- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
bende bişey yapmadım zaten yapacak bişey yok ki :) üzülmeeee inşallah beraber hamile kalırız inşallahhh2 gün kaldı ablam hiç bir şey yapmadım. Yataktan bile çıkmadım, üzüntüden psikolojim nasîbini aldı... Sen n'aptın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bişey yapmadım zaten yapacak bişey yok ki :) üzülmeeee inşallah beraber hamile kalırız inşallahhh2 gün kaldı ablam hiç bir şey yapmadım. Yataktan bile çıkmadım, üzüntüden psikolojim nasîbini aldı... Sen n'aptın?
senin hem arkadaşın hem de ablan oluyorum gönüllü olarak aynı şeyler benim içinde gçerli çünkü...
canım o bugarlaşma çizgisi ben de de çıkmıştı bu ay sonra kan testi yaptım işte negatif çıktı ama yine de sen bat gelmezse olabilir test yap senin bat ne zamandı?
o kadar kötüysen doktora gitmeni tavsiye ederim açıkçasıBAT gelmezse test yaparım ama gelir büyük ihtimalle ablam. 2 gündür yumurtalıklarımım oralarda bir şeyler kıpırdıyor gibi, eğilemiyorum, yüzümü bile zor yıkadım belim koptu. Bu belirtileri ilk kez yaşıyorum ama herhalde daha yeni kadın düzenine giriyor bedenim. Onun belirtisidir.
Canım hiç öyle düşünme, senin moralinin daha çok bozulmasını istemediği için umrunda değilmiş gibi davranıyorValla kahve akıntım hiç olmaz benim âdetten önce canım bu konuda yardım edemem sana ama kendi çapımda sana yardım etmeye çalıştım öyle :) İnşaAllah hislerin doğrudur da vardır canım bir şeyler ♡ Allah her kadına bir melek nasip etsin.
Tartışmadık ama testte 2. bir çizgi var ve o çizgi buharlaşma çizgisi (testi yaptıktan bir kaç saat sonra çıkmış sanırım), bundan emînim yani ama bana o çizgi çok umut vermişti. Çizgi var acaba gebe olabilir miyim dediğimde güldü bana. Gösterdim çizgiyi o da gördü zar zor ama gebelik çizgisi olmadığını o da bildi tabii. Öğlen de bir test daha almak istediğimi söyledim ve boşuna almış olacağımı, ona vereceğim parayla başka şeyler alabileceğimi söyledi... Zaten arkamda biri gülse bana mı güldü diyecek kadar hassas biriyim, çok üzgünüm![]()
birisi şöyle yazmış bu konuyla ilgili bende böyle duymuştum:)Kızlaaarr :)
Ya benim reglden 3 gün önce falan kahve akıntı başlar, regl günü kırmızıya dönüşür adet olurum. Bu sefer böyle bir kahve akıntı yok. Her zaman normalde gelen ne akıntı varsa o var, bazen şeffaf bazen beyaz. Şimdi diyorum ki ben buna sevinmeli miyim?? :) Nolur nolur nolur benim gibi yaşayan ve yaşamayıp fikir yürütebilecek olan varsa, sevin desin, çok umtlan desin(BAT 4 Kasım bu arada)
demek canım muhabbetiniz girmek gibi olmasın gir tabiki katılsın herkes sohbete.aynen dediğin gibi canım benimde hiç arkadaşım yok iş yerinde olanlarla fazla samimi olmuyorum olmak da istemiyorum.eltim var bir tane ona dailk hamilelik düşündüğüm zaman söylemiştim işte kafaya takıyorum falan diye dertleşmek maksatlı o da dedi aman delimisin sen ne takıyorsun bir sinir oldum onada bir daha anlatmadım zaten kendisi ağzımdan laf almaya çalışan ama kendi sorunu oldu mu çenesine kilit vuran biri.kavga sırasında pat diye söyler anlattıklarımı hekrsin içinde bende anlatmam ona artık akıllanmaya başladım yani :) burası iyi gerçekten destek oluyoruz birbirimize.
