• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

inşallah hamilesindir seni fazladan heyecanlandırmak istemem ama ben de hamile olduğumu bilmezken acaip iştahlanmıştım. sık sık bişiler yiyordum. hatta hasta olacam ondan felan diyordum :)
o iştah bende de var bende adetime yordum ama benim dün başladı öğlen yedim akşam 4 gibi felaket acıktım sanki 3 gündür hiçbirşey yemiyormuşum gibi.akşam da yemeğimi yedim gece 10 buçuk gibi midemin gurultusunu duydum resmen :)

2 ay önce de gecikemem olmuştu ondada kimyasal geçirmiştim o zman başka hemşireler vardı sanırım bakmışlardı hiçbirşey demeden bunlar bakamayız kanaman falan olması lazım dedi sinir oldum bende.ay inşalalh canım burdan aynı gün yazarız hamileyyyyyiiiiizzzzz diye ay hayali bile güzel :)

Ay inşallah canım şuan dileğim istediğim şey bu diyebilirim .evet para için satılan insanlar insanların hayatlarıyla bile oynayabiliyorlar diyorum onlara ben çünkü benim hayallerimle oynadılar o yüzden yaşamak istemiyorum .

Saglik ocaklari da yapmayabiliyor bana 10 gun geciksin oyle gel demislerdi sacmalik 10 gun gecikse ben sirek hastaneye giderim randevu alip. Bir de hamilelik olabilir dedigim halde bana antibiyotik vermisti doktor. Surup olarak ama sonucta ilac yani. O yuzden saglik ocaklarina cok güvenmiyorum

Canım o senin kararın bişey diyemem ama burdaki bizim sağlık ocağında yapılıyor ve hemşirenin numarası var oyle bişey olursa gel ben yardımcı olucam demişti .
inşallah hamilesindir seni fazladan heyecanlandırmak istemem ama ben de hamile olduğumu bilmezken acaip iştahlanmıştım. sık sık bişiler yiyordum. hatta hasta olacam ondan felan diyordum :)

Gerçekten mii ya valla bi hfatadır sürekli bişeler yiyip duruyorum şuan bile açıktım . belki yarım saat anca olmuştır yedim içtim ama :) ben bu gidişle 100 kilo olurum :)))

Hayir sivi alimini bi iki saat kala kesmesi lazim o sekilde olur sivi idrari seyreltir
idrarı seyreltince betahcg yi de mi seyreltmiş oluyor? nese nasıl dilerseniz öyle yapın tabiki.. ben canlı örneğim ben suyumu da içtim yemeğimi de yedim yaklaşık 4 saatlik bi idrrala test yapmıştım. ama her gebede aynı olacak diye bişi yoktur belki de. hayırlısı olsun herkes için

o iştah bende de var bende adetime yordum ama benim dün başladı öğlen yedim akşam 4 gibi felaket acıktım sanki 3 gündür hiçbirşey yemiyormuşum gibi.akşam da yemeğimi yedim gece 10 buçuk gibi midemin gurultusunu duydum resmen :)
inşallah hamilesindir canım, çok isterim... Allah gönülden isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah

Ay inşallah canım şuan dileğim istediğim şey bu diyebilirim .evet para için satılan insanlar insanların hayatlarıyla bile oynayabiliyorlar diyorum onlara ben çünkü benim hayallerimle oynadılar o yüzden yaşamak istemiyorum .

Canım o senin kararın bişey diyemem ama burdaki bizim sağlık ocağında yapılıyor ve hemşirenin numarası var oyle bişey olursa gel ben yardımcı olucam demişti .

Gerçekten mii ya valla bi hfatadır sürekli bişeler yiyip duruyorum şuan bile açıktım . belki yarım saat anca olmuştır yedim içtim ama :) ben bu gidişle 100 kilo olurum :)))
Oyle tabii ki her saglik ocagi oyle olacak diye bir sey yok. Memnunsaniz problem yok zaten :KK200:

Gerçekten mii ya valla bi hfatadır sürekli bişeler yiyip duruyorum şuan bile açıktım . belki yarım saat anca olmuştır yedim içtim ama :) ben bu gidişle 100 kilo olurum :)))[/QUOTE]
öle olmuyor işte :) ben bir oturuşta 5 tane biber dolması yediğimi biliyorum bi saat sonra meyve :) ama sonra o mide bulantıları yok mu .. o zaman kilo bile verdim. bu arada 15 haftalığım ve lekelenmem var öle bi gebelik geçiriyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin.. o kadar çok istiyorum ki şuraya yorum yazmış herkesin hamileyimm diye yorum yapmasını :KK49::KK49:

var sende bebis canim ben eminim bu istah iyiye isaret:halay::kk77:

öle olmuyor işte :) ben bir oturuşta 5 tane biber dolması yediğimi biliyorum bi saat sonra meyve :) ama sonra o mide bulantıları yok mu .. o zaman kilo bile verdim. bu arada 15 haftalığım ve lekelenmem var öle bi gebelik geçiriyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin.. o kadar çok istiyorum ki şuraya yorum yazmış herkesin hamileyimm diye yorum yapmasını :KK49::KK49:[/QUOTE]
aminnnnnnn

Kızlar bi bakabilir misiniz lütfen. Çook silik bi çizgi mi var yoksa ben mi yanlış görüyorum

Eklentiler

• IMG_6435.webp
    IMG_6435.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar sabah dışarıdaydım adet olmuşum gibi akıntı geldi dışarıda olduğum için bakamadm hemen ma sarı az yoğun bi akıntı gelmiş sağ kasığımda batmalar var belirti olabilir mi sizce

Kızlar sabah dışarıdaydım adet olmuşum gibi akıntı geldi dışarıda olduğum için bakamadm hemen ma sarı az yoğun bi akıntı gelmiş sağ kasığımda batmalar var belirti olabilir mi sizce
Hamilelik olabilir canım insallah öyledir. Rabbim gönlüne gore versin:dua::dua::dua:

Back
X