Oraya tarih girmissen olmaz onu silip tekrar dene canim benim dedigim sekilde. Anca bu kadar yardimci olabiliyorumYok olmadi ya tüh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oraya tarih girmissen olmaz onu silip tekrar dene canim benim dedigim sekilde. Anca bu kadar yardimci olabiliyorumYok olmadi ya tüh
İnşallah Can'ım Allah isteyen herkese versinInsallah vardir bebis canim hadi guzel haberler ins
Oraya tarih girmissen olmaz onu silip tekrar dene canim benim dedigim sekilde. Anca bu kadar yardimci olabiliyorum![]()
Oldu cok sagol CanimmCanim takvim oldu mu?
Canm senin kacinci aydi unuttum.esine soyledin mi caliyormusya surpriz mi yapicaksin ay cok heycanli yaOldu cok sagol Canimm
Hayırlı olsun çok sevindim canımOldu cok sagol Canimm
Kuzum 9. Aydi bu . soyledm yaa hic duramam ki ben pat diye derim :)))Canm senin kacinci aydi unuttum.esine soyledin mi caliyormusya surpriz mi yapicaksin ay cok heycanli ya![]()
Her zaman canim benim hep edeceğimHayırlı olsun çok sevindim canımdarısı tüm isteyenlere bizede du et
![]()
Ayy durabilir miyim ben :)) yerimde duramıyordum ki yazdıklarınizi bile yeni yeni okuyorum çoğunu kiz :))Canim gitme bence az daha bekle. cikar birazdan gece gece bisey olur en kotu sabah ogrenirsin sabaha kalmaz zaten dur kiz gitme valla bak.
Biz birlikte dogurcaz galiba canisi :)) senim degerin kacti :))F Findikkiran yeni okudum msjları canım sevinçten gözüm birşey görmüyor:)) hadi güzel haberlerini bekliyorum aynı ayın anneleri olalım![]()
Allah razi olsun kuzum sende insallah sagsalim kavus :)Gayet iyi bence2 gün sonra tekrar baktırırsın 2 katına çıkması gerekiyor. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı uğurlu olsun
Bi sorum olacaktı kaç gün önce yaptın idrar testini ve kan testini canım benim de 5 günüm falan kaldı da bata o yüzden sordumHer zaman canim benim hep edeceğim
Cok gecmis olsun canim rabbim tez zamanda sagliklisini nasip etsin insHerkese tesekkur ederim kizlar yiyecek nasibi yokmus diyoruz artik yeniymis daha 5/6 haftalik filanmis doktora kontrole gittik geceden benim lekelenmem oldu hafiften sabah ultasknda hersey yolunda gorunuyor bide daha yrintili baklim saat ucte ultrasona kan tahlillerine bakalim degerlerin masil dedi doktor ciktik kani verdik benim kanmam agrilarim basladi dahada artti ultra sknda kanamam gorunuyodu dusuk yapiyosun dendi kanamanda iyi degil mecbur kurtaj olcaksim dendi yikildik kaldik iki saat oncesinde hersey normalken melegim hayatimizdaki pencereden bakti gecti gitti agla agla bi hal oldm bide merdivene yakin biyere oturmusuz millet almis bebegini gidiyo hastaneden bi zoruma gitti ben elibos kaldim esimin gozleri doldu cok kotu bisey yaaa kurtaji oldum bide gece zirtpirt kan degerlerime baktilar bi kolumda on iki kere delindi hickira hickira aglattilar beni ellerimin ustu mosmos kollarim delik desik oldu damarlarim ince diyegeri zekali hemsire mahvetti beni iki gun sonra doktor kan degerlerine bakalim dedi cagirdi gitmiycem dedim esime igneden korkmayan ben igneden hastaneden bir gecede nefret ettirdi hemsire esim bir an olsun ayrilmadi yanimdan ayildigimda ben her yanim kan icindeydi ben o halde demisim birak beni bu halde gormeni istemiyorum tiksinceksin iyice zaten cocuk bile durmuyo bende dedim dinlemedi yanimdan bir an ayrilmadan bekldi bebegim gitti ama esime dahada dahada bi baglandim her şerde bi hayir var diyorum kendi kendime . . Cenem dustu kizlar kusura bakmayin![]()