Neden olmasin ki canim. Kırmızılar gelmedikce umut hep varKızlaaarr :)
Ya benim reglden 3 gün önce falan kahve akıntı başlar, regl günü kırmızıya dönüşür adet olurum. Bu sefer böyle bir kahve akıntı yok. Her zaman normalde gelen ne akıntı varsa o var, bazen şeffaf bazen beyaz. Şimdi diyorum ki ben buna sevinmeli miyim?? :) Nolur nolur nolur benim gibi yaşayan ve yaşamayıp fikir yürütebilecek olan varsa, sevin desin, çok umtlan desin(BAT 4 Kasım bu arada)
artık her şeyi kenara bırak ve yeni hayatına bak :)3 eltim var, 3ünü de Allah havâle ettim ben. 1 kaynım var, ona da karısına da Allah akıl fikir ihsân eylesin en yakın zamanda, akıl gerekli oluyor bâzen... Teyzem olacak o kaynana bozuntusunu da Allah'a havâle ettim. Eniştem olacak o kayınbaba bozuntusu zaten anca arkamdan yalanlarla konuşup durur. Allah hepsini bildiği gibi etsin. Düğünden sonra ellerini öpmeye bile gitmedim çünkü düğünüm bile baba tarafımın sayesinde oldu, istemiyordum artık o insanları... Gelinliğimi bile küçük teyzemin kocası kiraladı, elin adamı. Ne diyim ki ben daha anlatsam bitmez. Allah herkesin gönlüne göre versin kızlar.
Oh be içim rahatladı.
Ağzın bal, jelibon, fıstıklı çikolata yesinNeden olmasin ki canim. Kırmızılar gelmedikce umut hep var![]()
Canım hiç öyle düşünme, senin moralinin daha çok bozulmasını istemediği için umrunda değilmiş gibi davranıyorBir de şöyle olabilir; heyecanlı gözükünce aynı zamanda sanki güçsüz de görünecek düşüncesi... Böyle algılar olabiliyor erkeklerde. Boşver sen de gül geç :) bu durumu dramatik olarak yaşamayın, sen de eğlen :) Çünkü olmayacağı varsa öyle de böyle de olmayacaktır. Yıpratmayın birbirinizi
![]()
hayir canim erkekten gelen sperm onemli olsada univrsitede yurt disinda masterlar yapmis turkiyede 7. ligi olan bi hocamiz vardi ve oncelikle sperm nasil hizla yumurtaya yaklasiyorsa yumurtada miknatis gibi spermleri ceker yedigimiz besinlerde bile yumurtanin dis zari etkilnir ve disi sperm hicresi erkek sperm hucresi cekme farkliliklari olusabilir.iyi arastir sen bunuyu girceksin ben ozaman takmistim ve cok arastrmistim..yani ikiside belirliyor dollnmede.ki yine ben calisrken birine asilama yaptik yumurtasi soldaydi asilama sonrasi sola cevirdi dr kizin olur buyuk ihtimalle dedi.4 yasinda kizi var suan mahalleden komsumuz ordan bliyorum batil deil yani bu ve arastrdiginda birsuru tibba dayali mantikli aciklamalari varCanım cinsiyeti belirleyen erkekten gelen spermlerdir. Kadınların yumurtası, hangi tüpten geldiği farketmeksizin, sadece X kormozomundan oluşur. Erkeklerin spermleri, her birinde ayrı ayrı ayrı olmak üzere, X ve Y kromozomlarından oluşur. Eğer X koromzomu taşıyan sperm yumurtayı döllerse kız (XX), Y kormozomu taşıyan sperm yumurtayı döllerse erkek bebek (XY) olur. Hep kız doğruyo diye hor görülen kadınlar var, çoğu yerde. Aslında bu iş erkeklerin sperminde bitiyor
Ama tabi batıl inanç varsa soldan yumurtlayınca kız oluyor falan gibi, onu bilemeyeceğim
Bu arada senin de hakkında hayırlısı olsun :) İnaşşallah Allah sağlıklı hayırlı bebişler nasip eder.![]()
Kesinlikle oyle canım katılıyorum dediklerine.Muhabbetinize girmek gibi olmasın kızlar ama bence de burada bazı şeyleri paylaşmak çok iyi geliyor insana. Ya anlatırsın anlamazlar, ya anlatırsın seni âciz görürler sıkıntından ve yaşadıklarından dolayı, ya anlatırsın kendi bir havalara girer kendisi o şeyleri yaşamadığı için, ya da anlatırsın anlattığın şeyi bir başka yerde duyarsın. Bende hiç kimseye güvenmiyorum ve bu yüzden hiç arkadaşım da yok...
