• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bilimsel açıklaması ise; iyonik faktör denilen bir olaya dayanmaktadır.vücudun elektrik yükünü + veya - yönünde etkilemekte ve X veya Y kromozomu taşıyan spermler de farklı elektrikler yüklü olduğu için örneğin X kromozomu taşıyan spermler itilirken Y kromozomu taşıyanlar yumurtaya çekilmektedir.Genel olarak bu yöntemin teorisi Babychoice’un teorisini destekler niteliktedir. BabyChoice’un mantığı da yumurtanın bu seçimi zaten bazı özel günlerde doğal olarak elektriklenerek yaptığı şeklindedir.

Kizlar bu teorileri arastrabilirsiniz sizde..cinsiyeti sadece erkek belirlemiyor.yumurtaninda bi cekim gucu var ve o cekim gucu kadinin besininden yumurtlama yerinden hormonlarindan etkileniyor

Kizlaaaar herkese iyi geceler.. aslinda kaderdaslar desem daha dogru olur :) Hamile kalan arkadaslara da bu arada tebrikler ve kucak dolusu sevgiler, insallah her sey istediginiz gibi olur canlarim.

Benim bata 7 gun kaldi. Her ne kadar cok faal calisabildigimiz bir ay olmasa da onemli gunleri degerlendirdik (saniyorum). O yuzden umudum hic yok desem yalan olur. Ama bir yandan da her ay bu donemlerde ayni sikintilari, stresleri yasamak, bu dertle mucadele etmek gercekten cok yipratiyor insani.

Bu aksam internetten laboquick marka gebelik testi siparis verdim. Herhalde 2 gunde filan gelir. 5 Kasim evlilik yildonumumuz, keske hediyemiz olsa bebis mujdesi. 3 yildir bekliyorum, bana nasip olacak mi onu da bilmiyorum ama gercekten cok ama cok istiyorum.

2 gun once ruyamda kucagimda yeni dogmus minicik bir bebekle deniz kiyisinda ciplak ayak yurudugumu gordum. Bebegi esime goturuyormusum. Basini gogsume yaslamis uyuyordu, o kadar kucuktu ki anlatamam. Yani kisacasi ruyasi bile cok guzeldi keske her gece gorsem.

Neyse cok uzattim kusura bakmayin. Gorusuruz yine.

:KK200:

benim siparisim 25 taneydi 1 ayda 7 tane yapmisim neyseki pazartesi adet oldumda duruldum:)
ben 3 tane clearblue erken gebelik aldım yazınki hamileliğimi de 8 gün önce öğrenmiştim 10 tane de kaset test aldım.erkenden test yaparsam eşim kızacak artık zaman hiç geçmiyo bi de öğrenince..ama burda imkanlarım kısıtlı en azından önlemini alırdım erkenden :(

Kizlaaaar herkese iyi geceler.. aslinda kaderdaslar desem daha dogru olur :) Hamile kalan arkadaslara da bu arada tebrikler ve kucak dolusu sevgiler, insallah her sey istediginiz gibi olur canlarim.

Benim bata 7 gun kaldi. Her ne kadar cok faal calisabildigimiz bir ay olmasa da onemli gunleri degerlendirdik (saniyorum). O yuzden umudum hic yok desem yalan olur. Ama bir yandan da her ay bu donemlerde ayni sikintilari, stresleri yasamak, bu dertle mucadele etmek gercekten cok yipratiyor insani.

Bu aksam internetten laboquick marka gebelik testi siparis verdim. Herhalde 2 gunde filan gelir. 5 Kasim evlilik yildonumumuz, keske hediyemiz olsa bebis mujdesi. 3 yildir bekliyorum, bana nasip olacak mi onu da bilmiyorum ama gercekten cok ama cok istiyorum.

2 gun once ruyamda kucagimda yeni dogmus minicik bir bebekle deniz kiyisinda ciplak ayak yurudugumu gordum. Bebegi esime goturuyormusum. Basini gogsume yaslamis uyuyordu, o kadar kucuktu ki anlatamam. Yani kisacasi ruyasi bile cok guzeldi keske her gece gorsem.

Neyse cok uzattim kusura bakmayin. Gorusuruz yine.

:KK200:
deniz ve bebek bir arada güzel bir rüya olmuş Allah hayırlara çıkarsın..inşallah gönlünüze göre olur..

S.a kizlar size birsey sormak istiyorum3 gundur kahverengi leke görüyordum yerlesme lekesinden suphelendim ve bugun durdu yarin kan testi yaptirsam cikar mi acaba ?

gaz birikmesi var bende bu ay inanılmaz sorun yaşıyorum..yemek yiyemiyorum şişlikten..diğer hamileliklerimde böyle bir şey yaşamamıştım bunun belirti olmadığını düşünüyorum ama yine de aklıma esiyo arada..nasıl geçecek bu günler :(

Back
X