Okurken gözlerim doldu yemin ederim canım benim yaHerkese tesekkur ederim kizlar yiyecek nasibi yokmus diyoruz artik yeniymis daha 5/6 haftalik filanmis doktora kontrole gittik geceden benim lekelenmem oldu hafiften sabah ultasknda hersey yolunda gorunuyor bide daha yrintili baklim saat ucte ultrasona kan tahlillerine bakalim degerlerin masil dedi doktor ciktik kani verdik benim kanmam agrilarim basladi dahada artti ultra sknda kanamam gorunuyodu dusuk yapiyosun dendi kanamanda iyi degil mecbur kurtaj olcaksim dendi yikildik kaldik iki saat oncesinde hersey normalken melegim hayatimizdaki pencereden bakti gecti gitti agla agla bi hal oldm bide merdivene yakin biyere oturmusuz millet almis bebegini gidiyo hastaneden bi zoruma gitti ben elibos kaldim esimin gozleri doldu cok kotu bisey yaaa kurtaji oldum bide gece zirtpirt kan degerlerime baktilar bi kolumda on iki kere delindi hickira hickira aglattilar beni ellerimin ustu mosmos kollarim delik desik oldu damarlarim ince diyegeri zekali hemsire mahvetti beni iki gun sonra doktor kan degerlerine bakalim dedi cagirdi gitmiycem dedim esime igneden korkmayan ben igneden hastaneden bir gecede nefret ettirdi hemsire esim bir an olsun ayrilmadi yanimdan ayildigimda ben her yanim kan icindeydi ben o halde demisim birak beni bu halde gormeni istemiyorum tiksinceksin iyice zaten cocuk bile durmuyo bende dedim dinlemedi yanimdan bir an ayrilmadan bekldi bebegim gitti ama esime dahada dahada bi baglandim her şerde bi hayir var diyorum kendi kendime . . Cenem dustu kizlar kusura bakmayin![]()
Tebrik ederim canım evet bebişlerimiz aynı zamanda teşrif edecekler inşAllahBiz birlikte dogurcaz galiba canisi :)) senim degerin kacti :))
Ayy durabilir miyim ben :)) yerimde duramıyordum ki yazdıklarınizi bile yeni yeni okuyorum çoğunu kiz :))
Tebrik ederim canım evet bebişlerimiz aynı zamanda teşrif edecekler inşAllahsağsalim kucağımıza almak nasip olur benim değerim bata 2 gün kala 29,1 artık bundan sonrasında güzel artış olur inş ikimiz için de..kahverengi akıntım vardı dün gece umarım yerleşme kanamasıdır doktora gideceğim 9 gibi bakalım
![]()
Degerim 60 kizlar 5 gun varbata iyimii
Herkese tesekkur ederim kizlar yiyecek nasibi yokmus diyoruz artik yeniymis daha 5/6 haftalik filanmis doktora kontrole gittik geceden benim lekelenmem oldu hafiften sabah ultasknda hersey yolunda gorunuyor bide daha yrintili baklim saat ucte ultrasona kan tahlillerine bakalim degerlerin masil dedi doktor ciktik kani verdik benim kanmam agrilarim basladi dahada artti ultra sknda kanamam gorunuyodu dusuk yapiyosun dendi kanamanda iyi degil mecbur kurtaj olcaksim dendi yikildik kaldik iki saat oncesinde hersey normalken melegim hayatimizdaki pencereden bakti gecti gitti agla agla bi hal oldm bide merdivene yakin biyere oturmusuz millet almis bebegini gidiyo hastaneden bi zoruma gitti ben elibos kaldim esimin gozleri doldu cok kotu bisey yaaa kurtaji oldum bide gece zirtpirt kan degerlerime baktilar bi kolumda on iki kere delindi hickira hickira aglattilar beni ellerimin ustu mosmos kollarim delik desik oldu damarlarim ince diyegeri zekali hemsire mahvetti beni iki gun sonra doktor kan degerlerine bakalim dedi cagirdi gitmiycem dedim esime igneden korkmayan ben igneden hastaneden bir gecede nefret ettirdi hemsire esim bir an olsun ayrilmadi yanimdan ayildigimda ben her yanim kan icindeydi ben o halde demisim birak beni bu halde gormeni istemiyorum tiksinceksin iyice zaten cocuk bile durmuyo bende dedim dinlemedi yanimdan bir an ayrilmadan bekldi bebegim gitti ama esime dahada dahada bi baglandim her şerde bi hayir var diyorum kendi kendime . . Cenem dustu kizlar kusura bakmayin![]()
Aminnn canım çok Saolasın Allah yüzünü güldürsün senin deAyy tebrik ederimmRabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin en kısa zamanda bizede nasip olsun inşallah
![]()