• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ovu testinin bu kadar silik cıkmasının anlamı nedir ? Adetimin 15. Günündeyim ve bata -14 ?

Buarada, fotoda belli deil ama silik bir cizgi var.
Eki Görüntüle 1907618

Canim benim dun kopkoyu cikti control cizgisindende koyuydu ama bugun silik.sadece 1 gun koyuyu girdum bazilarinin yavasca koyulasip sonra silini oyuzden belki dun yumurtladin bugun silindi seninde..yada henuz yumurtlamadin

Herkese tesekkur ederim kizlar Rabbim bizlerede yakistirir insallah. İkinci kere kurtaj olunca boyle kabuaum oldu kac gundur uyanip dermisim aakim beni bidahami alcaklar kurtaja iyi yapilmamismi diye doktor bide rahim filmi cekelim sana neden boyle diye onumuzdeki ay adetliyken gel dedi ben de korkuma gitmek istemiyorum cok can yakici bi olaymis anneme sordum boyle boyle rahim filmi cekceklermis dedim neden cekiceklermiski dedi bana hic hamile kalamadigim icin cekmislerdi tuplerinmi tikali biseymi var diye sende biseyde yok diyo . Bayanlarin isi gercekten cok zor heleki annelik her baba yigidin harci degil Rabbim dagina gore kis veriyomus. Allahim kimin ahini aldimda boyle cok agir sinaniuorum diyorum kendi kendime ust uste hep aksilik hep kotu seyler geliyo . Bazisi diyo sübyan bilmemnesimi be varmis hamile anneleri karnindaki bebegi korkutarak dusururmus . Onu diyolar bi duasi var diyolar bazisi diyo sende bi sorun var cocugunu bi karninda tutamiyosun diyolar . Doktor sende hic bi sorun yok dusuk yapman icin rahim duvarjnin ince olmasi lazim gayette sagliklisin diyolar .. bi arkadasimda boye dusuk yasamis doktor 3 ay korunun demis baskasida ona inanma bu hikayeye. Dusukten sonrs hemen hamile daha kolay kalabiliyosun hic korunma demis korunmamis cocugu oyle olmus. Banada korunma diyo . Biyandan yapmak istiyom bi yandan korkuyom ya dusuk yaparsam yine diye. Bazisi diyo bosu bosuna sana kurtaj yapmislar keendi kendine duserdi diyo. Bu lafi soyleyenlere karsilik annem dusuk adi ustunde ya dusurur ya duser diyo nolursa olsun kizimin sagligi soz konusu diyo ama benim kafada acabalar basladi bile. Ha bide cok zayifim ben 45 kiloyum onceden cocugun cocugumu olurmus kendine bakamiyo daha diyenler hamile kalip dusuk yaptigimi ogrenince demezlermi senin nerene tutuncak bu cocuk diyokilo al diyo sanki ben merakliyim ciroz gezmeye Neyapacagimi sasirdim

Bende bugun bi hocaya gittim geceleri korkuyrodum son zamanlarda kara basan falan..sonra laf arasinda cocuguda spyledim oda subyani soyledi bana ama ben bic hamile kalamadim onda cocuk dusuyormus.okutmak gerekiyormus.2 kere hamile kaldiysan tuplerin tikali deil demektir bencede cektirme sacma bi istek olmus doktorunki.

Burmera Burmera canim sende mi yaa tebrik edrim cok sevindim insallah saglicakla kucagina alirsin :anneadayı::KK71::KK9: butun eskiler muradina eriyor sira bana gelsin artik :dua:
Canım test inşallah yanlış göstermiyosa öyle sanırım çok şükür yaa :) sabah tekrarlayıp yarın kan vericem inşallah :KK49::KK49:darısı herkese nsip olsn inşallah :dua:

Canım test inşallah yanlış göstermiyosa öyle sanırım çok şükür yaa :) sabah tekrarlayıp yarın kan vericem inşallah :KK49::KK49:darısı herkese nsip olsn inşallah :dua:
Insallah ya esimin dogum gunu benim bat...cok cok istyorum ama biyandanda ruyasini gordum olmiycak bikiyorum.korunmayi biraktigimizdan beri her yumurtlama donemi ayni ruyayi goruyorum ve olmuyor :işsiz:

