- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi yaaCanim sana şoyle anlatayim biraktigimiz ilk ay 11 gun gecikmem oldu ayrica butun hamilelik belirtilerim vardi. Hic beklemezdim adet olacagimi kesin hamileyim diyordum ama bir baktim ki adet oldum
Maalesef canım acı gerçeklerAynen canım ya ne çabuk geçti yıllar 30'uma giricem ben bu yaşa kadar çoktan çocuk sahibi olurum diye hayal ederdim hep ama nasip işi işte bilemeyiz27'imde evlendim zaten... içimde hep bi çocuk var evdeyken hep çocuk gibiyim öyle hareketler yaparım yaşımıda göstermediğimi söyler herkes ama biyolojik yaştan kaçamıyoruz:)
Bat 24Eylul (gelemesin ins :))
Arefe gunu 1000ihlas okumak sevapmis dualarimdasiniz kizlar.Rabbim bu mubarek gunde gonlumuzdekini hayirli eylesin
Bilmiyodum cnm bende okuyorum ozmn hepimiz için Hayrli ve sağlıklı evlat dilicemKızlar meğerse eylül ekim kasıl aralık aflı bi ilahi varmış ona denk geldim :)
Bu arada 1000 ihlas okuyanın yani arefe gününde özellikle rabbim duasını geri çevirmezmiş.
Çok isterdim okuyabilmeyi. Bende bol bol estağfurullah çekiyorum.
Amin cnm Hayrli bayramlar marifetli arkadsm:)Kızlar Napıyosınuz yarın için patatesli poğaça yapıcam kv lere giderken goturcem kahvaltıya eşim namaza gittiğinde bende pişiririm hepimize şimdiden iyi bayramlar diliyorum dualarımız kabul olsun inşallah
Evet kuzum gordum bende öyle yazıyor Allah kabul etsin inşallah yüreğine sağlık of keşke okuyabilseydim bendeBilmiyodum cnm bende okuyorum ozmn hepimiz için Hayrli ve sağlıklı evlat dilicem
öperim :)Amin cnm Hayrli bayramlar marifetli arkadsm:)
Hadi inşallah canım yaaa şimdi kendi evindesin keyfine göre buyutursun bebeğini en kısa zamandaKizlar oglum uyusun diye ayaklarimda salliyorum. Simdi yatirdim iste de kasiklarima yine agri girdi. Sanki adet olmadan once olur ya agrilarin onun gibi bisey. Bide ben son ilisklilerimde daha dikkatli olmaya calistim boyle hemen ayagi falan kalkmadim biraz yattim. Acaba ekimde adetim gelmeyecek mi hamilelik tuttu mu ki ya ?
Canım şöyle yap yibak fotoya sağ tık kopyala cevap yazdımız yere yapıştır sağ tıkla. Yada ctrl vKızlar bu gecenin ve bayramın faziletleriyle ilgili bi yazı var o resmi buraya nasıl ekleyebilirim? Tıklıyorum resim url'si diyo onu nasıl alıcam?
Kizlar kac gundur kasiklarim belim agriyordu artik dayanamadim dun doktora gittim adetimde 5gun gecikince kan testi yaptirdim negatif cikti ama enfeksiyonda cikti hala adet olmadim ilac ve antibiyotik kullaniyorum simdide sizce bu zamandan sonra hamile kalirmiyim ilaclarida kullanmak zorundayim napmam gerek bilemedim
Canım naptınn geldi mi regllKızlar bugün benim batımmışben de yarın sanıyordum . Bi tarihe baktım ki 11 eylül
![]()
![]()
Fotoğrafı çekip sürüklesende olur yani csnıkMavi Boncugumm
Sağol canım benim amin inşallahTamam teşekkür ederim cicişim
Sanada hayırlı bayramlar bu arada hepinize hayırlı huzur dolu sağlıklı bir bayram diliyorum ALLAH'a emanetsiniz cicişler
Bizde şimdi anneme gidiyoruz![]()