Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam fıstıklarımmm :)
Dualarınızda yasemin kardeşinizin adınıda anarsanız çok mutlu olurum..
Salı gunu falan biter sanırım benim bugün 4. Gün
8 eylülde oldum canım 1 fun erken geldi :) 1 2 gun oynar benimTabi ki canım herzaman duamdasınız..
Geçen ay sen benden bir kaç gün sonra adet görmüştün. Bu ay kaçıncı gününde oldun ki?
8 eylülde oldum canım 1 fun erken geldi :) 1 2 gun oynar benim
benimkide öyle diyor canım olucaksa olur boşuna stres yapıyorsun diyor birde ben şeyden korkuyorum bu kadar istiyorum Allah korusun imtihan ya sağlığında bir sorun çıkar huyundan bir imtihan olur cok korkuyorum bundan insaAllah Rabbim evlatlarimizla imtihan etmezKızlar bende eşime dün keşke beklemeseydik bu kadar dedim başlasaydık dedim öyle değil Allah verseydi verirdi öyle düşünme dedi bana herşeyin vakti saati var ve Allahın hesabıyla bizim ki bir değil kızlar .. Kötü oluyoruz ama belkide şerden koruyor rabbim bizi. Ama olsun artık çok istiyorum doğduğum aya hamile girmek istiyorum.
Aynen bende pazartesi yada salı yıkanıcam :) kısmet bacım ya bende öyle sanıyordum 11 aydır deniyoruz bizde 2 yıllık evliyiz bende 30'uma geldim ya ben napayım :)
Ama diyorumki Rabbimizin vardır bildiği hayırlısı buymuş demekki
Bende 14 ay çocuk düşünmedim ama düşünseydimde olmayacakmış zaten sende böyle düşün olacağı varsa olurdu zaten istemeyipde hamile kalanlar da oluyo biliyosun demekki Allah herkese bi vakit yazmış bizde vaktimizi beklicez mecbur hayırlı sağlıklı olsun yeterki....
Benim şuan en çok sıkıldığım durum şimdi akrabaların içindeyken milletin sormasıİnşallah sormazlar artık onlar sordukça iyice daralıyorum ya yeter sormasınlar artık bozucam birilerini
![]()
Hayır pyle düşünme sen canım p yüzden hep ne diyoruz herşyin hayırlısı gebeliğinde bebeğinde. İstemek hakkımız hem rabbim istememizi seviyor dua etmemizi seviyor bizede tattıracak meyvesinden eminimmbenimkide öyle diyor canım olucaksa olur boşuna stres yapıyorsun diyor birde ben şeyden korkuyorum bu kadar istiyorum Allah korusun imtihan ya sağlığında bir sorun çıkar huyundan bir imtihan olur cok korkuyorum bundan insaAllah Rabbim evlatlarimizla imtihan etmez![]()
Ayyy inşallah canımmm yaaaHmm tamam canm inşallah ekimde hiç gelmez :))
Ne biliyim moral bozukluguyla insanın aklina hersey geliyor canımHayır pyle düşünme sen canım p yüzden hep ne diyoruz herşyin hayırlısı gebeliğinde bebeğinde. İstemek hakkımız hem rabbim istememizi seviyor dua etmemizi seviyor bizede tattıracak meyvesinden eminimm
Kizlar napiyosunuz canlarrr
Simdi benim adetim 4 gun surer 5. Gun aksami yikanirim. Bugunde 5. Gun. Ee bugun arefe onemi belli nuyetlerimiz belli. Bende bu geceyi bos gecmek istemiyorum bol bol dua etmek istiyorum. Az sonra kalkip abdest alicam. Aksaman dogruda kuran okuyup dua edicem insallah. Ama simdi diyelim abdest aldim kuran okudum. Kahverengi lekelenme gelmis olursa birsey olurmu sizce. Normalde 5. Gun gelmez ama olurda gelirse nolcak simdi. Fikri olan varmi![]()
Yaa tabiki rabbim en.doğru zamanda vericektir bebislerimizi ama insan icten ice üzülüyor, bide ilk iliskiden hamile kaldi benim eltim,arkadslarim desen ikinciyi büyüttü bile, ilkokula başladı kimisinin çocuğu, milletin hadi artik bebis yok mu 30 yaşına ne kaldı, Nezaman dogurcan da buyutcen,nezmn ikinciyi yapcan,bak filancanin kizi senden kac yas küçük senden önce doğurdu bile. ...bu ve bunun gibi deli edici sorulardan nefretttt ediyorum...Rabbim su mubarek gun hürmetine dualarimizi kabul eylesin ins saglikla hayırlısıyla bebislerimiz bu yil bitmeden gelsinbi dahaki bayramda karnimizda yada kucagimizda olsun ins meleklerimiz...
Birsey olmaz canim ama lekelenmen tirnak buyuklugunu gectiginde tekrar abdestlen. Allah kabul etsin. Bnde simdi oglanla ugrasiyorum eşimde kasap. Baska sehire gitmek icin yola cikti az once bayramda baska yerde olack kesim yapacak. Oglani uyutayim bnde oturacgim duayaKizlar napiyosunuz canlarrr
Simdi benim adetim 4 gun surer 5. Gun aksami yikanirim. Bugunde 5. Gun. Ee bugun arefe onemi belli nuyetlerimiz belli. Bende bu geceyi bos gecmek istemiyorum bol bol dua etmek istiyorum. Az sonra kalkip abdest alicam. Aksaman dogruda kuran okuyup dua edicem insallah. Ama simdi diyelim abdest aldim kuran okudum. Kahverengi lekelenme gelmis olursa birsey olurmu sizce. Normalde 5. Gun gelmez ama olurda gelirse nolcak simdi. Fikri olan varmi![]()
Canim normalde 5. Gun lekelenmem hic olmaz ama ben yinede abdest icin aksami beklerim. Hani olurda lekelenme olursa diye sordum tesekkurler ben temizlenip okumaya basliyim ozaman :))Canm bende senin gibi oluyordum 7 gün sürer benim ve 7.günün akşamında yıkanır namaza başlardım. Bazen namazı kılardım felan sonradan lavaboya gittiğimde yeniden lekenlediğimi görürdüm.
Rabbim niyetimizi biliyo önemli olan o. Bence yıkan ve Kuran oku. Önemli değil brnce.