2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

aynen canım cok zoe r evet doğru anlamışsın kuzucum eşınde urolojıye dıcek cocuğumuz olmuyor kontrole ğeldım dıe ama dedım gbı 3gun kuralına uygunsa eşın ğtsın yoksa şımdı gt sonra gel dıolar bız gttımızde ole oldu 2 kere ğt ğel yaptık... ama o konud a gurur konusudna haklısın bızımkınde sorun cıkınca suratı düşüt geceelere kadar ılaç aradı o yaptım ığrenç kürlerı ıçtı ve hatta mutfağa koşa koşa kendı ğttı kür yapmaya :)
Canim simdi soyledim bakariz askim tamam diyor dedim iyi bakariz de bundan sonra dersen ben gitmicem dedim resmen gitmek istemiyor ya :( ooof delircem ya hem deli gibi cocuk istiyor hemde boyle yapiyor ben anlamiyorum en azindan kafamiz rahat olur diyorum :( yok canim 3 gun rahat olmustur bende adet oldum tam gidilecek zamandayiz yani ama gel gor ki adam gelmiyor

Canim benim ilk korunmayi gecen ay biraktigim zaman ilk defa gecikmeyi o zaman yasadim ilk gun sadece 2damla pembe su gibi geldi sonra ertesi gunune kdr hic bsey gelmedi 2.günü hafif kahverengi lekelenmem oldu ve sonra adetim yavas yavas söküldü geldi yani korunmayi biraktigim zaman sogan kurunu kullanmamistim boyle olmuştu korunmayi biraktiktan sonra da hic gecikme yasamayanlar yasadiklarini ifade etmisler. Bu ay baya gecikti bugun sabah 5.gunum gecmis olacakti ama bugun adet oldum az once tam kirmiziyi gordum :KK43: yani sogan kurunden dolayi mi korunmayi biraktiktan sonra mi duzenim bozuldu anlam veremedim :KK43: yok canim daha yapmam en fazla 6 ay sonra belkiii yaparim baya kotu oldum testimde 2 tane yaptim ard arda ve silik cikmisti cok umutlandim cooook :KK43:
Bence bu ay bence soğan kürü yapmıştır çünkü benim hiç saşmazdi ki ben iki kere düşük yaşadım düşüktükten sonra bile sekmemişti ama soğan kürü yaptığım ay tam 7 gün gecikti ve o ay korunuyordum başka hiç bir durum söz konusu değil Di canım.
Testler artık çok hassas ve bazen saçmaca çıkıyor o çok silik çizgi bizde umutlaniyoruz doğal olarak ama inşallah bi gün bizde kop koyu pozitifi hayırlısıyla görürüz...

Slm kızlar üç audr bebek düşünüyoruz... Gecen ay olumsuz olunca tam ümidimi kesmiştim artık beklemeuecektim... Ama olmuyor yinede düşünüyorum istiyorum...
Ahhh ahhh

Canim simdi soyledim bakariz askim tamam diyor dedim iyi bakariz de bundan sonra dersen ben gitmicem dedim resmen gitmek istemiyor ya :KK43: ooof delircem ya hem deli gibi cocuk istiyor hemde boyle yapiyor ben anlamiyorum en azindan kafamiz rahat olur diyorum :KK43: yok canim 3 gun rahat olmustur bende adet oldum tam gidilecek zamandayiz yani ama gel gor ki adam gelmiyor
canım ozaman duyğusal kılıçları çekceksın acıtasyon ne bılım yap ağla sızla ıkna et bole olmaz boşuna zaman kaybı :duduk::KK4::KK4:

Adetimde gariplik olursa belki doktora giderim :/ en iyisi gun asiri deneyeyim boylelikle adetten 3 gun sonra da illa ki iliski olacagi icin akinti olsa da olmasa da yumurtlama gunune denk gelir ha tutar mi tutmaz mi Allaha kalmış :)
Insalllah tutar canim belinin altina yastik koy bacaklarini karnina dogru cek ve en az 30 dakika hic kimildama yerinden :) yada esine soyle kaldirsin ayaklarindan tutup havaya boyle amuda kalkar gibi :)) yapan varmis duydum hatta ilkinde hemen tutmus oyle birkac defalik iliskiyle

Kizlar cok acil cevap istiyorum lutfennn. Biliyosunuz bat 5 ekim daha cok var yani yeni bitti zaten adetim. Ama adetim bitti ama belirtilerim var hafif bas donmesi bulanti ve sol kasik batmasi var demistim hatta oglumu sallarken falan agri giriyo demistim. Simdi oglumu uyuttum tuvalete girip yatayim dedim. Tuvalete girdim birde ne goreyim camasirimda bir damla kan. Neden oldu sizce ? Bunun anlami ne olabilir basina boyle bisey gelen oldu mu hic ?

