2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canlar ekledım batı bellı olmayanlarıda yazdım ınsaAllah sızlerın yanına hamıle yazmak nasıp olur batınız bellı olunca degısım yaparım ugurlu gelsın ınsaAllah bu topıc güzel güzel haberler duyalım topıc şenlensın Allahım duamızı kabul edıp evlılıklerımızı şenlendırsn:dua:

Bi noktada ağrı hissetmiştim canım
Canım benım sag tarafımda hala var gıbı o batma bagdaş kurup oturunca falan batar gibi oluy9r ama gebelik yok nedenını anlamadım doktorada hala gıtmedım nolcak böyle halim bilmem

Canlar ekledım batı bellı olmayanlarıda yazdım ınsaAllah sızlerın yanına hamıle yazmak nasıp olur batınız bellı olunca degısım yaparım ugurlu gelsın ınsaAllah bu topıc güzel güzel haberler duyalım topıc şenlensın Allahım duamızı kabul edıp evlılıklerımızı şenlendırsn:dua:
Amin cnm:dua: İnşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin en kısa zamanda :dua:

1.webp 1209.webp bebis.webp çiçek-tokalı-kız-bebek-fotoğrafı.webp en-guzel-kiz-bebekler-01.webp f8e917a3f1a57e949a06d22e0684da08.webp fft20_mf5455013.webp komik-bebek-kıyafeti.webp kuzucuk.webp masum-bebek-resmi.webp mavi-gözlü-yakışıklı-erkek-bebek-fotoğrafı.webp nickcenter_142801318124.webp tatli-bebek-kapak-resimleri.webp

Gözümüz gönlümüz açılsın uğurlu gelsinler bıze masaAllah ya hepside yemelik ısırmalık Allahım cennet kokulumuz olsun bızlerınde ya Rabbim işiten duyansın merhametı sonsuz hikmeti sonsuz Allahım duamızı kabul et saglıklı hayırlı güzel huylu evlatlar nasip et :dua::KK46::anne:

Gözümüz gönlümüz açılsın uğurlu gelsinler bıze masaAllah ya hepside yemelik ısırmalık Allahım cennet kokulumuz olsun bızlerınde ya Rabbim işiten duyansın merhametı sonsuz hikmeti sonsuz Allahım duamızı kabul et saglıklı hayırlı güzel huylu evlatlar nasip et :dua::KK46::anne:
:dua:amiiiin Rabbim bizlerede böyle şeker Hayrli sağlıklı evlatlar nasip et inşallah

Ben de varım kızlar ama bat ne zaman bilmiyorum yeni kürtaj oldum ama inşallah ekimde bebiş gelsin istiyorum doğum günüm ekimde.

Back
X