2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar degisik bir sekilde akintim basladi. Sabh yataktan kalkiyorum resmen o islakligi hissediyorum. Akintim artti niye ki ? İltihaplandim mi acaba

Adet günün ne zaman? Banada oluyo o adete yakın sık sık gelir endişelenme bide yumurtlama zamanında yoğun gelir eğer akıntının renginde bir anormallik ve koku yoksa endişe etme

Of ya kaçırdık bu mübarek günü
Bida taaaa 1 sene sonra :KK43: ömrümüz olursa tutarız inşallah
myzt myzt , ballim şuan çok şükür azaldı ama arada bi sızılar oluyo inşallah tamamen geçer bugün

Rabbim nasip eder inşallahta o zaman bebişlerimizle olur ederiz dualarımızı :)
Daha iyi olursun canım zaman geçiyor reglde biter 1 2 güne

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm canım dün demiştim ya folbiol verdi ve haftada 3 gün.

Netten araştırdımda bazı doktor yorumlarında folbiol un günlük miktarı 5 mg yani günlük ihtiyacın 10 katı kadarmış.
O yüzden haftada 2 /3 almak yeterli olcaktır yazıyor, bende doktorumun verdiği şekilde devam edeyim bari.
Bide kan sonuçlarımı görsünde ondan sonra bakalım ne der.

Adet günün ne zaman? Banada oluyo o adete yakın sık sık gelir endişelenme bide yumurtlama zamanında yoğun gelir eğer akıntının renginde bir anormallik ve koku yoksa endişe etme
Canim adet 5 ekim cok var

Günaydın kızlar sonucum cikmis esim bakmis uyandirdi baksana ben anlamadim birsey dedi uykulu uykulu baktm ve negatifi gördüm esimde üzüldü yüzü asıldı hep hayırlisi der ama belliki oda heveslenmis soylemesede bana neyse sağlık olsun buna da hazirlamistm kendimi kismet değilmiş:KK51:

Günaydın kızlar sonucum cikmis esim bakmis uyandirdi baksana ben anlamadim birsey dedi uykulu uykulu baktm ve negatifi gördüm esimde üzüldü yüzü asıldı hep hayırlisi der ama belliki oda heveslenmis soylemesede bana neyse sağlık olsun buna da hazirlamistm kendimi kismet değilmiş:KK51:[/QUOTE

Ekime jnsallah yaaa. Benimde adet olcakmisim gibia grilarim cogaldi kasiklarimdan cok karnim agriyor.bende bu ay beklemiyrm

Günaydın kızlar sonucum cikmis esim bakmis uyandirdi baksana ben anlamadim birsey dedi uykulu uykulu baktm ve negatifi gördüm esimde üzüldü yüzü asıldı hep hayırlisi der ama belliki oda heveslenmis soylemesede bana neyse sağlık olsun buna da hazirlamistm kendimi kismet değilmiş:KK51:
Cnm hayırlısı diyorduk dimi :) bu sefer çoğumuz regl olduk inşallah en yakın zamanda hamile kaldığımızı oğrencez.. Algıda seçicilik mi bilmiyorum ama hep gebeler çıkıyo karşıma kendi kuaförüm çok yoğundu başka yere gittim kaşlarımı 4 aylık hamile kız aldı :) erkek bekliyormuş hayırlı olsun dedim sizde varmı yok ama bakalım istiyoruz dedim :)

insaAllah olmazsin canım ama het ihtimale hazir olmak lazim sonra cok üzülüyor insan ya:KK43:

Cnm hayırlısı diyorduk dimi :) bu sefer çoğumuz regl olduk inşallah en yakın zamanda hamile kaldığımızı oğrencez.. Algıda seçicilik mi bilmiyorum ama hep gebeler çıkıyo karşıma kendi kuaförüm çok yoğundu başka yere gittim kaşlarımı 4 aylık hamile kız aldı :) erkek bekliyormuş hayırlı olsun dedim sizde varmı yok ama bakalım istiyoruz dedim :)
Sorma canım ya bende esimle gezerken hep cocuklulara bakıyorum bebek araba modellerine falan gecen lcwye girdm tabiki bebek bolumdeydim bayramlik aliyorlar falan icim gitti kucuhanimlar kucuk adamlar bayramlik seciyor kendine bir yumruk oturdu icime
:cry:

insaAllah olmazsin canım ama het ihtimale hazir olmak lazim sonra cok üzülüyor insan ya:KK43:

Sorma canım ya bende esimle gezerken hep cocuklulara bakıyorum bebek araba modellerine falan gecen lcwye girdm tabiki bebek bolumdeydim bayramlik aliyorlar falan icim gitti kucuhanimlar kucuk adamlar bayramlik seciyor kendine bir yumruk oturdu icime
:cry:
canım ya kıyamam içimden bişey kopuyo boyle dedıgınde:mad::KK42:

S selifor , nasip bacım ya üzülme daha çok gençsin bak ben 30'uma geldim ama kısmet böyleymiş diyorum Allah ne zaman vereceğini elbet bilir bizede sabretmek düşer
bende bazen çok keyifsiz oluyorum hatta birkaç aydır eskisi kadar sosyal hayatım da yok çoğu zaman evden çıkmak istemiyorum insanız işte ruh halimiz her an değişiveriyo ama bizim şuan sadece 'takmama'ya ihtiyacımız var :-( başarabilirsek ne âlâ...

