Amin canim benim insallahInsallah hayirlisi olur. Rabbim gonlune gore versin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim benim insallahInsallah hayirlisi olur. Rabbim gonlune gore versin.
Ne kadar suredir istiyorsunuz canim?Kızlar benim bi kızım var ıkıncıyı denıyoruz ama olmuyor bana tavsıye edebileceğiniz bişey varmı ya tavsıyelere ihtıyacm var
Dışarda zaman geçirmeye çalış o zaman insan daha az düşünüyo canımOyle tabi stres etkiliyor kesinlikle. Ugras bulmam lazim kendime![]()
Saol canim benim dualarim hem kendime hem sizlere insallah hersey hayirlisiyla guzel olsunTatlim dua et sadece elinden baska birsey gelmez. Dikkat et kendine
Amin canim benim amin insallahhhhGebelik yok ta dememiş ki o zaman yok deseydi. Çok iyi anlıyorum canım seni. İnşallah güzel haberlerle gelirsin![]()
Teşekkür ederim canım bekleyelim bakalım bu merak insanı öldürüyorCanım bir kaç gün daha bekle . Belki şuanda kanda çıkmayabilir.
Cikti da yarinda akinti sonucu cikicak hepsini bir degerlendirip soylerim dedi ogleden sonra gel dediKan sonucun ckmadimi
Sağol cevabın için canım beklemedeyim bi yanım yaptır diyo bi yanda da üzülmek ten korkuyorum kesin çıkacağını bilsem yaptırıcam da kimi çıkar diyo kimi çıkmaz diyoÇıkması gerekir canım. Kan'da 10 gün önceden çıkıyor diyorlar ama ben daha önceden yaptırmadım bilmiyorum.
Anladim cnm ins guzel haber alrsin yarin sikma kndni varsa var yoksa yok dunyanin sonu degil ya cnm uzme kndniCikti da yarinda akinti sonucu cikicak hepsini bir degerlendirip soylerim dedi ogleden sonra gel dedi
Ben ovulasyon testi siparis ettim bu ay ovu takibi yapicam. 2 aydır arısütü kullanıyorum ona devam edicem. Bir de gün içinde kuru incir yicem.
Klomenle ikinci ve daha sonraki aylarda hamile kalma oranı ilk aya gore daha yuksekmis. insallah bu ay şansın daha fazla.
Tebriklerrr canım. Kızlar bu ay hızlı başladınız heyecanlandırıyorsunuz beni. Off beklemek çok zor gelsin artık şu 7 kasımselammm kozlar gebelik testimi yorumlayabilir misiniz? cidden silik bir cizgi var mi bana mi oyle geliuoe ?
Aa 7kasım bat arkadaşımTebriklerrr canım. Kızlar bu ay hızlı başladınız heyecanlandırıyorsunuz beni. Off beklemek çok zor gelsin artık şu 7 kasım
Takipteyim canım seniAa 7kasım bat arkadaşım![]()
Bu akşamı saymazsak 4gün kaldı inşallah canım öğrenmemizeTakipteyim canım seni![]()
Hadi inşallah canım.Bu akşamı saymazsak 4gün kaldı inşallah canım öğrenmemize![]()
Maşallah ne güzel çıkmış çizgilerrrr
Var canim tebrik ederim ne mutlu sanaselammm kozlar gebelik testimi yorumlayabilir misiniz? cidden silik bir cizgi var mi bana mi oyle geliuoe ?