2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yaşım geçti deme canım :KK43: ben öleyim o zaman

Aynen canım ya ne çabuk geçti yıllar 30'uma giricem ben bu yaşa kadar çoktan çocuk sahibi olurum diye hayal ederdim hep ama nasip işi işte bilemeyiz :( 27'imde evlendim zaten... içimde hep bi çocuk var evdeyken hep çocuk gibiyim öyle hareketler yaparım yaşımıda göstermediğimi söyler herkes ama biyolojik yaştan kaçamıyoruz:)

Sorma canim geldim bide hemen hamile kaldim hamilelik psikolojisini alisma psikolojisini ve lohusalik psikolojisini k.validemin yaninda gecirdim bir bucuk sene beraber oturduk falan cok zor gunler gecirdim canim inan

İnsanın ayrı yaşaması kadar rahat bi yer yok gerçekten insan evlendikten sonra kendi annesinin evinde bile rahat edemiyo Allah kurtarsın
herkese kendi evinde oturabilme fırsatı huzuru nasip etsin inşallah

Evet ya.daha kirmizilari gormedim ama yuzde yuz eminim.bukadar siddetli bel ve karin agrisi arkasindan gelmeden durmaz . 9. Ayimizda bos ....

Hayırlısı bacım ya üzülme bak hepimiz aynıyız ama burda çoğu kişinin yaşı benden küçük olduğu için sizler daha avantajlısınız en azından. Benimde 11.ayım
25'ten önce evlenmeyi çok isterdim ama nasip işte...buna da şükür elhamdulillah

Son düzenleme:
:KK43: ayy ben adamlara daha cok uzuluyorum ya :KK43: öyle bekliyorlarrr güzel haveri vercez dyie
çok istiyorum artık hamileyim fiye sürpriz yapmayı

Ahhhh inşallah be inşallah
Allah o günü hepimize nasip etsin
eşlerimize süpriz yapsak kızlar hepimiz bi plan yaparız sonrasında ne olduğunu birbirimize anlatırız ne güzel olur:)

Ahhhh inşallah be inşallah
Allah o günü hepimize nasip etsin
eşlerimize süpriz yapsak kızlar hepimiz bi plan yaparız sonrasında ne olduğunu birbirimize anlatırız ne güzel olur:)
Bende çok istiyorum sürpriz yapmayı hamile kalınca ama o konularda biraz odunum:) ne yapacağımı bilmem siz bana fikir verirsnz:-) hamile kaldım da sürprizi düşünüyorum:-)

cnım korunmayı bıraktıgın ıcın oluyor sanırım gecıkme. bende mayıs ayının sonunda bıraktım korunmayı o zamandan beri adetimin ne zaman glecegi hiç belli oluyor ya gecikiyor yada ge geliyor
Canim peki adet belirtilerin var oluyor mu yani belirti olup gecikme mi yasiyorsun yoksa hic belirti olmayip mi gecikiyor? Bende ona yoruyorum cunku korunmayi bıraktığım zaman 2gun gecikmeli geldi ama 2gun oncesi hafif pembe damla gelmişti yerlesme sanip umitlenmistim sonra 2gun sonunda adet olmustum. Bu ay o tarzda lekelenmem flan olmadi bugun 1 gun gecmis oldu yine gecikecek belli ki bos yere umtlaniyor insan :kızgın:

Bende çok istiyorum sürpriz yapmayı hamile kalınca ama o konularda biraz odunum:) ne yapacağımı bilmem siz bana fikir verirsnz:-) hamile kaldım da sürprizi düşünüyorum:-)

Puhahahaa dimi bende bazen gelin-güvey oluyorum biraz fazla hayalperestim :KK70: ama hayatta imkansız diye bişey yoktur biz inancımızı hep sağlam tutalım
İnşallah o gün gelsin ben sana tüyo veririm :KK54: :rolleyes:

