Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yaa süpersin bekliyoruz yarınHepinize cok tesekkur ederim Rabbim bekleyen herkese nasip etsin hala soktayim inanamiyorum yarin direk hastaneye kan vermeye gidicem hic bu sekilde ogrenemiycem sanmistim cok mutluyummm mutlulugumu paylastiginiz icin Allah razi olsunnn :)![]()
![]()
Insallah guzel sonuclarla donucem. Inaniyorumm buna :)Canım yaa süpersin bekliyoruz yarın![]()
Hadi insallah guzel haberler alirsin canim. Kan degerlerin de iyi çıksın. Rabbim hepimize nasip etsin.Amin insallahh canim cok saol napicagimi sasirdim evin icinde dort donuyorum yarin hastaneye direk kanda daha iyi sonuc alirim :)
Amin Amin insallah ya ben bu gece esime soylemeden nasil dururum bilmiyorumHadi insallah guzel haberler alirsin canim. Kan degerlerin de iyi çıksın. Rabbim hepimize nasip etsin.
yok canım bat kaç
Bazen boşuna sıkıntı yapıyorum diyorum zaten ama iste bazen sonra geçiyor Sağol canım benim Allah hepimize kolaylik versin teşekkür ederim yorumun icincanım sıkıntı yapma kendine yaz tabi yaz ki içinde durup dert olmasın sana bende aynen senin gibiyim kendimi okuyorum dedim bir an.kendi evim kavgalı gürültülü bir evdi evliliği kurtuluş olarak gördüm ama ilk evlendiğim zamanlar yaşadıklarım kurtulmadığı tokat gibi vurdu yüzüme.Rabbim herşeyi biliyor görüyor canım senin yaşadıklarını da.laf söyleyenleri duyma lütfen elbet evladın olacak Rabbim doğru zamanda nasip edecek onu size.
kızlaarKızlar benim göğüs uçlarım kızarık ya neden ki acaba .sızı ve dolgunlukta var ama o adetten önce de oluyordu benim .ama kızarıklık
Evet canim zor bir durum senin icin. Onun oldugu yerde olma dayanamaz soylersinAmin Amin insallah ya ben bu gece esime soylemeden nasil dururum bilmiyorum![]()
Canim birsey soracagim idrar rengin nasil hafif sari bazen koyu sari oluyor diye duyuyorum da merak ettim bir de akinti durumu?Hepinize cok tesekkur ederim Rabbim bekleyen herkese nasip etsin hala soktayim inanamiyorum yarin direk hastaneye kan vermeye gidicem hic bu sekilde ogrenemiycem sanmistim cok mutluyummm mutlulugumu paylastiginiz icin Allah razi olsunnn :)![]()
![]()
Hakkinda hakkimizda hayirlisi canım.Ah canııım keşke yaa![]()
Estafurullah canım. Ne hakkı. Biz birbirimiz için buradayız. Öyle ya da böyle. Yüz yüze tanışmıyor olsak da gönüller bir olsun. Rabbim sabır versin. Gönlüne ferahlık versin. Diğerlerine de akıl fikir düşünce versin. Ne diyeyim bilemedim. Allah bir çıkış yolu gösterir insaalah. Derler ya en karanlık an güneş doğmaya en yakın zamandır. İnşallah güzel şeyler seninle olur. İmtihan dünyası vesselam
Allah yardımcın olsun eşinin sınavı için bol fetih oku canım huzur içinde bir sure vardı hatırlamıyorum ama inan seni anlıyorum benim de kayinvalidem kendi anne babam memleketteki konu komşu çocuk çocuk diyip duruyordu hatta alakasız biri kuzenimin düğününde şimdiki gençler gezip tozma derdi biz hemen çocuk yapiyorduk diyo( bana sorduklarında ben gencim yeni evliyiz hele gezip tozalim bi öyle yaparım siz mi bakacaksınız diyordum:)) kafani boşalt milleti takma sen rahat olduğun vakit o seni bulur merak etme milleti de takma onları lafı söylerken senin ne hissettiğini düşünüyor mu salla gitsin benim felsefem içinde kalacagina dışında kalsın içimde kalıp hastalandiracagina hak eden lafını bulsun sende dene çok rahatlatıyor çünkü bende içine atan biriydim artık atmiyorum)
bu yazıyı okurken ezan okunuyoudu senin için dua ettim rabbim tez zamanda inşallah feraha kavuştursun seni gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin tez vakitte. takma derim ama biliyorum çok zor bende yapamaıyorum oyüzden sanada demeyeceğim.Rabbim ferahlık versin her konuda.
Birsey yapasim gelmiyorki canım ya ama ismekte kursa baslicam gerci onada kv ile gidiyoruz kirmamak icin hayir diyemedim ama neyse ve hic korunmadik sorun yok bende sadece prolaktin biraz yüksek çıktı esimi bilmiyoruz sorun varmi test yaptirmadi 8inde gidicem doktora 1 sene oldugunu soylicem bakalım hayırlısıcanım tabi buraya yazacaksın bizi bizden daha iyi anlayan yok malesef... bir senelik mi evlisin eğer öyleyse daha çok yeni dursunlar daha ne bebeği hiç korunmadınız mı doktora gittiniz mi sebep var mı olmaması için... herkesin sınavı farklı bunalmakta sıkılmakta haklısın bazen her şey üst üste geliyor ya da biz hangi konuya takıntılıysak sanki herkes bizi ordan vuruyormuş gibi geliyor... aklını boşaltmaya bak hobiler edin dikiş dik örgü ör ahşap boya kendini oyala çalışmıyorsun sanırım... hepimizin yazısı farklı inşallah hayırlı zamanlarda gelecek bebeğin onu düşün olumlu düşün...
Çok sevindim inşallah bebişlerin sımsıkı tutunur Güzel haberlerini alırız çok mutlu olursun inşallah....... eski topiktekiler artık pek göremiyorum çok yazmasamda sizi takip ediyordum şimdi gözlerim sizi arıyor yesa filan da yokİyi akşamlar kızlar. Yarın benim karnıma iki tane bebiş koyacaklar :) 12 gün oldu tedaviye başlayalı. Hiç bu kadar hızlı olacağını sanmıyordum. Hayırlısı bakalım :) @morsevdam5 bugün aradılar, o yüzden şimdi yazabildim canım :)
Sağ ol canım. İnşallah sen de en yakın zamanda güzel haberleri paylaşırız. Eylül- ekim grubunda yazışıyoruz yineÇok sevindim inşallah bebişlerin sımsıkı tutunur Güzel haberlerini alırız çok mutlu olursun inşallah....... eski topiktekiler artık pek göremiyorum çok yazmasamda sizi takip ediyordum şimdi gözlerim sizi arıyor yesa filan da yok
Ay çok sevindim ya Hayrli olsun cnm Rabbm herkese nasip etsin bu duyguyu inşallahYok yarin kanda ciksin oyle bi masa hazirlayip supriz yapmayi dusunuyorum cok saolun vallahi icim bi tuaf oldu ya agladim guldum cok degisik bi duygu