- 5 Ekim 2012
- 1.203
- 1.979
- 133
AmiiinnnnGecti kuzum gelen giden yok bebiste yok 26 sinda olurum herhalde 12 sinde çatladı ikinci yumus . bu ay iki tane yumurtam olmus belki ikincisinden olur bisiler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AmiiinnnnGecti kuzum gelen giden yok bebiste yok 26 sinda olurum herhalde 12 sinde çatladı ikinci yumus . bu ay iki tane yumurtam olmus belki ikincisinden olur bisiler
Hadi bakalım heyecan dorukta!Benmde 21 eylül:)
Bende pko var canimKızlar burda hamile kalamayanlar bi rahatsızlık varmı acaba kusura bakmayın sordum ama merak ediyorum ben ilk kez bu ay korunmuyorum ve cok korkuyorum olmazsa diye hastamıyım diye
Ilk defa duydum valla canim ben kadin dogum doktoruna gorundun mu peki. Yani iki delikte ayni yere çıkıyorsa sorun olmaz herhalde. Ya da hangisi rahime ulasicaksa onu kullanirsin herhalde bilemedim kuzumKızlar size saçma gelecek biliyorum ama bir soru sormam lazım. Benimle aynı durumda olan var mı benim iki tane vajina deligim var yıllardır herkeste aynısı var sanıyordum hiç doktora flanda gitmemiştim. Netten baktım 2 vajinası olan insan azmış ama çok tuhafıma gidiyor gerçi öyle kolay belli olmuyor. Yapışık deriye gibi ama ordada vajina var bu çocuk olmasını engellermi ki
Pihtilasma sorunu oldugunu nerden anladilar peki cnmcanım tedavisi iğne ve hap ama 3 düşüğümde bunları kullanırken oldu..dr ların dedği de başka birşey yok böyle böyle olacak sonunda muhakkak...tıp ta çaresiz dedikleri tam da bu olsa gerek...yani iğne ilaç tedavi ama çare mi bilemiyorum
Aman bu ay dusunmeyi ver bu ay bende dislerimle ilgili sikintilarim var onlari halletmeyi düşünüyorumCanım cuma günü reglim geldi . Hayatım da ilk defa ağrısız adet oldum. Şoktayım.ve de ayıptır söylemesi ilk defa ilk günler baya kanamam oldu. Yarın da doktoruma gidicem ve antibiyotiğe başlicam. Bu antibiyotiği kullandığım da 1 ay korunmam lazım. Yani 1 ay boyunca ilk defa düşünmicem hamilemiyim diye.
![]()
![]()
Canim ilkdefa duydum bende neden engel olsunki yaa sen regl oldunmuKızlar size saçma gelecek biliyorum ama bir soru sormam lazım. Benimle aynı durumda olan var mı benim iki tane vajina deligim var yıllardır herkeste aynısı var sanıyordum hiç doktora flanda gitmemiştim. Netten baktım 2 vajinası olan insan azmış ama çok tuhafıma gidiyor gerçi öyle kolay belli olmuyor. Yapışık deriye gibi ama ordada vajina var bu çocuk olmasını engellermi ki
benimkinden şikayetçi oluyorum bazen ama bdvye bakinca sukrediyorum öpüp basima koyuyorum zor yani kadininda erkeginde aldatani çoğaldı ahir zamandayiz daha neler göreceğiz Allah muhafazaBdv ye baktim biraz aldatan erkekler turemis resmen moralim bozuldu.. İnsanlar ne dertlerle uğraşıyorlar
Catlicak demekti galiba kuzumUzayan sumugumsu akinti neyin habercisi oluyordu kızlar catlamaninmiydi bugün oyle akintm olduda gun icinde![]()
Valla oyle kuzum masum masum uyuyor yanimda oyy yerim ben kocisimi :))) bazen haksiz yere tripleniyorum adamabenimkinden şikayetçi oluyorum bazen ama bdvye bakinca sukrediyorum öpüp basima koyuyorum zor yani kadininda erkeginde aldatani çoğaldı ahir zamandayiz daha neler göreceğiz Allah muhafaza
Bende vsrimmmm iki senedir ay kovaliyorum :))) ama duzensizim bat bilmiyorum kiÍEvet hanimlar bu senenin bitmesine son üç ay kaldı sadece ekim yapacaktm ama diger aylarada kalırız bellimi olur diyerek geniş kapsamli olsun istedim zira kendimden bu sene icin pek umutlu degilim insaAllah güzel güzel hamis haberleri alırız Allah hepimize nasip etsin layik olmayi duamizin kabulü icin neyimiz eksikse yerine getirmeyi nasip etsin ekim olmadı pes etmek yok kasımda devam bu sene olmadı yinede pes etmek yok vakti zamanı gelene kadar elinizden geleni yapalım eylül ayi gecmislerin listesini yapicam ekimden baslatip yeni batlarinizida yazarsiniz
