• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

:KK68:Benim bat a 7 gün var ve bugün yoğun kasık batmam var hiç olmazdı normal mi sizce kızlarrrr ??? inşallah bebiştendir Allahımmm

regl günüme 4 gün var.Dün dayanamadım ve erken gebelik testlerinden yaptım hassas olanlarından negatif çıktı.sabah tekrar denedim yine aynı erken midir yani bu ay çok kaptırdım kendimi emindim sanki ama negatifi görünce çok kötü oldum.bu şekilde ki testlerde kesinmidir yada umudum olmalı mı hala :olamaz:
Canım benimki 6 gün geçtiği halde çok silik çıkmıştı. Adetinin geçmesini bekle. Adetin gelmemiş henüz moral bozmak yok:KK39:

Ben Kan pırtılaşması testi yaptım o 3 ay sonra çıkıyormuş kromozon analizi yaptırdım o 1 aya çıkıyor muş hormon tahlili yaptırdım onlarda 10 güne çıkıyor muş hafta yada rahim filmi çekilicem testlere doyamadım:KK48::KK48::KK48::KK48:

Genetik sonucunu ben de bekliyorum iki aydir cikmadi.ama kadin dogumdan yapilan bikac test ertesi gun cikti ve egilim oldugu belli.ailede de var ztn[/QUOTE
Ben Kan pırtılaşması testi yaptım o 3 ay sonra çıkıyormuş kromozon analizi yaptırdım o 1 aya çıkıyor muş hormon tahlili yaptırdım onlarda 10 güne çıkıyor muş hafta yada rahim filmi çekilicem testlere doyamadım:KK48::KK48::KK48::KK48:

Back
X