• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

S selifor HAMİLEYİMMMM:anneadayı:
:KK200: ovulasyon pozitif çıktığı gün tek ilişkiyle hamile kaldım hiçççç beklemiyordum geneli hep 3-4 gün üstüste ilişkiyle oluyor diye şoklardayımmmm Rabbim her birinize bu duyguyu yaşatsın bata 2 gün var değerim 29,1 çıktı bu arada
Tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım günaydın.benimde adet ağrılarım başladı artık hiç ümidim kalmadı bile :KK43: Soğan kürünü bende yapmıştım ama hamileliğe bir faydasını göremedim.rahmi temizlemişse orasını bilmiyorum.İnşallah bu ay bebeğin seninledir de gerek kalmaz hiç o araştırmalara işlemlere:dua:
Canım benimde umudum kalmadı ya bugün adet ağrısı girdi bana kaç defa o sızılardan ümitliydşm oysaki:110::110:adet olursam doktora gidicem inşallah bu ay

o zaman bu ayda umut dünyasında beraberiz hanımlar :) ovülasyon testim hazır bekliyorum, @kutuphanekedisi sanırım sende de testler var, @Ay-n ilk Hali kardeşim keşke sende temin edebilsen... ortalama aynı adet günlerimiz. benimde regl 2. günüm bugün...
Var var, onlar benim bu süreçte bu duruma heyecan katan nadir şeylerden :KK66: umut fakirin ekmeğidir napcan canım işte ya, biz bebek fakirlerinin :KK70:

S selifor HAMİLEYİMMMM:anneadayı:
:KK200: ovulasyon pozitif çıktığı gün tek ilişkiyle hamile kaldım hiçççç beklemiyordum geneli hep 3-4 gün üstüste ilişkiyle oluyor diye şoklardayımmmm Rabbim her birinize bu duyguyu yaşatsın bata 2 gün var değerim 29,1 çıktı bu arada
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına al inşallah :) kaçınıcı denemeydi?

teşekkür ederim ayrıntılı açıklaman için canım. ben maalesef bilgisizim bu konularda fakat çok istiyorum yawrum olsun. eşimde hareket sorunu var. onun üzerine düşüyoruz bu aralar. doktor bana baktı herhangi birşey yok dedi fakat çok ta ayrıntılı baktığını sanmıyorum. bu ay ümitliyim inşallah. amin canım inşallah bir an önce kavuşuruz.
Canim besim esimde hareket sorunu yoktu iyi durumdaydiorfoloji icin vitamin ve kurler uyguladim.ama harekette cok artmisti 2 hafta sonraki testte..vitamin olarak evicap ve zinkoçinko aldik..kur olarakta çakşır suyu , keciboynuzu kürü ve polenli propolisli ve baska bitkileri olan 1 kasik bal sute koyup icirdim gece yatarken..bi dene istersen

2. Deneme canım Allah razı olsun darısı başına:) bunda da tutmaz diyordum çünkü tek ilişki oldu 14. Günde her iki ayda da..ama tutmuş bu ay çok şaşkınız
2.deneme Süpppermiş :) çok beklememişsin şükür :) Hayırlısı canım sağol. Bu ay benim 9.denemeydi ama akşam regl belirtileri baş gösterdi, diğer aya artık ;)

Kızlar ben hala adet olmadım. Bat 30 ekimdi 18 ekimde hastaneye gittim beta hcg 1.20 çıktı 1 kasımda tekrar gittim yine 1.20 çıktı ultrasonla bakmadı doktor görünmez dedi. Merak ediyorum hamilemiyim diye geç döllenme mi acaba öyle olsa ne zaman belli olur hamilelik :110::110:

ayyy aynı zamanda olmuşuz.dediğin gibi inşallah beraber alırız güzel haberleri canım :dua::dua::dua::dua:ben meraktan dün ve bu sabah test yaptım.ikiside silik çizgi çıktı.ama daha çok erken bunu da biliyorum.offf beklemek çok zor.:olamaz:
kızlar benimde 26 sında oldum ne zaman yapalım aynı gün yapsak

Back
X