haliyle tatlı telaş sarıyor. Sen alışveriş olarak neler almıştın yada doğumdan sonra en çok neye ihtiyaç duydun? Özelde mi yaptın doğumu, normal mi yapmıştın? O süreci anlatırmısın sende de korku oluyor muydu erken doğum korkusucanım 7 kilo mu? supermiş. Ben 25 kiloyla doğuma gittim yaw... Hemde hatırlarsın belki hiç birşey yemiyordum sadece Ayran içerek. ayran ama bir saatte 2 litre bitiyordum. Yemek yiyemedim ama nasıl aldım o kiloyu bende anlamadım. Özellikle 5. aydan sonra deli gibi şişmiştim. Neyse sen iyi gidiyorsun aferin sana:)
Bende 4.aydan sonra şiştim :) aferin aferinde doktoruma sorsak çok kilo almışım karbonhidratı kes dedi yekten. Dikkat edecekmişim. Sanırım son ayda daha çok kilo alınıyor. Ya sizlerin bu haftalarını pek hatrlayamıyorum yani neler yaptığınızı. E malum o zamanlar bizm hedefimiz hamile kalmaktı. Şimdi ise doğuma yaklaşıyoruz Allahın izniyle. E haliyle tatlı telaş sarıyor. Sen alışveriş olarak neler almıştın yada doğumdan sonra en çok neye ihtiyaç duydun? Özelde mi yaptın doğumu, normal mi yapmıştın? O süreci anlatırmısın sende de korku oluyor muydu erken doğum korkusu![]()