2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben de varım kızlar ama bat ne zaman bilmiyorum yeni kürtaj oldum ama inşallah ekimde bebiş gelsin istiyorum doğum günüm ekimde.
Allahım bir daha yasatmasın inşaAllah canım güzel haberler alalım senden

Kizlar bugün 10.gun bitti ve gündüz kesilmia gibiydi kanamam ama hala aralıkli yari sulu yari akinti seklinde geliyor hala bu ne bicim sey yerlesme kanamasi olamaz kırmızı zaten benim adetlerim 5.gunu bile zor görür normalde 10 gun oldu bitti hala devam şaştım kaldım

Kizlar bugün 10.gun bitti ve gündüz kesilmia gibiydi kanamam ama hala aralıkli yari sulu yari akinti seklinde geliyor hala bu ne bicim sey yerlesme kanamasi olamaz kırmızı zaten benim adetlerim 5.gunu bile zor görür normalde 10 gun oldu bitti hala devam şaştım kaldım

Hayrolsun inşallah :110:
Belki vücut bişeyi atıyodur
Ağrın sızın var mı yoksa çok ciddi bişey olduğunu sanmıyorum ama eğer devam ederse bi doktora görünmende fayda olur canım

Evet hanimlar bu senenin bitmesin son üç ay kaldı sadece ekim yapacaktm ama diger aylarada kalırız bellimi olur diyerek geniş kapsamli olsun istedim zira kendimden bu sene icin pek umutlu degilim insaAllah güzel güzel hamis haberleri alırız Allah hepimize nasip etsin layik olmayi duamizin kabulü icin neyimiz eksikse yerine getirmeyi nasip etsin ekim olmadı pes etmek yok kasımda devam bu sene olmadı yinede pes etmek yok vakti zamanı gelene kadar elinizden geleni yapalım eylül ayi gecmislerin listesini yapicam ekimden baslatip yeni batlarinizida yazarsiniz:KK49:

1. S selifor 3 Ekim:KK200:
2. @Pinkhouselife61 29 Eylül:KK200:

3. M melekler-engelchen 1 Ekim:KK200:
4. @Princess91 :KK200:
5. @glmserser :KK200:
6. @zyekici :KK200:
7. @sukrancemal :KK200:
8. Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm :KK200:
9. @cigdemmm26 6 Ekim:KK200:
10. @bebegim-gel :KK200:
11. @melegini_bekliyor 30 Eylül:KK200:
12. Eyila23 Eyila23 :KK200:
13. @tostos16 :KK200:
14. @Selinokay :KK200:
15. @Dontsay :KK200:
16. @Amasyali05 1 Ekim:KK200:
17. @nehir-arin 20 Eylül:KK200:
18. @Weravurus 23 Eylül:KK200:
19. @Asimisa :KK200:
Benimde bat 4 eylül

Benim de 11 eylül dün dayanamadım yaptım ben ama malesef negatifti biraz daha bekliyeyim :KK70:
Aa benden 1 gun sonrasin insallah olmayiz da gebe kaliriz hayirlisi ile :dua:
Markasi neydi acaba testinin ? Esim bugun bebe time almis nasil acaba kullandin mi hic canim? Baya olumsuz yorum okudum testi arastirinca o yuzden yapasim gelmiyor:işsiz:

Hayrolsun inşallah :110:
Belki vücut bişeyi atıyodur
Ağrın sızın var mı yoksa çok ciddi bişey olduğunu sanmıyorum ama eğer devam ederse bi doktora görünmende fayda olur canım
Agrim da ara ara oluyor canim yürürsem cok hareket edersem falan beni korkutuyor normal gelmiyor pek ama doktora gidip kötü birseyde duymaktan korkuyorm cesaret edemiyorum

Aminn insallah canim benim ben sizi birakmam hep yaninizdayim ona göre :)
Dogum haberlerinide duymak nasip olcak bize insaAllah canım beraber paylasicaz mutlulukta üzüntüde bırakmak yok tabiki birbirimizi listemizin tek hamisi sensin şuan:anneadayı:

Oooo Can'ım hayırlı olsun bu gidişle bende ekim ayını beklerim bat 13 eylül az kaldı bakalım inşlh tutummuş tur
Seni hamile olarak görürüz insaAllah listemizde canım sağolasın hamisleride yazıyorum ki ugur getirsinler acilisi Sup3risi ile yaptım siradaki sen olursun insaAllah ve baska arkadaslar:halay::anneadayı:

Aa benden 1 gun sonrasin insallah olmayiz da gebe kaliriz hayirlisi ile :dua:
Markasi neydi acaba testinin ? Esim bugun bebe time almis nasil acaba kullandin mi hic canim? Baya olumsuz yorum okudum testi arastirinca o yuzden yapasim gelmiyor:işsiz:

Canım ben almanyadayım ve testin adı değişik birşeydi ama şuanda hatırlamıyorum malesef :(

Back
X