- 13 Haziran 2016
- 4.801
- 7.952
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canim bekleyip gireceğiz bakalım sabretmek çok zor gerçektenAynen çok umitlenirsem çok üzülürüm biliyorum bende adet oncesi goguslerimde hiç hassasiyet olmaz ağrı şişlik fln olmaz inşallah seninkine hamileliktendir cnm adet günüm gecikmeden test yapmicam beklicem
Allah da seni güldürsun e mi kiz guldum valla ben :)) gitgitgidaaaak :))Tavuk döneminde olan bacilar yattinizmi kuluckaya ben cok bekletmedim bakalim civciv çıkacak mi
Esprimi mazur görün artık yumurtlama diye diye tavuk moduna girdik biraz Gülelim dedim yanlış anlasilmam insaAllah![]()
10. Aya girdik canim bzide 9 ayda korunmustukSen ne kadar zamandir istiyorsun canim
Aynen cnm test yapmadan bekleyebilirim inşInşallah canim bekleyip gireceğiz bakalım sabretmek çok zor gerçekten
Var ben dün dayanamadım yaptım ama negatif işteAynen cnm test yapmadan bekleyebilirim inş![]()
İnşallah cnm sende bekle artk dha erken adetten önce çıkmaz zatenVar ben dün dayanamadım yaptım ama negatif iştesen bekle canim adetinin geçmesini inşallah güzel.haberler gelir
Bilmiyorum canim ya çıkan bir çok kişi var adet öncesi ama herkese bir olmuyor işte inşallah dediğin gibi olursa güzel haber alırız ikimizdeİnşallah cnm sende bekle artk dha erken adetten önce çıkmaz zaten
3 gun kaliyor kuzumKızlar bugün ilişkiye girildiği zaman sperm yarında o canlı kalıyor dimi. Ovulasyon testlerim sınırlı yumurtla tahmini üç gün sonra ovulasyon testlerim sınırlı dikkatli kullanmam gerek
İnşallah cnm 3 gun nasl gerçek bilmiyorumBilmiyorum canim ya çıkan bir çok kişi var adet öncesi ama herkese bir olmuyor işte inşallah dediğin gibi olursa güzel haber alırız ikimizde
Sevdim canım ya aslında tanıyormuşuz da saklamışlarNasıl canım sevdin mi eltini :)
Valla beklemek zor canim ama bekleyeceğiz mecburİnşallah cnm 3 gun nasl gerçek bilmiyorum![]()
Masalll92 ne durumdasin canim merak ettim
Bende bugün işe giriştim ya varsa diye düşünmeden kafa rahat olunca ev misss gibi olduvalla kizlar ben bugun bebek falan yok diye hali yikadim temizlik yaptim bir guzel agir kaldirdim kafaya takmadan temizlik yapinca daha bi guzelmis :)