2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Benmde beklememe gerek kalmadı bu sabah adet oldum :-( ilk defa bu ay çok umutluydum çok üzgünüm çok artk beklemicem olmucak gbi geliyo ne yapsam olmuyor ztn ;-(
Öyle deme canim ya umutsuz olmak yok. Elbet olacak vakti zamanı var sadece. Benim de 2 aydır hep erken geliyor bu ay da öyle olacak başladı ağrılarım. Ama ne yapalım canım olana kadar sabredecegiz.

jejelibobon jejelibobon myzt myzt canlarım ne durumdasınız ? Kayboldunuz,haber verim kendinizden
Merhaba canım ben iyiyim şehirdışındaydım hiç giremedim foruma aslında hep şehir dışında mı olsam hiç düşünmüyorum ne güzel :) bugün normal hayatıma döndüm düşünmemeye çalışıcam bakalım :)
Siz nasılsınız durumlar nasıl melegini_bekliyor melegini_bekliyor myzt myzt
Bu arada ben bugün sabah uzayan akıntıyı gördüm bugün 14. günümmüş tamda hayırlısı dün değerlendirmiştik zaten :)

Benmde beklememe gerek kalmadı bu sabah adet oldum :-( ilk defa bu ay çok umutluydum çok üzgünüm çok artk beklemicem olmucak gbi geliyo ne yapsam olmuyor ztn ;-(

B bebegim-gel canim merak etme ilk gun oyle oluyorsun sonra atlatiyorsun baya.yeniden yeni ay icin istemeye istemeye heycanlanmaya basliyorsun...ben okadar bozuldum agladim biraktim artik istemiyorum dedim. 2. Gun yine basladim kürler aramaya dogurgan donemlerime bakmaya.demin dr randevusu aldim tekrar.o takip ediyor yumurtlamami...oyuzden bikmak yok :KK24:
:KK24::KK24::KK24::KK24:

dün tam adet günümdü; bu da yaptığım testin sonucu kızlar :KK68: yarın ya da çarşamba günü kan testi yaptırabileceğim. kaç aydan beri ilk defa böyle sonuç aldım :dua:
Canım tebrik ederim kandada güzel sonucu alinca seni de hamile olarak eklerim ugur getirirsin bize 4.hamilemiz olarak:anneadayı:

Canim bu pko dedgn ultrasondami anlasiliyor?kan testimi?kan testiyse adi ne ?
ultrasonda anlıyor dr.kucuk küçük çok yumurta var.ama tam büyümeden catliyor.
Halk dilinde yumurta tembelliği deniliyor.adet gecikme varsa ordan anlyabilirsin.benim mesela 5 gün falan gecikirr bazen.bazilarinda 2-3 ay gelmediği oluiormus.bu kişiler pko.

Öyle deme canim ya umutsuz olmak yok. Elbet olacak vakti zamanı var sadece. Benim de 2 aydır hep erken geliyor bu ay da öyle olacak başladı ağrılarım. Ama ne yapalım canım olana kadar sabredecegiz.
Çok yoruldum cnm çok ağrılar çektim sabrettim 2 sene olmayınca amlyt oldum 6 ay beklicez dedi doktr 3 ay geçti bile her ay dahada ümidim azaliyo:(

B bebegim-gel canim merak etme ilk gun oyle oluyorsun sonra atlatiyorsun baya.yeniden yeni ay icin istemeye istemeye heycanlanmaya basliyorsun...ben okadar bozuldum agladim biraktim artik istemiyorum dedim. 2. Gun yine basladim kürler aramaya dogurgan donemlerime bakmaya.demin dr randevusu aldim tekrar.o takip ediyor yumurtlamami...oyuzden bikmak yok :KK24:
:KK24::KK24::KK24::KK24:
Benmde doktr takip ediyo sözde ama olmuyo işte ben çok yoruldum isyan etmiyorum ama ümidim yikiliyo;-(

Çok yoruldum cnm çok ağrılar çektim sabrettim 2 sene olmayınca amlyt oldum 6 ay beklicez dedi doktr 3 ay geçti bile her ay dahada ümidim azaliyo:KK43:
Hayır canim ümidin azalmayacak Rabbimin belirlediği bir zaman var ve o zaman gelecek bebislerimiz her zaman hayırlısını iste. Bakmışsın hiç beklemediğin anda sürpriz yapivermis bebisin. Bak burda neler neler okuyoruz. Olmayacak diye bir şey yok Rabbim istedikten sonra biz dua edip bekleyeceğiz inşallah nasip olacak topla bakayım kendini.

Çok yoruldum cnm çok ağrılar çektim sabrettim 2 sene olmayınca amlyt oldum 6 ay beklicez dedi doktr 3 ay geçti bile her ay dahada ümidim azaliyo:KK43:

Canım haklisin ama genelde böyle bekleten bebisler çok güzel ve yakışıklı oluyor sende kucağına alicaksin inş hepimiz alicaz uzulme luttfen

Canım adet oluyorsan demek ki yumurtluyorsun çok şükür. Allah tan ümit kesilmez. Demek ki bebişin daha gelmeye hazır değil.
Ne kadardır deniyorsunuz?

Benmde doktr takip ediyo sözde ama olmuyo işte ben çok yoruldum isyan etmiyorum ama ümidim yikiliyo;-([/QUOTa

Ayni valla.dr da okadar umitliydi daha ilk gittigimde senin bu ay olur demisti 2 ay dir olmadi.oncesindede 6 7 ay denedik olmadi.bugun esim sperm testi vercek ina bisey cikmaz yaa :dua:

Kızlar bugün gebelik testi yaptım sabah uyanır uyanmaz. :) ikinci çizgi bana göre silik, arkadaşlarıma göre pozitif. Sizin görüşlerinizi de almak isterim.

Eklentiler

• IMG_8026.webp
    IMG_8026.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 56
Back
X