Insallah ya esimin dogum gunu benim bat...cok cok istyorum ama biyandanda ruyasini gordum olmiycak bikiyorum.korunmayi biraktigimizdan beri her yumurtlama donemi ayni ruyayi goruyorum ve olmuyor :işsiz:
Kırmızılar gelmeden ümit kesilme cnım inşllah olmuştur da çifte süprüz yaparsın eşine :KK15:bende hala inanamıyorum kan testi yaptırmadan çok kaptırmayım yine

Ayyyy hamişler çoğalıyoruz inşallahhh çok sevindimm ne olur bir arada olalım bi konu açalımm beraber büyüsün göbişlerr

Kizlar merhaba acil bi sorunum var 15 ekimde asilama oldum suan hamileyim daha keseyi gormedik bu hafta carsambaya cagirdi kese icin doktor dunden beri gejiz akintim vardi grip oldum hapsuruyorum atesim halsizligim yok ama terliyorum bebege bi zarari olurmu hafta sonu doktorda yok kizlar ne olur acil bisey diyin ne yapim istende izin aldim bugun agirlasirim die korktum ama iyice grip oldum uyurken sag burnum tikaniyo bide sizce asilama 15 ekimde ya kac haftalik hamile oluyorum
Atesin 38 zi asmadikca bebege zarari yok dikkat etmeli ilik su icmeli ve limon suyu tuketmelisin canim

QUOTE="HSkuzu, post: 48742399, member: 475312"]Sonucum 0.18 negatif çok üzüldüm eşim de askerde şu an bi daha Mart'ta şansımız olucak :KK43:([/QUOTE]
Uzulme canim herseyde vardir bi hayir insAllah ilk bulusmanizda kavusursun melegine

İnşallah vardır canım. Benim de bat 11 Kasım. Bu sabah test yaptım ama benim de maalesef negatif. Ama bence daha erken :KK66:
Benim bat 13 Kasım bu hafta başından beri goguslerim dolgun ve ağrılı, ayrıca halsiz hissediyorum ve agir is yapınca agir kaldırınca kasiklarimda batma oluyor hatta durduk yere sol kasigim batıyor kas ağrım da var sizce gebelik olsa şimdiden belirti olabilir mi yoksa neden oluyor bilmiyorum adet bile olsa bu kadar gün once başlar mi rahatsizlik

Bu ay umutluyum canim senden klomende 2.3.aylar sans daha yuksekmis. ben gecen yil eylul ayinda rahim filmi cektirdim ilk defa ekim ayinda klomen kullandim o ay hamile kalamadim kist olustu dr ara verdi ve o ay aralikta hamile kaldim. dr a sordum klomen kullandim kalamadim kullanmadigim ay hamile kaldim dedim klomenin etkisi 2-3ay sürer dedi. ocakta kurtaj oldum. derkeeen nisan ayinda tekrar klomen kullandim ve kullandigim ay hamile kaldim haziranda kurtaj oldum. ilk 2 gebeligim klomensiz olmustu biri 2014 temmuzda digeride 4 ay sonra 2014 kasimda. 2.gebeligimden sonra 1 yil hamile kalamayınca klomen kullanmistim. tabiki oncelikle Allahin izniyle klomenden bu yuzden umudum cok. Seninde umudun olsun klomenin vesilen olacagina inan. bende aralikta yani diger adetimle baslamak istiyorum klomene.

ayyy yazın o kadar iyi geldi o kadar iyi hissettirdi ki bana anlatamam :KK200: inşallah vesilemiz olur yaptığımız şeyler, kayıplarına üzüldüm ama en azından hamile kalabildiğini biliyosun inşallah bu defa sağ salim bebeğine kavuşursun canım .
birbirmize dua edelim bu ay BAT daşım :KK200:

Back
X