• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Pko engel degil hamileliginize 2 gebelik yasadim sonu husran olsada 3.ins suan var ve yine pko ile gec yumurtlama hic korkulacak bi durum degil rahat olun sadece yumurtlamagec olur kiminin 14 16.günler ise bizlerde 21 ve sonrasi hatta benim adet günüm olmus catlamasi ...ins en kısa sürede olacaktir doktor kontrolünde
Günaydın çok tesekkur ederim canım hiç bir bilgim yoktu bu hastalıkla alakalı çok korkuyorum hala inşallah dedigin gibi yüzüm güler destegın için teşekkür ederim.

Karpatyam Karpatyam 18 Ekim
@depresifpollyanna 18Ekim
elmol elmol 18 Ekim
purki90 purki90 19 Ekim
@EhliKumpir 19 Ekim
A Ankey 19 Eki

kızlarrrrrrr sizlerde belirti var mııııı??? son adet tarinizin ilk günü ne
15 ekim canım benim son adet tarihim ama ovulasyon geç olduğu için 18 ekimi bekliyorum dün progesteron testi yaptırdım 11,3 çıktı yanında hcg de yaptırdım ama çatlatma iğnesinin etkisi muhtemelen o da nerdeyse sıfırlanmış 3,72 çıktı beklicem artık haftasonuna kadar

Aynen oyle canim benim insallah guzel haberleri almadan burdan cikmak yok hatta guzel haberler sonrasi burda baska topiklerde bebisimizin ay ay gelisimlerini paylasicaz onlarla ilgili bilgi paylasiminda bulunucaz insallahhhhhhhh :)) boyle dusunelim karamsar olmayalim belki suan su zaman olmamasinda vardir bir hayir. Rabbim en dogru zamani bilir oyle dusunelim cancagzim
Aynen canım allahım çok büyük belki doktora gitmeyip 1 sene tedavisiz uğraşabilirdim doktora gitmek bile kısmet tabi aklımiz var fikrimiz var ama yok daha erken diye erteleyebilirdim allahım yol gösterdi. Hayırlı zamanda hayırlı evlet nasip etsin allahım

Aynen canım allahım çok büyük belki doktora gitmeyip 1 sene tedavisiz uğraşabilirdim doktora gitmek bile kısmet tabi aklımiz var fikrimiz var ama yok daha erken diye erteleyebilirdim allahım yol gösterdi. Hayırlı zamanda hayırlı evlet nasip etsin allahım
Gunaydin canim evet dogru söylüyorsun bak ne guzel onlemini alirsin sonucu Rabbime birakiyoruz en guzeli :)

Bu da ovulasyon testim

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-10-12-08-58-12.webp
    SmartSelectImage_2016-10-12-08-58-12.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 53
Back
X