• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

S selifor
canım kırmızıları gördüm malesef
:duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:
İki gündür gelen uzayan şeffaf akıntı reglin habercisiymiş meğer. Neyse olsun hayırlısı böyleymiş demekki. Yeni ay'a yeni umutlar. :KK200:Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah :dua:
Yeni Bat 21 Kasım :KK51:

Üzme kendini canım. Herşeyin hayırlısı. İnşallah bir gün bizimde bebişlerimiz olacak. :KK46::dua:

Kizlar gun boyu ve hala devam eden uykubhali var havaardan sanirim birde nefes alirken kasiklarimdaki agri şiddetleniyor cozemiyorum reglimmi gelcek yoksa mucizemi :anne:

Kızlar ben kusarken iki damla kan kustum norml mi bu hamilelikte yaşayan varmi korkuyorumda :KK43:
Hiç mide bulantısı olmadı bende canım. Çok şiddetli ve sürekli kusuyorsan boğazın tahriş olmuştur belki. Bi acıma falan var mı yoksa doktorunu ara istersen için rahat etsin

S selifor
canım kırmızıları gördüm malesef
:duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:
İki gündür gelen uzayan şeffaf akıntı reglin habercisiymiş meğer. Neyse olsun hayırlısı böyleymiş demekki. Yeni ay'a yeni umutlar. :KK200:Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah :dua:
Yeni Bat 21 Kasım :KK51:
canım hhakkında hayırlısı olsun yeni ay yeni umutlar pes etmek yok inşallah:sopa::sopa::sopa:

Ay inşallah ya :anneadayı: belirtin var mı hiç canım
aslında yok denecek kadar az canım:KK64: :( az kasık batması cok bazende akıntı şeffaf, ama insan yinede kırmızıyı görmeden umudu sönmüyor, batın ilk günü test yaptım negatifti, bu ay geç yumurtladığımı bildiğim için umutluyum biraz, hayırlıs artık:bicak:

Back
X