arkadasla konustum bugun benim kanda negatuf cikti testte negatif cikti cocuk 1 bucuk aylik oldugunda ultrasonda ogrendim dedi o aklimi karsitirdi biraz ama umidum da yok artikDoktora danismadan icme bir hafta daha bekle bakalim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadasla konustum bugun benim kanda negatuf cikti testte negatif cikti cocuk 1 bucuk aylik oldugunda ultrasonda ogrendim dedi o aklimi karsitirdi biraz ama umidum da yok artikDoktora danismadan icme bir hafta daha bekle bakalim.
Bizimkiler birbirlerini pek begenmiyor heralde bi turlu kavusamadilarAy su resme bakın bayıldım: )))
Canim o testlerde bende cok daha koyusu cikmisti ama negatfti bebek yoktu yani.ki idrarda cikan bi testin kanda cikmamasi diye bisey olamaz.ogun soyliycektim ama belki sende farkli olur diye sevkini kirmak istemedim...o teste gore konusursak negatif...ama adet olmadigin surece pozitife donusme ihtimali var dua etarkadasla konustum bugun benim kanda negatuf cikti testte negatif cikti cocuk 1 bucuk aylik oldugunda ultrasonda ogrendim dedi o aklimi karsitirdi biraz ama umidum da yok artik
Bizimkiler birbirlerini pek begenmiyor heralde bi turlu kavusamadilar![]()
Yani henuz testlerde cikmiycak kadar kucuk olabilir ama idrarda cikip kanda cikmamasi diye bisey olamazCanim o testlerde bende cok daha koyusu cikmisti ama negatfti bebek yoktu yani.ki idrarda cikan bi testin kanda cikmamasi diye bisey olamaz.ogun soyliycektim ama belki sende farkli olur diye sevkini kirmak istemedim...o teste gore konusursak negatif...ama adet olmadigin surece pozitife donusme ihtimali var dua et
Ay oylede yani malzeme bu...onlarin keyfine gore mi hareket etcez burdaayy sorma canım ya beğenemediler sanırım bi internetten ilk defa izledim öyle kolay değil hakkaten ya bir sürü uzun yollardan geçiyolar:))
Elle muayene de deniliyor ama bizlerin uygulayacağı bir yöntem değil. Bunu hemşireler ya da doktorlar anlayabiliyorlar sanıyorumHanımlar bende henüz 2 aydır bebek istiyorum bat a 10 gün var. Daha önce parmak ile yapılan gebelik testi diye birşey duydunuz mu? Doğruluğu var mi? Doktoruma sordum öyle birsey yok dedi.
geçmiş olsun canım ne oldu kanama agri falan mi oldu kıyamam yaKizlarrrr dun kurtaj oldum dusuk yaptummm![]()
O kesin bi yontem deilki canim guvenilir deil yani ve kadininin kemdi vucudunu vok iyi tanimasi lazim.kendini hergun muayene edip deisikligi gozlemlemen lazim yumusamayi rahimin inislerini cikislarini sertlesmesini hepsini cok iyi bilmen lazimHanımlar bende henüz 2 aydır bebek istiyorum bat a 10 gün var. Daha önce parmak ile yapılan gebelik testi diye birşey duydunuz mu? Doğruluğu var mi? Doktoruma sordum öyle birsey yok dedi.
İnşallah canım çok teşekkür ederim.benim ilk denememdi o yüzden de baya merak ediyorum açıkçası.sen de otrivelle mi kullanmıştın canım ? bu ay da denedin mi ?
kızlar benim adetime daha bir hafta var ama çok fazla belirtiler vardı bu sefer erken yapayım belki birşey gözükür dedim çok silik şekilde çıktı bu kadar silikte olsa hamile olma ihtimalim varmı sizce
adet oldun mu
Amin canım,allah kucağını sağlıkla doldursun inş.Sagolasin kesede bozulmus kanamlarim oluyodu zaten doktorum almamiz gerekiyo dedi malesef sali gunu kaybettim Allah kimseye yasatmasin
Olabilir canim. bat gununde mi yapmistin testi benim bata 6-7 gun var hemen hemen
Canım inşallah vardır. Erken döllenme ise neden olmasın? Ne gibi belirtiler yaşadın? Benim de 8 günüm var, o yüzden merak ettim.
Nazli ciktilar ya da bizim odunlar boyle gulle gelseler bence olur :))))Bizimkiler birbirlerini pek begenmiyor heralde bi turlu kavusamadilar![]()