2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

aynen canım bizde baslamadık bende yıkandım sonra yine yıkanmak zorında kaldım falan dedrken kaldı öyle :KK70:
kısmetse olur artık napalım anca bitti :KK70:
Hadi bakalim canim hayirlisi bat 6 yada 7 ekim :))
Kiz pazartesi randevum var nolur guzel buyumus olsun yumlar ya 4 5 tane birden :))

Merhabalar bende artık 2 bebek kaybından dolayi stres yap yap 4 ay yumurtaliklar icin ilac kullandim ama yok stres stres engel galiba bu ay da dokyor buyumemis dedi off kizlar dualar okuyorum her gün ...heleki bemden sonra evlenen bütün arkadaslarimin tıkır tıkır çocuğu oldu

Kızlar sizler hangi appi kullanıyosunuz regl takvimi olarak bende iki ayrı app var birine göre 5 gün sonra adetim gelicek digerine göre daha 10 gün var kafam zaten karışık iyiceee karıştım :))

Ya kizlar off.
Doktor klomen bittikten 2 gun sonra gel demisti. Bende pazar gunune denk geliyor o gun dedim. Ozaman pazartesi gel dedi. Ama yanlis hesaplamisim. Klomen bugun bitti ve 2 gun sonrasi cumartesi. Ama cumartesi gitme sansim hic yok calisiyorum. Yani demem oki normal gitmem gereken zamandan 2 gun sonra gidicem. Ya kizlar ya yumurtalar buyur de catlatma ignesine gec kalirsam. Yada catlarda o gunu bilmez degerlendiremezsem. Ne yapiyim ne edeyim hic bilemedim simdi ben ya. Bir yandanda diyorum Allah nasip etmedikten sonra ben ne yapsam bos. :(((((

Tabi kii ederimm ben canim . bende heyecanla bekledim senn gbi kasiklarda agri falan oldu bugun bat gunu olmadim daha yarin test yapacagim sende bana dua ett :KK200:

Tabiki ederim canım Allah razı olsun Allah hepimize nasip etsin sabırlarımız tükenmeden inşallah beklediğimiz gibi olur hersey

Ayın 20 sndede kadın doğuma randevum var bebek niye olmuyo diye kontrol için gidecektim bu belirtiler yokken almıştım şimdi bide hamilesin derse dünyalar benim olur vala adetime 3 gün kala varsa bile söyler dimi kan tahlili yapsa çıkarmı sizce?

Ayın 20 sndede kadın doğuma randevum var bebek niye olmuyo diye kontrol için gidecektim bu belirtiler yokken almıştım şimdi bide hamilesin derse dünyalar benim olur vala adetime 3 gün kala varsa bile söyler dimi kan tahlili yapsa çıkarmı sizce?
Cikma olasiligi yuksek tabi canim. Bazen cikmayada biliyo ama

Ya kizlar bisi sorcam ben 21 eylulde ameliyat olcam kandan falan ckmaz diye korkuyorum bebis varsa kesin cikar dimi

Kızlar nasılsnz bayram dolayısıyla giremiyorum bayramdan sonra herkes aktifleşir :) benim üç gündür sabah az az bulantılarm oluyo kahvaltıdan önce sonra geçiyo.ama ilk gün ağzıma geldi neredeyse bulantı.bir gün olsa başka birseyden derimde ard arda olunca .bide karnımda şişlik var kocaman oldu göbeğim ya .bat 2bu arada
Kızlar sizce nediir :110:

Back
X