Puhahahaa dimi bende bazen gelin-güvey oluyorum biraz fazla hayalperestim :KK70: ama hayatta imkansız diye bişey yoktur biz inancımızı hep sağlam tutalım
İnşallah o gün gelsin ben sana tüyo veririm :KK54: :rolleyes:
:-) aynen cnm pes etmicez Rabbim inancımızı kırmasın dua etmekten vazgecmeyelm yeterki anlaştık ozmn bu arada benm bat 20 eylül belirti olması için dha erkenci acaba:-)

Kızlar ateşinizi ölçüyormusunuz hiç?
Ben sabahları bakıyorum benimki 36.5, 36.4 oluyo genelde bu aralar bi tek adetimin ilk günü 36.9 oldu
Benim normal değerlerim böyle demekki... sizin kaç oluyor? ben 1 haftadır bakıyorum bakalım adet sonrası nasıl olur

:-) aynen cnm pes etmicez Rabbim inancımızı kırmasın dua etmekten vazgecmeyelm yeterki anlaştık ozmn bu arada benm bat 20 eylül belirti olması için dha erkenci acaba:-)

Amiiinnnnnn Yâ Rabbîii :dua:
Erken bence şimdi biraz daha sabret
Hadi hayırlısı inşallah bakak görek :)
İnsan düşündükçe bedeni ona oyun oynuyo resmen:KK51:

Canim peki adet belirtilerin var oluyor mu yani belirti olup gecikme mi yasiyorsun yoksa hic belirti olmayip mi gecikiyor? Bende ona yoruyorum cunku korunmayi bıraktığım zaman 2gun gecikmeli geldi ama 2gun oncesi hafif pembe damla gelmişti yerlesme sanip umitlenmistim sonra 2gun sonunda adet olmustum. Bu ay o tarzda lekelenmem flan olmadi bugun 1 gun gecmis oldu yine gecikecek belli ki bos yere umtlaniyor insan :kızgın:
Canim sana şoyle anlatayim biraktigimiz ilk ay 11 gun gecikmem oldu ayrica butun hamilelik belirtilerim vardi. Hic beklemezdim adet olacagimi kesin hamileyim diyordum ama bir baktim ki adet oldum

İnsanın ayrı yaşaması kadar rahat bi yer yok gerçekten insan evlendikten sonra kendi annesinin evinde bile rahat edemiyo Allah kurtarsın
herkese kendi evinde oturabilme fırsatı huzuru nasip etsin inşallah
Yinede en iyisi ayri yerlerde olmak. Bak simdi cocuk balkondan bakiyordu bende iceride is yapiyordum bi baktim cocugu almis gitmisler olur mu boyle sey ya

Ne kadar kötü bir durum bilirim bütün belirtileri yaşayıp adet olmak tam bir husran...

Yinede en iyisi ayri yerlerde olmak. Bak simdi cocuk balkondan bakiyordu bende iceride is yapiyordum bi baktim cocugu almis gitmisler olur mu boyle sey ya

İnsanları anlamak zor..... bu arada bende 4 ay önce adet olmamıştım inanılmaz hamilelik belirtileri yaşadım adetim 17 gün gecikti sonuç enfeksiyon çıktı çok sinir bozucu neler çektim Allah tekrar yaşatmasın kimseyede herşeyden önce sağlık
Insan adet göremeyince çocuğuda bi kenara bırakıp sağlığının derdine düşüyo

Canim benim bat 1 eyluldu ilginc ama 19 agustosu 20 ye baglayan gece saat ikide yataga girdim aklima donut geldi allahim olsada yesem diye sabahi zor etmistim cumarteside esimin kuzenine gidicektik dedim bir an once cikalim evden donut yemem lazim benzinlikte durdurdum esimi iki tane al dedim oda kizdi hatta kilo alcaksin diye dedim banane aksama kadar yemek yemicem zaten al bana hayatimda hicbisey aklima girmemisti oyle :D bu bi belirtimi bilemicem ama cok canim cekti yemesem catlardim o derece :D

Back
X