- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
Canim bende fazladan test var yollarim sana istersen
Aa cok sevinirim . Nerde oturyosun ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bende fazladan test var yollarim sana istersen
Ovu testinin bu kadar silik cıkmasının anlamı nedir ? Adetimin 15. Günündeyim ve bata -14 ?
Buarada, fotoda belli deil ama silik bir cizgi var.
Eki Görüntüle 1907618
Herkese tesekkur ederim kizlar Rabbim bizlerede yakistirir insallah. İkinci kere kurtaj olunca boyle kabuaum oldu kac gundur uyanip dermisim aakim beni bidahami alcaklar kurtaja iyi yapilmamismi diye doktor bide rahim filmi cekelim sana neden boyle diye onumuzdeki ay adetliyken gel dedi ben de korkuma gitmek istemiyorum cok can yakici bi olaymis anneme sordum boyle boyle rahim filmi cekceklermis dedim neden cekiceklermiski dedi bana hic hamile kalamadigim icin cekmislerdi tuplerinmi tikali biseymi var diye sende biseyde yok diyo . Bayanlarin isi gercekten cok zor heleki annelik her baba yigidin harci degil Rabbim dagina gore kis veriyomus. Allahim kimin ahini aldimda boyle cok agir sinaniuorum diyorum kendi kendime ust uste hep aksilik hep kotu seyler geliyo . Bazisi diyo sübyan bilmemnesimi be varmis hamile anneleri karnindaki bebegi korkutarak dusururmus . Onu diyolar bi duasi var diyolar bazisi diyo sende bi sorun var cocugunu bi karninda tutamiyosun diyolar . Doktor sende hic bi sorun yok dusuk yapman icin rahim duvarjnin ince olmasi lazim gayette sagliklisin diyolar .. bi arkadasimda boye dusuk yasamis doktor 3 ay korunun demis baskasida ona inanma bu hikayeye. Dusukten sonrs hemen hamile daha kolay kalabiliyosun hic korunma demis korunmamis cocugu oyle olmus. Banada korunma diyo . Biyandan yapmak istiyom bi yandan korkuyom ya dusuk yaparsam yine diye. Bazisi diyo bosu bosuna sana kurtaj yapmislar keendi kendine duserdi diyo. Bu lafi soyleyenlere karsilik annem dusuk adi ustunde ya dusurur ya duser diyo nolursa olsun kizimin sagligi soz konusu diyo ama benim kafada acabalar basladi bile. Ha bide cok zayifim ben 45 kiloyum onceden cocugun cocugumu olurmus kendine bakamiyo daha diyenler hamile kalip dusuk yaptigimi ogrenince demezlermi senin nerene tutuncak bu cocuk diyokilo al diyo sanki ben merakliyim ciroz gezmeye Neyapacagimi sasirdim
Aynen posette hele 1 saate lokum gibi ister et ister tavuk patatesle soslarla koy torbaya o biyandan pisetken yanina corba pilav salata tamam istebana fırın yemekleri hep kolay gelir tavuklu patates ya da köfteli patates yanına pilav çorba salata oldu da bitti![]()
Canım test inşallah yanlış göstermiyosa öyle sanırım çok şükür yaa :) sabah tekrarlayıp yarın kan vericem inşallahBurmera canim sende mi yaa tebrik edrim cok sevindim insallah saglicakla kucagina alirsin
butun eskiler muradina eriyor sira bana gelsin artik
![]()
Insallah ya esimin dogum gunu benim bat...cok cok istyorum ama biyandanda ruyasini gordum olmiycak bikiyorum.korunmayi biraktigimizdan beri her yumurtlama donemi ayni ruyayi goruyorum ve olmuyorCanım test inşallah yanlış göstermiyosa öyle sanırım çok şükür yaa :) sabah tekrarlayıp yarın kan vericem inşallahdarısı herkese nsip olsn inşallah
![]()
