• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kızlar bugün test yaptıracaktım direk labaratuara gideyim diye evden çıktım
çıktıktan sonra sağlık ocağına yine de bir sorayım prolaktin e bakıyorlar mı diye gittim
tüm hormonlara bakıyorlarmış ben hcg ve prolaktine baktırmak istedim
aile hekimi diğerlerine de bakalım dedi bir de kan sayımına bakalım dedi
bir sürü tahlil istedi ama saat 11 e kadar kan alıyorlarmış ve 1 günde çıkıyormuş
yani yarın kan vercem çarşamba günü çıkcak sonuçlar.
ama prolaktin yüksekse gebelik oluşmaz zaten dedi saolsun :63:
ordan çıkınca da gebelik testi aldım ama bugün ki ilk idrarı kaçırdım gün içinde yapsam çıkarmı ?
Bat ne zamandı canım?

Kızlar rahim duvarı kalın ne demek.. Rahim duvarı ince olması olması iyi değil mi hamile kalmak için. İnofolic diye bi takviye ilaca başladım. duvarı inceltip spermin içeri girmesini kolaylaştırıyormuş. Şaşırdım şimdi kalınlaşmayı sizden duyunca
O yumurtanin dis zari canim.biz rahimden bahsediyoruz..rahim yumurtlama doneminden sonra her ay kendini gebelige hazirlar kalinlasarak..bu kalinlasma iyi biseydir gebeligin yerlesmesi icin..

Ben pantolon giyemiyorum. Biraz göbeğimde vardı zaten şimdi iyice şişti. Hamile elbisesi aldım rahat rahat dolanıyorum
Benim hiç göbeğim yoktu şimdi baya şiş iner heralde bir hafataya kadar hamile elbisesi giymem için çok erken daha o kadar çıkmadı bide ben çalıştıgım için her gün farklı giyinemem gerekiyor:KK45:

Evet canım hayata bir yerden tutunmaya çalışıyoruz. Benim bu ay 25mm yumurtam gelişti kendiliğinden ama yine olmadı. Ben de perşembe günü gittim, tüp bebek için tedaviye başladım. Üç gündür ilaç alıyorum. Salı kontrolüm var. Sen düşünüyor musun tüp bebek?

Yavaş yavaş ben de tüp bebeği düşünmeye başlayacağım sanırım. Ama devletin karşılaması için nasıl bir prosedür izlemem gerekiyor hiç bilmiyorum. Kendi maddi imkanlarımla şu an için tedavi olmam mümkün değil maalesef. Aslında bu konuda bilgin varsa beni de biraz bilgilendirebilir misin acaba? İşe nereden başlamam gerektiğini bilmiyorum çünkü :(

Merhaba hanımlar giremedigim günlerde mujdeli haberi olan arkadaşları kutluyorum sevinçlerini paylaşıyorum
Kırmızıyı gören arkadaşlar hakkımıźda hayırlısı olsun
S selifor ben kırmızıyı gördüm:duduk: yeni bat 17 kasım hayırlısiyla bugun 3. Gunum kan verdim yarın dr la tedaviye başlayacağız allahım herkesin kalbindeki duayı kabul etsin :dua: amin.

Benim hiç göbeğim yoktu şimdi baya şiş iner heralde bir hafataya kadar hamile elbisesi giymem için çok erken daha o kadar çıkmadı bide ben çalıştıgım için her gün farklı giyinemem gerekiyor:KK45:
İnmiyormuş hormonlardan oluyomuş böyle. Bende de aynı sıkıntı var. İşe gelirken ne giycem diye düşünüyorum. Elbiseyle rahat ettim. Aslında tam hamile elbisesi değil sadece karnımı sıkmıyor.

Back
X