Kizlar cok acil cevap istiyorum lutfennn. Biliyosunuz bat 5 ekim daha cok var yani yeni bitti zaten adetim. Ama adetim bitti ama belirtilerim var hafif bas donmesi bulanti ve sol kasik batmasi var demistim hatta oglumu sallarken falan agri giriyo demistim. Simdi oglumu uyuttum tuvalete girip yatayim dedim. Tuvalete girdim birde ne goreyim camasirimda bir damla kan. Neden oldu sizce ? Bunun anlami ne olabilir basina boyle bisey gelen oldu mu hic ?
canım adetten once yerleşme kanaması ğelıo desem erken sanırım ona daa yumurtlaman oldu bıttı mı senın

canım adetten once yerleşme kanaması ğelıo desem erken sanırım ona daa yumurtlaman oldu bıttı mı senın
Yok yumurtlama gunum haftasonunu gosteriyo tam yumurtlama gunum 21 inde hatta. Hem oyle akiskan bi akinti falanda yok yani

canım ınan sıfr fıkrım ya kendını zorladın bı ışte odnan ğeldı ılğınç :/
Bilmiyorum canim ya gecen ay da boyle oldu adetten bir hafta sonra Yine bir damla sadece kan geldi. Ama daha once hic basima gelmedi yani bende anlayamadim

Insalllah tutar canim belinin altina yastik koy bacaklarini karnina dogru cek ve en az 30 dakika hic kimildama yerinden :) yada esine soyle kaldirsin ayaklarindan tutup havaya boyle amuda kalkar gibi :)) yapan varmis duydum hatta ilkinde hemen tutmus oyle birkac defalik iliskiyle

Canim.iliskiden sonra yastik koymayi denedim bende.bikac kere, ama.ozaman kndimi zorladigimdan dolayi karnimi kaldrimak icin,spermlerin cogu dışarı akti,bnde.bidaha yastik koymadım. Basima da yastik koymadan dümdüz yatıyorum ayaklarimi da kendime çekip tabanlarını yataga basiyorum umarim anlatabilmisimdir :) yastik koymus muydun canim sen?ozmn spremler cikmadi mi dışarı?

Insallah tutar denerim canim benim dogrudur kismet meselesi iste :) Rabbim ol deyince oluyor insallah birgun bana ve isteyen herkese nasip eder :))

canım ozaman duyğusal kılıçları çekceksın acıtasyon ne bılım yap ağla sızla ıkna et bole olmaz boşuna zaman kaybı :duduk::KK4::KK4:
Adetim biticek sonra calismalara baslicaz insallah eger tutarsa gerek kalmayacak yok tutmaz yine adet olursam o hayal kirikligi zamaninda daha bi durgunlasicam cnku yine ayni husran olucak bu sefer o diyecek gidelim askim istersen diye cnku cidden cok zaman kaybi yasiycaz. Yeni evli degiliz ki yeni olsak hadi 1yil cocuk olmadk sonra kontrole gittik bisey cikmadi diyelim sonra bi 5 6 ay sonra olsa bide bu bebisi 9 ay tasiyacaksin e bide bisey olduğunu dusun dusurme,kurtaj vs. 2 yil sen unut defim ve 3 yillik evliyiz bos yere bekliyoruz belki sorun var en azindan biliriz ona gore hareket ederiz icimiz rahat olur dedim ona ragmen boyle oldu daha idrak edemedi dusun yani ama bidahaki ay da adet olursam tutmazsa o zaman farkına varacak eminim bos yere beklediğini gorecek oyle paat diye cocuk yapanlardsn olmadigimizi gorecek :(

Bence bu ay bence soğan kürü yapmıştır çünkü benim hiç saşmazdi ki ben iki kere düşük yaşadım düşüktükten sonra bile sekmemişti ama soğan kürü yaptığım ay tam 7 gün gecikti ve o ay korunuyordum başka hiç bir durum söz konusu değil Di canım.
Testler artık çok hassas ve bazen saçmaca çıkıyor o çok silik çizgi bizde umutlaniyoruz doğal olarak ama inşallah bi gün bizde kop koyu pozitifi hayırlısıyla görürüz...
Dogru soyluyorsun o zaman sogan kurunden gecikmistir bu kadar çünkü gecen ki gecikmede az da olsa ilk gunu pembe damla gelmisti 2.gecikme gununde de kahverengi lekeyle kanamam baslamisti bunda 5.gune kadar zerre bisey gelmemisti neyse ki bizim surelerimiz kisaymis canim daha uzun da olabilir di ve 5 7 guncuk umutlandik :( insallahhh yasariz ya

Canim.iliskiden sonra yastik koymayi denedim bende.bikac kere, ama.ozaman kndimi zorladigimdan dolayi karnimi kaldrimak icin,spermlerin cogu dışarı akti,bnde.bidaha yastik koymadım. Basima da yastik koymadan dümdüz yatıyorum ayaklarimi da kendime çekip tabanlarını yataga basiyorum umarim anlatabilmisimdir :) yastik koymus muydun canim sen?ozmn spremler cikmadi mi dışarı?
Canim yastik diyorlarda bende battaniye vardi onu iyice katladim kalin yaptim basucuma koydum iliskiden hemen sonra ayaklarimdan destek alarak kalcami kaldirip altina koydum ama kalacani kesinlikle egme aksina kaldir bacaklarini kendine ceker gibi yada tam esin bosalmadan once koy yastigi yada kalin birsey o zaman akmaz

Back
X