- 11 Temmuz 2016
- 917
- 214
- 23
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asilama nasil bsey canim ne kdr ay olmazsa uygulaniyorCnm düzen e girdi benim kurtajdan bu yana 1 yıldır o sorun gecti bu sefer yumurtlama ile ilgili sorunum ve sonunda ya aşılama ya tüp olacak malesef
Canim pihtilasma varmi die kcnci dusukten snr baktilar?merhaba kızlar bende anne olmak isteyenlerdenim...5 düşüğüm var ve yetmezmiş gibi adet olamıyorum nerdeyse 1 senedir her dr gittiğimde kist var diyip ilaç verip gönderiyor...bu arada kan pıhtılaşması var bende düşüklerime sebeb o gösteriliyor ama bu kist olayı canımı sıktı..istanbul da bildiğiniz iyi bir dr var mı önerebileceğiniz..bu arada inofolic ilacı duymamıştım benimde adet olamama çare olur mu acaba?
4 ay yumurtlama yumurtaliklar için hap kullandım olmayinca ya aşılama ya tüp dedi doktorAsilama nasil bsey canim ne kdr ay olmazsa uygulaniyor
Allah bir an önce sağlık versin pihtilasma benimde sorunum ve2 bebegimi kaybettim...tedavini iyi olman gerek aman insbir daha yasamazsin ..pardon duruasil e yazacaktimCanim pihtilasma varmi die kcnci dusukten snr baktilar?
30eylülEvet hanimlar bu senenin bitmesine son üç ay kaldı sadece ekim yapacaktm ama diger aylarada kalırız bellimi olur diyerek geniş kapsamli olsun istedim zira kendimden bu sene icin pek umutlu degilim insaAllah güzel güzel hamis haberleri alırız Allah hepimize nasip etsin layik olmayi duamizin kabulü icin neyimiz eksikse yerine getirmeyi nasip etsin ekim olmadı pes etmek yok kasımda devam bu sene olmadı yinede pes etmek yok vakti zamanı gelene kadar elinizden geleni yapalım eylül ayi gecmislerin listesini yapicam ekimden baslatip yeni batlarinizida yazarsiniz
1. S selifor 3 Ekim
2. @Pinkhouselife61 29 Eylül
3. @myzt 3-4 Ekim
4. @melekler-engelchen 1 Ekim
5. @Princess91 16 Ekim
6. @glmserser
7. @zyekici 13 Ekim
8. @sukrancemal 21 Eylül
9. @FM_ist 8 Ekim
10. @cigdemmm26 6 Ekim
11. @bebegim-gel 20-21 Eylül
12. @melegini_bekliyor 30 Eylül
13. @Arzuaktas 13 Ekim
14. @tostos16 9 Ekim
15. @Selinokay 7 Ekim
16.Dontsay
17. @Amasyali05 1 Ekim
18. @nehir-arin 20 Eylül
19. @Weravurus 23 Eylül
20. @Asimisa 31 Ekim
21. @Sup3risi HAMILE![]()
22. @Emineeemm 30 Eylül
23. @Assos 13 Ekim
24. @Simmet
25. @madame wuu 18 Eylül
26. @ndemir 16 Ekim
27. @nazlieylul 7 Ekim
28. @ilkinilkin 26 Eylül
29. @caninfistigi 18 Eylül
30. @EceCigdem 5 Ekim
31. @Cennetim13 12 Ekim
32. @tugsem_10 6 Ekim
33. @Frkzhd 9 Ekim
34. @korelim 21 Eylül
35. @selvihmt 3 Ekim
36. @Gunayfur 29 Eylül
37. @Misk-i amber 23 Eylül
38. @nannen1 HAMILE
39. @Burmera 12 Ekim
40. @Betbetus 10 Ekim
41. @baby baby 26 Eylül
42. @Karpatyam
43. @Musteha 8-9 Ekim
44. @Ceylin elif 28 Eylül
45. @Tolpel
46. @Aynur5656
47. @Senur94 15 Eylül
48. @meyis pelin
49. @Denizkizi2425 3 Ekim
50. @Beratnisa
51. E Esraerol 24 Eylül
52. @Babies16 17 Ekim
53.Chester15 1 Ekim
54. @beyazyalan
55. @huysuz58 9 Ekim
56. @Melissaihsn06
57. @Morenam 22 Eylül