1. S selifor 3 Ekim
2. @Pinkhouselife61 29 Eylül
3. @myzt 3-4 Ekim
4. @melekler-engelchen 1 Ekim
5. @Princess91 16 Ekim
6. @glmserser
7. @zyekici 13 Ekim
8. @sukrancemal 21 Eylül
9. @FM_ist 8 Ekim
10. @cigdemmm26 6 Ekim
11. @bebegim-gel 20-21 Eylül
12. @melegini_bekliyor 30 Eylül
13. @Arzuaktas 13 Ekim
14. @tostos16 9 Ekim
15. @Selinokay 7 Ekim
16. @Dontsay
17. @Amasyali05 1 Ekim
18. @nehir-arin 20 Eylül
19. @Weravurus 23 Eylül
20. @Asimisa 31 Ekim
21.Sup3risi HAMILE
![]()
22. @Emineeemm 30 Eylül
23.Assos 13 Ekim
24. @Simmet
25. @madame wuu 18 Eylül
26. @ndemir 16 Ekim
27. @nazlieylul 7 Ekim
28. @ilkinilkin 26 Eylül
29. @caninfistigi 18 Eylül
30. @EceCigdem 5 Ekim
31. @Cennetim13 12 Ekim
32. @tugsem_10 6 Ekim
33. @Frkzhd 9 Ekim
34. @korelim 21 Eylül
35. @selvihmt 3 Ekim
36. @Gunayfur 29 Eylül
37. @Misk-i amber 23 Eylül
38. @nannen1 HAMILE
39. @Burmera 12 Ekim
40. @Betbetus 10 Ekim
41. @baby baby 26 Eylül
42. @Karpatyam
43. @Musteha 8-9 Ekim
44. @Ceylin elif 28 Eylül
45. @Tolpel
46. @Aynur5656
47. F Findikkiran 15 Eylül
48. @meyis pelin
49. @Denizkizi2425 3 Ekim
50. @Beratnisa
51. @Esraerol 24 Eylül
52. @Babies16 17 Ekim
53.Chester15 1 Ekim
54. @beyazyalan
55. @huysuz58 9 Ekim
56. @Melissaihsn06
57. @Morenam 22 Eylül
58. @Masalll92 18 Ekim
59. @diplomalievhanimi
60. @edasrc21
61. @Black_white4185
62. @yelsem 15 Ekim
63. @MelekDiliyorum 25 Eylül
64. @Ankey
65. @kkk91
66. C cagla353535
67. @Ulya90 HAMILE
68. O onurumbenim 21 Eylül
69. @tomrs 2 Ekim
70. @ECEdeniz8107 9 Ekim
71. @lucccck 2 Ekim
72. @Merve bodur 11 Ekim
73. @cemre cemre
74. @edacimm 17 Ekim
75. @yagmur_20
76. @duruasil
77. @Bayan cok gulen 12 Ekim
78. @Gulalp35 21 Eylül
79. @Deryax-
80. @hurrriss 30 Eylül
81.umut-16 4 Ekim
![]()
Amin kuzum . ya ben bu ay olmazsam hamile cok zor duruyor esim polis adam eve zor geliyo gelince de zaten nevri dönmus oluyo bi gram enerji birakmiyolar ki bizde cocuk yapalım: ))F Findikkiran Neyse iyi bari degerlendirdm bu aksam hazirda dursunlar iceride oldugu kadar
Aynen benimkide horlayarak uyuyor ama olsun canım benim Allahim basimizdan eksik etmesn kocalarimizi herkesin yuvasına huzur dirlik duznlik versin Rabbim![]()
Polis eşi olmak zor Allah kolaylik versin canım ama öyle düşünme nasipse gelicekse o ay bir şekilde denk gelir tek iliskiyle bile kalırsın icini ferah tutAmin kuzum . ya ben bu ay olmazsam hamile cok zor duruyor esim polis adam eve zor geliyo gelince de zaten nevri dönmus oluyo bi gram enerji birakmiyolar ki bizde cocuk yapalım: ))
Benimki de öyle şu saat oldu bekliyorum gelecekPolis eşi olmak zor Allah kolaylik versin canım ama öyle düşünme nasipse gelicekse o ay bir şekilde denk gelir tek iliskiyle bile kalırsın icini ferah tut
Sup3risi Canim yazicam yazicam unutuyorum hep dikkat et kendine vitamin al bol bol iyiles hemen insaAllah
![]()
Canim bol bol limonlu cay ictim corba ictim yattim. bebegin kalp atisini duyamadim ya daha o hep aklimda insan tedirgin oluyo, surekli kendimi avutuyorum bebegim iyi saglikli diye ama korkuyorumda. Canim bu arada o sumuksu akinti basladigi gun hafif sarimsi olur ve onun 3 yada 4. gununde yumurta catlar yani onun rengi daha seffaf oluyo ama yine uzayan akinti oluyo o zaman catlamis demektir yani 3. ve4. Gunu iyi degerlendir mutlakaUzayan sumugumsu akinti neyin habercisi oluyordu kızlar catlamaninmiydi bugün oyle akintm olduda gun icinde![]()