Hımm gebelikle ilgili her hangi bir bağlnatısı yok öyleyse... Yani bu akıntı gelmeyince hamile olabilirsin anlamı taşımıyor. Olsun sağlık olsun, regl olursam da bi dahaki aya artık , yapcak bişey yok :)birisi şöyle yazmış bu konuyla ilgili bende böyle duymuştum:)
"kahverengi akinti gelirse adetten bir kac gün önce bu gecen ayin kalan eski kanlarida olabiliyormus
kadin doktorum dedi.. bolbol su icersen önliyebilirsin bu sorunu.. cok su icince onlarda cikiyormus..
cikmayincada bidahaki adetten önce gelirmis.. doktorum böyle dedi..sahsen bendede olur arada bir.. bekarim hic bir sorunumda cok cok sükür :)"
aynen canım anlat anlat bitmez bizim yaşadıklarımız.iyi olyaım dedim bende ablam yok abla gibi gördüm eltimi kv annem gibi ama eltim evlendikten sonra gösterdi yüzünü.herşeyime kulp buldu.hep bir laflar etti.ağzımdan laf aldı kavgada yüzüme vurdu söylediğim şeyi.eşimle bir yere çıkmaya korkar olmuştum geldiğimizde bir karış surat bize neden söylemiyorlar diye.aynı apartmanda oturuyoruz.görmek zorunda kalıyorum malesef eskisi gibi takmasam da yaşadıklarım hastalık olarak çıkıyor benim karşıma eltimde baş ağrısı bile olmaz ağzına geleni söyler çünkü.içine dert etmez benim gibi.çok fazla muhattap olmamaya çalışıyorum ama illaki olaylar oluyor işte.yaptıkları bir şey var ki ben de o konuda onları Allah a havale ettim3 eltim var, 3ünü de Allah havâle ettim ben. 1 kaynım var, ona da karısına da Allah akıl fikir ihsân eylesin en yakın zamanda, akıl gerekli oluyor bâzen... Teyzem olacak o kaynana bozuntusunu da Allah'a havâle ettim. Eniştem olacak o kayınbaba bozuntusu zaten anca arkamdan yalanlarla konuşup durur. Allah hepsini bildiği gibi etsin. Düğünden sonra ellerini öpmeye bile gitmedim çünkü düğünüm bile baba tarafımın sayesinde oldu, istemiyordum artık o insanları... Gelinliğimi bile küçük teyzemin kocası kiraladı, elin adamı. Ne diyim ki ben daha anlatsam bitmez. Allah herkesin gönlüne göre versin kızlar.
Oh be içim rahatladı.
Iliskiden kac gun gecti canim insallah bebisin senledirHimm. Benim de belirtiler var o yuzden merak ettim. Daha cok erken aslinda esim bana guluyor canim bu ne acele daha dur rahme bile ulasmamistir diyor ama ben hissediyorum. bel agrisi var el ayak usumesi bugun ilk defa cok acikarak uyandim akinti var hafif kasik ve bacak agrim var. Bazen kramp giriyor bakalim nasip![]()
Hımm olabilir canım öyleyse, Türkiye'de 7. ligi olan bi hocamizın önünde boyunumuz kıldan incehayir canim erkekten gelen sperm onemli olsada univrsitede yurt disinda masterlar yapmis turkiyede 7. ligi olan bi hocamiz vardi ve oncelikle sperm nasil hizla yumurtaya yaklasiyorsa yumurtada miknatis gibi spermleri ceker yedigimiz besinlerde bile yumurtanin dis zari etkilnir ve disi sperm hicresi erkek sperm hucresi cekme farkliliklari olusabilir.iyi arastir sen bunuyu girceksin ben ozaman takmistim ve cok arastrmistim..yani ikiside belirliyor dollnmede.ki yine ben calisrken birine asilama yaptik yumurtasi sagdaydi asilama sonrasi saga cevirdi dr kizin olur buyuk ihtimalle dedi.4 yasinda kizi var suan mahalleden komsumuz ordan bliyorum batil deil yani bu ve arastrdiginda birsuru tibba dayali mantikli aciklamalari var![]()
beraber bekliyoruz bat ımızı arkadaşım.. dediğin gibi hayırlısıyla.... :)Hımm gebelikle ilgili her hangi bir bağlnatısı yok öyleyse... Yani bu akıntı gelmeyince hamile olabilirsin anlamı taşımıyor. Olsun sağlık olsun, regl olursam da bi dahaki aya artık , yapcak bişey yok :)
Adetin 3. Gunu yapiliyor diye biliyorum canım. Ben oyle yaptırmıştımGünaydın kızlar dün akşam 7 gibi regl oldum cumartesi hormon testi yaptıracaktım bir sorun olmaz değil mi geç kalmış olmam yani bilgisi olan var mı ?![]()