• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ya kızlar bi de ben son sattan beri haftada ğç gün deli gibi spor yaptım umarım zarar vermemişimdir. Akşam ğstünden beri kasığımda çekme yapar gibi bi ağrımtrak bişey var korkuyorum inşallah bişey olmaz

1,5 yıldır canım
Canım inşallah en kısa zamanda olur. 2-3 ay olmayınca bile nemkadar çok stres olup ne kadar üzüldüğümü biliyorum. Çok haklısın ama takmayınca oldu hep benim. İki kere hamile kaldım ikisi de başka şeylerle uğraştım ay da oldu. Çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışmıyorsan bi kursa falan git başka şeylere yoğunlaş çıkar kafandan bebeği. Bak bu ay ben mümkün değl olmaz diyordum yumurtlama günlerini adamakıllı değerlendiremedik bile hatta bu yüzden eşimi çok kırdım. Bu ay sen hamile kalırsan 3 gün konuşmucam seninle dedi. Adak gibi bişey oldu yani

Kizlar ya kafam cok karisti. Sol kasikta agrim var adetden onceden agriyor simdiye kadar. 5 gun gecikti adetim 28 gunden bir bat oluyor. Kac gun test yaptim bisey goremedim bugun sanki birazcik gozuktu neden boyle oluyorki. Sabah atesim de 37, 37.1, bugun ise 37.6 oldu. Yorgunluk sik idrara cikmam var. Hamile oldugumu bilsem doktora giderdim ama gozukmuyor testde bi bakarmisiniz
Canim bu normal gebelik testi mi erlen gebelik testi mi ?

Ya kızlar bi de ben son sattan beri haftada ğç gün deli gibi spor yaptım umarım zarar vermemişimdir. Akşam ğstünden beri kasığımda çekme yapar gibi bi ağrımtrak bişey var korkuyorum inşallah bişey olmaz
Canim dinlen bence bir sure spora ara ver yada hafif yuruyus yap agir sporlar zarar verebilir çünkü

Acile gidicem aksama esimi bekliyorum yarin ki sonuclari bekleyemiycem sanirim
Bana saçma geliyor kan sonucun kaç bunu niye söylemiyor. Sana bi açıklama yapmadan niye alttan bakıyor ki ya hamileysen ?? Haber ver canım bana da. Kendini üzme stres çok etkilior unutma

Bana saçma geliyor kan sonucun kaç bunu niye söylemiyor. Sana bi açıklama yapmadan niye alttan bakıyor ki ya hamileysen ?? Haber ver canım bana da. Kendini üzme stres çok etkilior unutma
Hamilelik olsa soylemezmiydi ama demek ki yok agrin var mi kasiginda dedi sadece sol tarafta arada bicak saplamasi gibi oluyo dedim bastirdi biraz aciyo mu agriyo mu dedi aci dedim tamam dedi o kadar yarin gel tum sonuclar cikinca en son idrarada bakalim durumu soyliycem dedi varya beklemek kadar zor bi duygu yokmus hakikatten canim

Hamilelik olsa soylemezmiydi ama demek ki yok agrin var mi kasiginda dedi sadece sol tarafta arada bicak saplamasi gibi oluyo dedim bastirdi biraz aciyo mu agriyo mu dedi aci dedim tamam dedi o kadar yarin gel tum sonuclar cikinca en son idrarada bakalim durumu soyliycem dedi varya beklemek kadar zor bi duygu yokmus hakikatten canim
Kan sonucun ckmadimi

Gebelik yok ta dememiş ki o zaman yok deseydi. Çok iyi anlıyorum canım seni. İnşallah güzel haberlerle gelirsin :dua::dua:

Ya birşey sorabilir miyim benim adete 5 gün kala değerim 74.2 çıktı en son adet tarihim 3 ekimdi ve bugün 2 kasım adet olmam gerekiyo 30 hünde bir oluyorum sizce degerim düşük mü yüksek mi endişelenmeli miyim ? Adet gecikmesi yaşamadım adete 5 gün kala yapıldı bu beta hcg
Bence cok iyi bir deger canim tekrar yaptir yukselip yukselmedigini gormen lazim.

Back
X