58. @Masalll92 18 Ekim
59. @diplomalievhanimi
60. @edasrc21
61. @Black_white4185
62. @yelsem 15 Ekim
63. @MelekDiliyorum 25 Eylül
64. @Ankey
65. @kkk91
66. C cagla353535
67. @Ulya90 HAMILE
68. O onurumbenim 21 Eylül
69. @tomrs 2 Ekim
70. @ECEdeniz8107 9 Ekim
71. L lucccck 2 Ekim
72. @Merve bodur 11 Ekim
73. @cemre cemre
74. @edacimm 17 Ekim
75. @yagmur_20
76.duruasil
77. @Bayan cok gulen 12 Ekim
78. @Gulalp35 21 Eylül
79. @Deryax-![]()
Canim bu pko dedgn ultrasondami anlasiliyor?kan testimi?kan testiyse adi ne ?aa daha çok Erkenmis sizinkisi.ben 1 yil sonra gitmeye başladım doktorlara esimde bir ay önce gitti.19 aydır deniyoruz biz.bende hafif pko varmis.esimde sorun olmadığını düşündük bende öyle olunca ama madem onun ki daha da sorunluymus.ama şimdiki aklım olsa bu kadar beklemezdim.simdi yurt dışındayiz Dr da gidemiyorum.yazdan yaza.
Ne kdr sure sonra dr asilma dedi cnim kac ay sonra yaniAynen benimde. Zaten bu ayda olmazsa doktor asilamaya yonlerdircem dedi. Bende erken diye dusunuyorum. Hic belli olmaz gider miyim gitmez miyim ama. Birazda krndi halone botakmak lazim. Yani 1 2 ay kafamiz rahat takilalim bence. Doktoruna danis 1 2 ay ara versem sorun olurmu de. Ona gore sende kafa dinlersin
Canim erken gebelik testlerinin uzerinde iliskiden 5/6 gun sonra sonuc verir diyor?Cikmaz canim buyuk ihtimalle.cunku korunmasiz iliskiden 12 gun sonra bakiyolar.tup bebeklerde bile oyle
canım bende pıhtılaşma sorunum var bebeklerim düşüyor maelesefKızlar burda hamile kalamayanlar bi rahatsızlık varmı acaba kusura bakmayın sordum ama merak ediyorum ben ilk kez bu ay korunmuyorum ve cok korkuyorum olmazsa diye hastamıyım diye
valla canım bende hepsinde de uyku hali vardı...kafamı kaldıramıyordum hiçKizlar birden fazla hamile kalip farkli belirti yasayan varmi yoksa hep ayni belirtilermi yasaniyor
Ne ilaci kullandin peki.dr ultrasonda baktiktan snrmi ilac kullan dedi prb neymis4 ay yumurtlama yumurtaliklar için hap kullandım olmayinca ya aşılama ya tüp dedi doktor
Bi aşılama deneyecem olmazsa tüp bebege gececem.
Aşılama bi ilacla yumurtaliklar büyütülüyor benim bildigim kadariyla eşinin spermini yumurtlama zamani yerleştirme yapılıyor bu tarz birsey
Tedavisi yok mu Can'ımcanım bende pıhtılaşma sorunum var bebeklerim düşüyor maelesef
canım tedavisi iğne ve hap ama 3 düşüğümde bunları kullanırken oldu..dr ların dedği de başka birşey yok böyle böyle olacak sonunda muhakkak...tıp ta çaresiz dedikleri tam da bu olsa gerekTedavisi yok mu Can'ım
Kızlar burda hamile kalamayanlar bi rahatsızlık varmı acaba kusura bakmayın sordum ama merak ediyorum ben ilk kez bu ay korunmuyorum ve cok korkuyorum olmazsa diye hastamıyım diye
Al bendende o kadarO değilde bat tarihini ömrü billah bu kadar takip etmedim![]()
Canım kasık ağrım ve karnımda batma var. Onun dışında normalde 1 hafta önceden göğüslerimde ağrı olurdu bu ay tık yok.O onurumbenim canım benim de 21 eylül belirtin falan var mi test falan yaptın mi