• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Çıkması gerekir canım. Kan'da 10 gün önceden çıkıyor diyorlar ama ben daha önceden yaptırmadım bilmiyorum.
Sağol cevabın için canım beklemedeyim bi yanım yaptır diyo bi yanda da üzülmek ten korkuyorum kesin çıkacağını bilsem yaptırıcam da kimi çıkar diyo kimi çıkmaz diyo

Ben ovulasyon testi siparis ettim bu ay ovu takibi yapicam. 2 aydır arısütü kullanıyorum ona devam edicem. Bir de gün içinde kuru incir yicem.

Klomenle ikinci ve daha sonraki aylarda hamile kalma oranı ilk aya gore daha yuksekmis. insallah bu ay şansın daha fazla.

inşallah canım prolaktinim yüksekti benim ilaç kullandım yarın doktora gidicem bakalım normalde klomene başlayacaktı ama prolaktin ne durumda bilmiyoruz yüksekse başlayamayabilir :(
ben ovu testi hiç kullanmadım ama onunlada epey hamiş kalan var canım inşallah sana da vesile olur.

• Screenshot_2016-11-02-19-58-17.webp slm kızlar benim bat 4 kasımdı bugun erken gebelik testi yaptım ama bukadar net cıkması beni oyle sasırttıkı hala ınanamıyorum yrın kan verıcem ınsallah gorundugu gıbıdır

Back
X