- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Ne randevusu cnmBende geldim yeni aya yeni umutlarla. Cuma randevum var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne randevusu cnmBende geldim yeni aya yeni umutlarla. Cuma randevum var
Bu batma dediğin ağrı mı canım tam olarak nasıl bi his biraz daha açarmısın?
Canım benım sag tarafımda hala var gıbı o batma bagdaş kurup oturunca falan batar gibi oluy9r ama gebelik yok nedenını anlamadım doktorada hala gıtmedım nolcak böyle halim bilmemBi noktada ağrı hissetmiştim canım
Umudumuzu kesmeyelim hakkimizda hayirlisini nasip etsin rabbim2 sini değerlendirdik 4 unun sabahni bide 6 sini değerlendirdik cnm inşallah zamanı gelmiştir ve bu ay olur cnm ama pek umudum yok nedense
Amin cnmCanlar ekledım batı bellı olmayanlarıda yazdım ınsaAllah sızlerın yanına hamıle yazmak nasıp olur batınız bellı olunca degısım yaparım ugurlu gelsın ınsaAllah bu topıc güzel güzel haberler duyalım topıc şenlensın Allahım duamızı kabul edıp evlılıklerımızı şenlendırsn![]()
İnşallah kötü bişey yoktur cnm ama ihmal etme genede doktra gitCanım benım sag tarafımda hala var gıbı o batma bagdaş kurup oturunca falan batar gibi oluy9r ama gebelik yok nedenını anlamadım doktorada hala gıtmedım nolcak böyle halim bilmem
Gözümüz gönlümüz açılsın uğurlu gelsinler bıze masaAllah ya hepside yemelik ısırmalık Allahım cennet kokulumuz olsun bızlerınde ya Rabbim işiten duyansın merhametı sonsuz hikmeti sonsuz Allahım duamızı kabul et saglıklı hayırlı güzel huylu evlatlar nasip et![]()
Kadin dogum canim. Dun sana anlattiklarimi doktorumada anlatcam bakalim o ne diycekNe randevusu cnm
İnşaAllah canım kocaman aminBu topikte inşallah nur topu gibi bebelerimiz olur![]()
Belki yarin ilk idrar ile yaparim ama.hic belirti yok bisey yok umudum da yokAslında da yaparsanız çıkma ihtimali var batı 10 eylül olanlar için ben olsam yarın yapardım tabi size kalmış canlarım
Ben de varım kızlar ama bat ne zaman bilmiyorum yeni kürtaj oldum ama inşallah ekimde bebiş gelsin istiyorum doğum günüm ekimde.