- 6 Mayıs 2016
- 9.184
- 9.087
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısı canim çok güzel. Bize de haber et test sonucunuyoj cnm bata 2 gun vardi
Yaşım geçti deme canımben öleyim o zaman
Sorma canim geldim bide hemen hamile kaldim hamilelik psikolojisini alisma psikolojisini ve lohusalik psikolojisini k.validemin yaninda gecirdim bir bucuk sene beraber oturduk falan cok zor gunler gecirdim canim inan
Evet ya.daha kirmizilari gormedim ama yuzde yuz eminim.bukadar siddetli bel ve karin agrisi arkasindan gelmeden durmaz . 9. Ayimizda bos ....
Hamilesin büyük ihtimal cnm tebrikler:)kizlar ben biraz once 4 saat idrar tutmayla test yaptim pozitif gorunuyo saskinliktan Eki Görüntüle 1884219
ayy ben adamlara daha cok uzuluyorum ya
öyle bekliyorlarrr güzel haveri vercez dyie
çok istiyorum artık hamileyim fiye sürpriz yapmayı
Bende çok istiyorum sürpriz yapmayı hamile kalınca ama o konularda biraz odunum:) ne yapacağımı bilmem siz bana fikir verirsnzAhhhh inşallah be inşallah
Allah o günü hepimize nasip etsin
eşlerimize süpriz yapsak kızlar hepimiz bi plan yaparız sonrasında ne olduğunu birbirimize anlatırız ne güzel olur:)
Canim peki adet belirtilerin var oluyor mu yani belirti olup gecikme mi yasiyorsun yoksa hic belirti olmayip mi gecikiyor? Bende ona yoruyorum cunku korunmayi bıraktığım zaman 2gun gecikmeli geldi ama 2gun oncesi hafif pembe damla gelmişti yerlesme sanip umitlenmistim sonra 2gun sonunda adet olmustum. Bu ay o tarzda lekelenmem flan olmadi bugun 1 gun gecmis oldu yine gecikecek belli ki bos yere umtlaniyor insancnım korunmayı bıraktıgın ıcın oluyor sanırım gecıkme. bende mayıs ayının sonunda bıraktım korunmayı o zamandan beri adetimin ne zaman glecegi hiç belli oluyor ya gecikiyor yada ge geliyor
Bende çok istiyorum sürpriz yapmayı hamile kalınca ama o konularda biraz odunum:) ne yapacağımı bilmem siz bana fikir verirsnzhamile kaldım da sürprizi düşünüyorum
![]()
Puhahahaa dimi bende bazen gelin-güvey oluyorum biraz fazla hayalperestimama hayatta imkansız diye bişey yoktur biz inancımızı hep sağlam tutalım
İnşallah o gün gelsin ben sana tüyo veririm![]()
![]()
topicigin 2.hamilesi sen olucaksin yani canım cok sevindim baya net cizgn ne güzel masaAllahkizlar ben biraz once 4 saat idrar tutmayla test yaptim pozitif gorunuyo saskinliktan Eki Görüntüle 1884219
aynen cnm pes etmicez Rabbim inancımızı kırmasın dua etmekten vazgecmeyelm yeterki anlaştık ozmn bu arada benm bat 20 eylül belirti olması için dha erkenci acaba
![]()
Canim sana şoyle anlatayim biraktigimiz ilk ay 11 gun gecikmem oldu ayrica butun hamilelik belirtilerim vardi. Hic beklemezdim adet olacagimi kesin hamileyim diyordum ama bir baktim ki adet oldumCanim peki adet belirtilerin var oluyor mu yani belirti olup gecikme mi yasiyorsun yoksa hic belirti olmayip mi gecikiyor? Bende ona yoruyorum cunku korunmayi bıraktığım zaman 2gun gecikmeli geldi ama 2gun oncesi hafif pembe damla gelmişti yerlesme sanip umitlenmistim sonra 2gun sonunda adet olmustum. Bu ay o tarzda lekelenmem flan olmadi bugun 1 gun gecmis oldu yine gecikecek belli ki bos yere umtlaniyor insan![]()
Yinede en iyisi ayri yerlerde olmak. Bak simdi cocuk balkondan bakiyordu bende iceride is yapiyordum bi baktim cocugu almis gitmisler olur mu boyle sey yaİnsanın ayrı yaşaması kadar rahat bi yer yok gerçekten insan evlendikten sonra kendi annesinin evinde bile rahat edemiyo Allah kurtarsın
herkese kendi evinde oturabilme fırsatı huzuru nasip etsin inşallah
Yinede en iyisi ayri yerlerde olmak. Bak simdi cocuk balkondan bakiyordu bende iceride is yapiyordum bi baktim cocugu almis gitmisler olur mu boyle sey ya
Canim benim bat 1 eyluldu ilginc ama 19 agustosu 20 ye baglayan gece saat ikide yataga girdim aklima donut geldi allahim olsada yesem diye sabahi zor etmistim cumarteside esimin kuzenine gidicektik dedim bir an once cikalim evden donut yemem lazim benzinlikte durdurdum esimi iki tane al dedim oda kizdi hatta kilo alcaksin diye dedim banane aksama kadar yemek yemicem zaten al bana hayatimda hicbisey aklima girmemisti oyleaynen cnm pes etmicez Rabbim inancımızı kırmasın dua etmekten vazgecmeyelm yeterki anlaştık ozmn bu arada benm bat 20 eylül belirti olması için dha erkenci acaba
![]()