Kırmızılar gelmeden ümit kesilme cnım inşllah olmuştur da çifte süprüz yaparsın eşineInsallah ya esimin dogum gunu benim bat...cok cok istyorum ama biyandanda ruyasini gordum olmiycak bikiyorum.korunmayi biraktigimizdan beri her yumurtlama donemi ayni ruyayi goruyorum ve olmuyor![]()
Insallah canimKırmızılar gelmeden ümit kesilme cnım inşllah olmuştur da çifte süprüz yaparsın eşinebende hala inanamıyorum kan testi yaptırmadan çok kaptırmayım yine
Ayyyy hamişler çoğalıyoruz inşallahhh çok sevindimm ne olur bir arada olalım bi konu açalımm beraber büyüsün göbişlerrCanım test inşallah yanlış göstermiyosa öyle sanırım çok şükür yaa :) sabah tekrarlayıp yarın kan vericem inşallahdarısı herkese nsip olsn inşallah
![]()
Belki yeni yumurtluyorsundurSaol canim :) deneyelim bakalim su adetim bi gelip gecsede bende kurtulsam:)
Herhangi bir belirtiniz var mı?Kızlar bat 10 Kasım dun test yaptım negatif çıktı ama baya çalışma yaptık sizce hamile olabilir miyim
Atesin 38 zi asmadikca bebege zarari yok dikkat etmeli ilik su icmeli ve limon suyu tuketmelisin canimKizlar merhaba acil bi sorunum var 15 ekimde asilama oldum suan hamileyim daha keseyi gormedik bu hafta carsambaya cagirdi kese icin doktor dunden beri gejiz akintim vardi grip oldum hapsuruyorum atesim halsizligim yok ama terliyorum bebege bi zarari olurmu hafta sonu doktorda yok kizlar ne olur acil bisey diyin ne yapim istende izin aldim bugun agirlasirim die korktum ama iyice grip oldum uyurken sag burnum tikaniyo bide sizce asilama 15 ekimde ya kac haftalik hamile oluyorum
Kızlar bat 10 Kasım dun test yaptım negatif çıktı ama baya çalışma yaptık sizce hamile olabilir miyim
Benim bat 13 Kasım bu hafta başından beri goguslerim dolgun ve ağrılı, ayrıca halsiz hissediyorum ve agir is yapınca agir kaldırınca kasiklarimda batma oluyor hatta durduk yere sol kasigim batıyor kas ağrım da var sizce gebelik olsa şimdiden belirti olabilir mi yoksa neden oluyor bilmiyorum adet bile olsa bu kadar gün once başlar mi rahatsizlikİnşallah vardır canım. Benim de bat 11 Kasım. Bu sabah test yaptım ama benim de maalesef negatif. Ama bence daha erken![]()
hosgeldin sende gruba canim.inşallah seninde güzel haberlerini alirizMerhaba grupta yeniyim. 1.5 senelik evliyim. Son adetimden sonra korunmamaya başladık hadi hayırlısı inşallah hayirlisiyla isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin Rabbim...
Bu ay umutluyum canim senden klomende 2.3.aylar sans daha yuksekmis. ben gecen yil eylul ayinda rahim filmi cektirdim ilk defa ekim ayinda klomen kullandim o ay hamile kalamadim kist olustu dr ara verdi ve o ay aralikta hamile kaldim. dr a sordum klomen kullandim kalamadim kullanmadigim ay hamile kaldim dedim klomenin etkisi 2-3ay sürer dedi. ocakta kurtaj oldum. derkeeen nisan ayinda tekrar klomen kullandim ve kullandigim ay hamile kaldim haziranda kurtaj oldum. ilk 2 gebeligim klomensiz olmustu biri 2014 temmuzda digeride 4 ay sonra 2014 kasimda. 2.gebeligimden sonra 1 yil hamile kalamayınca klomen kullanmistim. tabiki oncelikle Allahin izniyle klomenden bu yuzden umudum cok. Seninde umudun olsun klomenin vesilen olacagina inan. bende aralikta yani diger adetimle baslamak istiyorum klomene.
Teşekkür ederimm Rabbim size de hayirlisiyla evladinizi kucağıniza almayi nasip etsinhosgeldin sende gruba canim.inşallah seninde güzel haberlerini aliriz