• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

bu ay bende sabaha kadar uyudum rahatsız oldum ama geçen sefer hemencecik banyoya koşuyordum. bak bu ay 2 çizgiyi gördüm. ve folik asiti şiddetle tavsiye ediyorum oda yardımcı olmuş olabilirim. normalde 3 ay önceden içmek gerekiyormuş ama bana 1 ay önceden kullanmak nasip oldu :KK54:

ay canim hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin, saglikla kucagina al insallah :) darisi da bize olsun hayirli zamanda :)

Canlar gün icindeki agrim afedersinz iliski olucagi sıra tavan yaptı yarıda kestiricek kadar siddetlendi gaz sancisiyla karışık adet agrisi gibiydi kivrandirdi yani o derece ve üstüne bide bulantisida vardı eşimde noldugunu anlamadi panik yaptı iliskiden kaynakli diye dusunerek anlam veremiyorum noluyor agrim hafifledi ama hala sızısi var kasiklarda goguslerimdeki agri biraz hafifledi uclari acıyor hala bilmiyorum:deli:
canım benim inşallah bu ağrılar bebisindendir :) çünkü pek normal gelmedi bana :-) ben burdayım diyor belkid.

Günaydın kizlar.bu ay 20. Ayim.sabirla çalışmalara devam eduyoruz.Rabbim kimseyi çok aratmasin.hayirla sağlıkla göndersin emanetini insallah.hamile arkadaşlardan dua bekliyoruz.cunku gerçekten başkasının yaptığı dua bir baska.bu arada kızlar Cumhuriyetimizin 93. Yılı kutlu olsun.Rabbim devletimize zeval vermesin tüm belalardan korusun.En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Günaydın kizlar.bu ay 20. Ayim.sabirla çalışmalara devam eduyoruz.Rabbim kimseyi çok aratmasin.hayirla sağlıkla göndersin emanetini insallah.hamile arkadaşlardan dua bekliyoruz.cunku gerçekten başkasının yaptığı dua bir baska.bu arada kızlar Cumhuriyetimizin 93. Yılı kutlu olsun.Rabbim devletimize zeval vermesin tüm belalardan korusun.En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
AMİNNNNNN

Herkesin Cumhuriyet Bayramını ben de kutluyorum.
Pazartesi günü iyi bir sonuç almayı da diliyorum.
Ve isteyen herkesin annelik duygusunu tatmasını canı gönülden istiyorum...
En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK54:Hepimizin hakkında hayırlısı

Back
X