• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 12,7%
  • Kasım

OY: 35 55,6%
  • Aralık

OY: 20 31,7%

• Ankete Katılan
    63
Kızlarr ben tek ayak cezası aldım falan filan önemli değil size yazamadım, dünden önceki gece kanamam oldu leke tarzında çok kokrtum. Oturdum ağladım. Haftasonuydu bi de acil beta bakardı sadece bekledim artış olacak mı diye. Ara ara oldu 24 saat bi süre diyeyim. çok paniktim. geçti bugün şükür. nasılsınızzz gurbetsel gurbetsel MinaEfrahim34 MinaEfrahim34 @matmatt @gmzgm @edanurks @Vignette
Ayy umarım her şey yolundadır canım ❣️🥹 ağrın var mı

Ayy umarım her şey yolundadır canım ❣️🥹 ağrın var mı
Bugün çok iyiyim canım ama rahim ve vajina kısmını düşün içeriden bir düzlemde sanki iğne gibi bir tel varmış hissi oluyor, o yolu hissediyorum yani nedense bilmiyorum. Ama hafta sonuna göre çok çok iyiyim şükürler olsun yarın da randevum var güzel geçerse benden iyisi yok

Kızlarrr haftasonu laboquick erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıkmıştı üstteki cumartesi alttaki pazar günü yaptım. Bugün kan verdim 388 çıkmış beta. Adet gecikmem sadece 2 gün oldu değerim nasıl iyi mi sizce? Çok korkuyorum ağrım oluyor kasıkta düşük olursa diye 🥹 2 ay önce düşük yaşadım farketmeden o zaman lekelenme olmuştu şuan yok öyle bir şey yok. Sizce değerim nasıl
IMG_1909.webp

Kızlarrr haftasonu laboquick erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıkmıştı üstteki cumartesi alttaki pazar günü yaptım. Bugün kan verdim 388 çıkmış beta. Adet gecikmem sadece 2 gün oldu değerim nasıl iyi mi sizce? Çok korkuyorum ağrım oluyor kasıkta düşük olursa diye 🥹 2 ay önce düşük yaşadım farketmeden o zaman lekelenme olmuştu şuan yok öyle bir şey yok. Sizce değerim nasıl Eki Görüntüle 3685813
İki ay önce yaşadığın kimyasal mıydı, yani bat tarihin geçmiş artık değerin de çok güzel bugünlere uyumlu. Hayırlı olsun canım Allah bağışlasın

İki ay önce yaşadığın kimyasal mıydı, yani bat tarihin geçmiş artık değerin de çok güzel bugünlere uyumlu. Hayırlı olsun canım Allah bağışlasın
İki ay öncekinde beta bakılmadı doktor hatası.. az az kanamam vardı ağrım çoktu. Bişey yok dedi gönderdi. 32 gün kanamam oldu 32 gün sonra beta yeni 5.1 e düşmüştü. Doktor düşük dedi ne olduğunu bende bilmiyorum hiç tecrübem yok. Sonra da düzenim yeniden tam gününde oldu geçen ayda. Bu ay da düşük olan aydaki gibi belirti hissettim aynılarını. O yüzden gebelik testi yaptım. 4+0 dasın diyor chatgbt bilmiyorum inşallah sağlıklı olur korkuyorum 🥹 doktoru da iyi seçmem lazım. Düşük yaptığım ay ağrım var diye gittim beta bakmadan bana uyuşturucu etkili serum taktı doktor denen şahıs. Sonra kanamam arttı gitti işte🥹🥹 inşallah iyi olur teşekkür ederim canım ❤️ Allah hepimize nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde 😍

Kızlarrr haftasonu laboquick erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıkmıştı üstteki cumartesi alttaki pazar günü yaptım. Bugün kan verdim 388 çıkmış beta. Adet gecikmem sadece 2 gün oldu değerim nasıl iyi mi sizce? Çok korkuyorum ağrım oluyor kasıkta düşük olursa diye 🥹 2 ay önce düşük yaşadım farketmeden o zaman lekelenme olmuştu şuan yok öyle bir şey yok. Sizce değerim nasıl Eki Görüntüle 3685813
Ben actıgın konuda yazmıştım burda gördügüme de sevindim seni hoşgeldin 🥰

İki ay öncekinde beta bakılmadı doktor hatası.. az az kanamam vardı ağrım çoktu. Bişey yok dedi gönderdi. 32 gün kanamam oldu 32 gün sonra beta yeni 5.1 e düşmüştü. Doktor düşük dedi ne olduğunu bende bilmiyorum hiç tecrübem yok. Sonra da düzenim yeniden tam gününde oldu geçen ayda. Bu ay da düşük olan aydaki gibi belirti hissettim aynılarını. O yüzden gebelik testi yaptım. 4+0 dasın diyor chatgbt bilmiyorum inşallah sağlıklı olur korkuyorum 🥹 doktoru da iyi seçmem lazım. Düşük yaptığım ay ağrım var diye gittim beta bakmadan bana uyuşturucu etkili serum taktı doktor denen şahıs. Sonra kanamam arttı gitti işte🥹🥹 inşallah iyi olur teşekkür ederim canım ❤️ Allah hepimize nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde 😍
Geçmiş olsun üzüldüm. Bilmiyorum bir şey yapılabilir miydi. Düşük önleyici verilirdi belki ama 32 gün kanama da az değil. İlgisiz hissedersen doktor değiştir. Sağlık ocağında da bi kaç kez takip yapabilirsin. Sağlıkla gelsin

Back
X