2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

prolaktın ve lh önemlı canım onlara bak sende ıkıntı cıkmazsa dırek eşın urolojıye gtsın ben aylarca bende sıkıntı var dıe cabaladık çabaladık olmadı meğer eşımdeymış bılemıoruz kı dırek kendımızde arıoruz
Sonuçlarılı yazcam canım buraya sizde fikir verrdiniz ypeum yaparsınız. Genelde kadınlarda oluyo ya sorun ondan hep biz kendimizden supheleniyoruz nşalah bişey yoktur ya. Bide ben vitamin değerlerimi merak ediyorum hormonda çıkma dedi arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca kan vermem gerek sanırım onun için olmadı hormon sonucumu almaya gittim gun veririm

Sonuçlarılı yazcam canım buraya sizde fikir verrdiniz ypeum yaparsınız. Genelde kadınlarda oluyo ya sorun ondan hep biz kendimizden supheleniyoruz nşalah bişey yoktur ya. Bide ben vitamin değerlerimi merak ediyorum hormonda çıkma dedi arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca kan vermem gerek sanırım onun için olmadı hormon sonucumu almaya gittim gun veririm
çıkmaz cnm ınş yumurtlaıklarına baktımı doktor senın

yapt yap eğlencelı bıle oluo valla bı aksıon yaratıon hergün eşım geçen maaşı yatırıdk valla dıo teste :))) halbukı bedavaya gelıo ovuyle açıklama bıle yapmıorum yalnız eğer gebeysem şu sıralar sureklı ovu testım poztof ozaman ovude gebelığı onceden haber verıo kanısına varcm valla
Duydum canım ben onu ovuda haber veriyomus gebeliği okumuştum bu sitede pyle yorum ay inşallah hamilesinfir sen bence erken testi yapma direk kana git sabah he

Duydum canım ben onu ovuda haber veriyomus gebeliği okumuştum bu sitede pyle yorum ay inşallah hamilesinfir sen bence erken testi yapma direk kana git sabah he
kandan cok korkuorum canım ya ep kotu anılar ıyısı bıle kotu :( ne zamn ğtsem ngtv cıktı pztf de bıle gebelığımın sonu gelmedı hastaneyle ılğılı ıyı anılarım cok az ama yınede testlerı denım boş ver poztıfse btrım testletrı ngtvsede sağlık olsun :) sılık mılık ğörürsem bı cesaret ğderım :)

Alttan değilde karında baktı rahim ve yumurtalıklar gayet normal bi sorun gozukmuor dedi canım o bile çok rahatlattı beni
en onemlısı yumurtalık canım maşallah ama tarçın bal çörek otu kürünü benım yumurtalıklara cok ıı ğeldınden emınım doktor baktı beklenen den ıı ğelışmış demıştı bu ay

Gunaydin kizlar esim gece 2 de geldi sabahta 6 da kalkti gitti. Bikac gun sonra dogurgan donemime gircem simdi ben bu adama nasil diyeyim iliskiye girelim diye kim bilir kac gunde anca dinlencek. Tabi tatil falan yok. İşten kalan zamanlarinda dinlencek

Canim benimkide ayni markaydi bak isvicreden test goturmustum uc gun oncesine kadar yapiliyo onda daha koyu cikmisti sonra bebetime aldik iki tane, erken gebelik testi alcaktim yoktu kibrista neyse ordan aldiklarimin bu belli belirsiz olani bata bir gun kala yaptim digerinide bat gunu yaptim ama bence bende erken döllenme oldu seninkidegec döllenme olduysa normal hala acik cikmasi. Herhangi farkli bir belirti hissettinmi akintinda falan? Benim normalde yumurtlama döneminden adete kadar agriyan gögüslerim hamile olmadan onceki ay 10 gün kala sisip bi hafta kala agrimisti bu ayda ise 3 gun kala yanlari agrimaya basladi cok asiri sizliyodu sutyeni falan cikarinca bide akintiyla farkettim ben
Anladım canim yani testte bi sorun yoktur diyosun :) peki onerebilecegin marka var mi gebelik testinde? Bayram bitince kan vermeye gidicem ama gidene kadar normal gebelik testine devam etmek istiyorum belki koyulasir:dua: ya benim normalde adetim hiic gecikmezdi hep duzenliydi. Afedersin gecen ay korunmayi bıraktık ondan sonra 2 gun gecikmisti ama geciken 1.gunde hafif pembelik gelmisti aksama dogru kahverengi leke olmustu dedim yerlesme kanamsi heralde dedim sonra 3.gunu adet olmuştum cok umutlanmistim. Sonra adetim bitti sogan kurune basladim sogan kurunun 11.gunu hafif pembe leke geldi bazi kadinlarda kanama oluyormus bende bu lekelenme oldu sadece adetime 13gun vardi sonra sogan kurum bitti. Normalde adet olmadan once 10 gun kala falan goguslerim siserdi evet sisti ama adete yakin adet olunca sizlamam biterdi simdi hala ayni sekilde sizlamam devam ediyor normalde adet olunca biterdi bu gogus agrisi ama hala olamadigim icin devam ediyor olabilir farki daha fazla agriyor.akintimntim da var ama su gibi koyu kivamli degil normalde de olurdu akintim adete yakin. Arada karnima kasigima cooook belirsiz hafif bi agri giriyor adet olacakmisim gibi vajinaya sizlama geliyor hani adet olucagimizi hissederiz ya oyle oluyor sonra hic bisey yokmus gibi geciyor :işsiz::işsiz: kafani karistirdiysam kusura bakma canim nolur ama yasadiklarim bunlar :KK14:

Eyila23 Eyila23 Can'ım bende gördüm çizgi var hadi inşlh darısı bize
Canim insallah ya insallah hayirlisi olsun adetim 3gun gecti ama cizgi bu kadar belirsiz esim deli gibi bakiyor ben gormuyorum kendini kandirma diyor pskolojim daha cok bozuldu ben mi goruyorum yoksa hayali cizgi dedim en son buraya attim Alah razi olsun sen ve senin gibi arkadaslarim gordugunu soyluyor yalniz degilmisim. Acaba bu kadar silik ciktiktan sonra gebelik ihtimali var midir 3gun gecti cnku adetim

Kızlar yardım yardım şuan arafdaım sevınımmı uzulımmı bılmıorum sabah erken gebeglık testtı yaptım sılık pembe çıktı kana koştum şuan sonuç 6.36 dedıler poztıf mı ne bu cok duşuk değer kımyasal korkum va r sevınemıorum bıle adete 5 gün var sızce??

Canım değer belki normaldir adete daha 5 gün varmış muhtemelen bebis bi 10 gün önce dollendi bence iyidir bile sen içine stres yapma yeter bence o seni etkiler asıl adet gününde bi daha git kana baktır artma varsa ki inşallah vardır doktorun gerekli ilaclari da yaz düşük önleyici gibi gözün aydın şimdiden :KK76:

ay aman aman kızlar ınşallah ya şuan sevınemedım bıle erkenden öğrenmenın dezavantajını yaşıyorum şuan :) 2 gün sonrada olsa olsa 12 olur 2 katı artıo dıe bılıorum ay ınşş uf :(
Canım değer belki normaldir adete daha 5 gün varmış muhtemelen bebis bi 10 gün önce dollendi bence iyidir bile sen içine stres yapma yeter bence o seni etkiler asıl adet gününde bi daha git kana baktır artma varsa ki inşallah vardır doktorun gerekli ilaclari da yaz düşük önleyici gibi gözün aydın şimdiden :KK76:

İki gün sonra tekrar yap 2 katına çıkıyorsa korkma. Hem gününe var daha korkma yükselir. Hayırlısı olsun

Eyila23 Eyila23 canım bende gördüm silik milik çizgi var yanılmıyoruzdur inşallah ya Karpatyam Karpatyam ben anlamıyorum pek odeğerlerden ama yükselcektir belki daha.iki günde bir yükseliyormuş ya

Benimde bi kaç gündür karnımda şişlik var diğer sayfada biri fotoğraf atmıştı ya aynn öyle.göğüslerim hassas acıyor ama o adetten öncede oluyordu adet olunca geçiyordu.bugün sabah midem bulandı ağzıma gelecekti şimdide hadidten bulanıyor

kızlar gözlerıme ağrılar grdı bı bakarmısınız sabah hcg yaptm sanırım test bozuktu yanyana ıkı çızgı cıktı dıpdıbe... az oncede bıda yaptım ama tabı ılk ıdrar kadar sonuc net vermesını beklemıorum tabıde gözüm bozuldu resmen cok cok cok hayalet çızgı var bellı belırsız gbı sankı yada ğözlerım bana oyun oynuo bı göz atar mısınız adetıme 6 gün var bu aarada :):) okadar baktımkı etrafımda cızğıler donuo şuan :KK70::KK70:
Canim hayalet cizgi dedigin renksizse güvenme ama pembeyse hemen acile git derim ben :)

Back
X