canım ya kıyamam içimden bişey kopuyo boyle dedıgınde:mad::KK42:
Belki böyle hissetmek icin erken 10.aya girdm evlilikte ama insan kendini kaptirinca ve istekli olunca zamanin önemi olmuyor napalım imtihanimiz böyle zaman var daha demek ki:KK43:

S selifor , nasip bacım ya üzülme daha çok gençsin bak ben 30'uma geldim ama kısmet böyleymiş diyorum Allah ne zaman vereceğini elbet bilir bizede sabretmek düşer
bende bazen çok keyifsiz oluyorum hatta birkaç aydır eskisi kadar sosyal hayatım da yok çoğu zaman evden çıkmak istemiyorum insanız işte ruh halimiz her an değişiveriyo ama bizim şuan sadece 'takmama'ya ihtiyacımız var :-( başarabilirsek ne âlâ...
ben artık takmamaya çalışıcam canim ugraslar bulucam kendime ismege yazıldm kafami dagiticam yoksa stresten baska hastaliklar cikicak Allah korusun

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm canım dün demiştim ya folbiol verdi ve haftada 3 gün.

Netten araştırdımda bazı doktor yorumlarında folbiol un günlük miktarı 5 mg yani günlük ihtiyacın 10 katı kadarmış.
O yüzden haftada 2 /3 almak yeterli olcaktır yazıyor, bende doktorumun verdiği şekilde devam edeyim bari.
Bide kan sonuçlarımı görsünde ondan sonra bakalım ne der.

Hadi ya hiç duymamıştım bana öyle demedi hay Allah bu doktorlar niye farklı konuşurlarki sağolasın bende öyle yapayım o zaman

ben artık takmamaya çalışıcam canim ugraslar bulucam kendime ismege yazıldm kafami dagiticam yoksa stresten baska hastaliklar cikicak Allah korusun

İyi yapmışsın bende istiyodum ama kayıtlar dolmuştur şimdi ...eskiden bende çok giderdim ne güzel bekarken... hangi bölüme yazıldın?
Bende unutmak istiyorum şu mevzuyu

günaydın kızlar, bata 8 gün var ve sağ kasığımda batma var 4-5 gündür ama bu sabah daha da yoğunlaştı ayrıca normalde günde 2-3 kez lavaboya giderken bugün sabahtan itibaren 3. girişim oldu. psikopat gibi sürekli yazıyorum ama sizin vereceğiniz bir olumlu cevap beni çok mutlu ediyor :( hamilelik var mıdır? idrarda çıkar mı şimdiden?

Belki böyle hissetmek icin erken 10.aya girdm evlilikte ama insan kendini kaptirinca ve istekli olunca zamanin önemi olmuyor napalım imtihanimiz böyle zaman var daha demek ki:KK43:
Herseyin hayirlisi canim mesela bende evlenince hemen cocuk yapmasaydim dedim ilk zamanlarda mesela. Cunku ailemden uzak yere gelin geldim
Kendiminde tam deli dolu zamaniydi zor bir haamilelik gcirdim ve cocuk oldugundan beri de eve kapaliyim. Hic arkadasim yok. Butun gun oglanla evdeyim. Belki ilk baslarda yapmasaydim boyle olmazdi diyorum ama hayirlisi boyleymis. Senin icinde hayirlisi boyleymis demek ki elbet bu sabrinin sonunda selamet vardir canim

İyi yapmışsın bende istiyodum ama kayıtlar dolmuştur şimdi ...eskiden bende çok giderdim ne güzel bekarken... hangi bölüme yazıldın?
Bende unutmak istiyorum şu mevzuyu
bak yinede netten canim dolmamistr belki benim gittgm yerde birkacinda kontejan vardi hala bos bolumler vardir yani ben örgüyle takiya gidicem canim

D
günaydın kızlar, bata 8 gün var ve sağ kasığımda batma var 4-5 gündür ama bu sabah daha da yoğunlaştı ayrıca normalde günde 2-3 kez lavaboya giderken bugün sabahtan itibaren 3. girişim oldu. psikopat gibi sürekli yazıyorum ama sizin vereceğiniz bir olumlu cevap beni çok mutlu ediyor :KK43: hamilelik var mıdır? idrarda çıkar mı şimdiden?
Daha cok erken canim cikmaz test seni yaniltabilir. En dogru sonuc icin ya kan testi yaptir yada adetinin gununun gecmesini bekle

günaydın kızlar, bata 8 gün var ve sağ kasığımda batma var 4-5 gündür ama bu sabah daha da yoğunlaştı ayrıca normalde günde 2-3 kez lavaboya giderken bugün sabahtan itibaren 3. girişim oldu. psikopat gibi sürekli yazıyorum ama sizin vereceğiniz bir olumlu cevap beni çok mutlu ediyor :KK43: hamilelik var mıdır? idrarda çıkar mı şimdiden?
benimde bu ay hep sag tarafimda batma vardı canım benim negatif oldu insaAllah seninki pozitif olur 8 gun erken bence biraz daha bekle her ihtimale hazirla kendini belirti arama akisina bırak yoksa bile stres geciktirir

Back
X