• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

maşallah hamilelere saglikli hayırlı bebeleri olur insallah..
ben bisi sormak istiyorum su test yapanlara 3tl lik teslerde de iki uc gun kala silik çizgi filan çıkıyor mu. yoksa erken gebelik testlerinde mi çıkıyor sadece.
ay bu arada ınşallah bizde görürüz o cizgileri.

Canim bence cok net pozitif. ben bu markayi kullanmadim ama malesef bu markayla pozitif olup adet olanlar oldu burda. insallah seninki pozitif. baska marka testle tekrarla istersen.
Önceki belirtilerimi yaşıyorum bir de dudağımda uçuk çıktı dişlerimin dibleri sızlıyordu daha önceden hiç olmazdı beni bu şüpheye düşürdü açıkcası . Çünkü internette okudum hamilelik oluşunca uçuk çıkabiliyormuş

maşallah hamilelere saglikli hayırlı bebeleri olur insallah..
ben bisi sormak istiyorum su test yapanlara 3tl lik teslerde de iki uc gun kala silik çizgi filan çıkıyor mu. yoksa erken gebelik testlerinde mi çıkıyor sadece.
ay bu arada ınşallah bizde görürüz o cizgileri.
Hormon ne kadar yükselmişse o kadar erken çıkıyor canım . Bazısında çok erken yükseliyr bazısında çok az .

Önceki belirtilerimi yaşıyorum bir de dudağımda uçuk çıktı dişlerimin dibleri sızlıyordu daha önceden hiç olmazdı beni bu şüpheye düşürdü açıkcası . Çünkü internette okudum hamilelik oluşunca uçuk çıkabiliyormuş

inşallah hamilelik belirtisidir canım Allah bu ay mutlu etsin seni :dua:

İçin rahat etmiyorsa en iyisi kan testidir . Ben hamileyken ilk ay adet görmüştüm ikinciyi görmeyince anladım .6 haftalık sanıyordum doktora bir gittim 11 haftalıkmış . Haberim olmadığı için hiç dikkat etmemiştim . Ağır iş yaptığım için düşük yaptım . Bence en kısa zamanda doktora git.
Evet haklisin cnm ben en iyisimi yarin randevu almaya calisim cok tsk ederim dua et olurmu hepimize ins hayirli evlad versin rabbim

Bende 33 nolmuş :KK39: kaç aydır deniyorsunuz? Biz şubattan beri deniyorduk. Eylülde hsg çektirdim sorun olmadığından emin olmak için ve o ay hamile kaldım
3 ay oldu deneyeli yeni ama ben aceleci davranıyorum. Burdaki çogu arkadaş küçükte ondan dedim.bende tüm kontrolleri oldum hiçbir sorunum yok çok şükür herşey yolunda ama ben dr uma dedim ki biraz hemen olsun dedim oda hızlandıralım die klomen verdi ama çatlatma iğnesi felan vurulmadım kendisi çatladı ve dr un dediği günleri değerlendirdik ve işte beklemedeyim kasık ağrım var baya ama işte 13 gündür kahve leke kafamı karıştıran

3 ay oldu deneyeli yeni ama ben aceleci davranıyorum. Burdaki çogu arkadaş küçükte ondan dedim.bende tüm kontrolleri oldum hiçbir sorunum yok çok şükür herşey yolunda ama ben dr uma dedim ki biraz hemen olsun dedim oda hızlandıralım die klomen verdi ama çatlatma iğnesi felan vurulmadım kendisi çatladı ve dr un dediği günleri değerlendirdik ve işte beklemedeyim kasık ağrım var baya ama işte 13 gündür kahve leke kafamı karıştıran
Yerleşme lekesi olabilir . Bazı bebekler yerleşince daha derine yerleştikleri için lekelenme daha uzun sürebiliyor . Her zaman umutlu ol :KK200:

İnşallah tutmuştur :dua:

Hormon ne kadar yükselmişse o kadar erken çıkıyor canım . Bazısında çok erken yükseliyr bazısında çok az .
yani u
yani ucuz.testlerde de çıkıyor demi bu. adetin ustunden cok zamangecmesi gerekmiyo

Back
X