• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Eşimde kızdı bana niye erkeğe baktırıyosun baktırdında ne oldu sanki diyo:KK43: istemedim zaten adam illa bakacak diye sandımki en azından bişeyler söyler ama umduğum gibi olmadı ....dün hsg çektirecektim aslında randevum vardı iptal ettirmiştim keşke ettirmeseydim o daha önemliydi

Dr çok önemli o beni bugün rahatlatmasaydı muyene bile olamazdım inş iyi dr bulursun cnm

İnşallah canımm:(

Kizlar biliyosunuz dun 15.30 da igne yaptirdim. Simdi bu yumlar illa 36 saat sonrami catliyacak?
Sanki benim ki catladi gibi geliyor. 2 saat once lavoboya gittigimde bu uzayan seffaf akinti vardi bayagi bir. Catlamis midir ki. Normal krem gibi akinti degil. Yumurta aki gibi uzayan bir akinti. ?
Fikri olan.

Kizlar biliyosunuz dun 15.30 da igne yaptirdim. Simdi bu yumlar illa 36 saat sonrami catliyacak?
Sanki benim ki catladi gibi geliyor. 2 saat once lavoboya gittigimde bu uzayan seffaf akinti vardi bayagi bir. Catlamis midir ki. Normal krem gibi akinti degil. Yumurta aki gibi uzayan bir akinti. ?
Fikri olan.
canım genelde o akıntıdan 1-2 gün sonra catliyormus benim bildigim.

myzt myzt canim sonuclarin cikmis. Hic sikma canini. Baska bir laboratuvar da tekrarlattir sen testleri. Ayrica bu kadar sinir strese girme daha col etkilenirsin. Fsh gercekten yuksekse hamile kalamiycagin anlamini tasimaz uzme kendini bu kadar. Herseyin bir cozumu var emin ol. Zaten kaderimize yazilani yasiyoruz. Kendine sikinti veripde baska hormonlarida kudurtma.. sinir stresten herseyin dengesi bozuluyor. Kendine gel sen guclu kadinsin. Gelecegin melek annesi canim benim ya uzulme.
:KK5:

Kızlar ovulasyon testi kullanıyorum ama kafam karıştı yardımcı olur musunuz? 19 yazan dünün 20de bugünün testi.ben şimdi yumurtladım mı yoksa yumurtlayacak mıyım? Dünü değerlendirdim ama bugünü de değerlendirmelimiyim?yoksa yarını mı değerlendirsem? Çok soru sordum ama kusura bakmayın kafam çok karıştı.:110::olamaz:
T daha koyu çıkmış değerlendir mutlaka

Ayy bu ne guzel bir baslik :) ben buralarda henuz yeniyim ve bizde insAllah ekim sonu ilk defa deniyecegiz, simdiden arastirmalar yapiyorum. Bu ilk tecubemizde yanliz olmadigimi bilmek cok guzelll:KK200:
Benide alin listenize :) bakalim hayirlisi olsun herkez icin :))

soru: bat, bi sonraki adet tarihi demek? oyleyse 17 kasim benimkisi
Evet canım bat bir sonraki adet
Hoşgeldin :-)

kizlar surekli sag kasigim agriyor test yapmistim hicbirsey cikmamisti neden agriyor olabilir yaa

Karpatyam Karpatyam canim nerdesin hic sesin solugun cikmiyor daha once de yazdim gormedin heralde merak ediyorum ya insallah guzel haberlerle gelirsin:KK68:

Kızlar şuan hastaneden dönüyorum pişman oldum gittiğime :KK43:
Ben karnımdan baktıracaktım ısrar ettiler illa alttan görmemiz lazım diye
Zar zor açtım doktor erkekti ben bu niyetle gitmemiştim çok çekindim ve kasıldığım için canım yandı :KK43: sonra hiçbişey söylemedi ben sordum bişey varmı diye görünmüyo dedi sadece hsg çektir dedi
ulan onu bende biliyorum
Bide dedimki bugün adetimin 13.günü yumurtlama zamanım gelmişmi dedim
Onada görünmez o dedi
E daha ne diye baktın o zaman!
Sinirim bozuldu ya bide aç karnına gittim kan değerlerime baktıracaktım kan tahlili istedim, onun için dahiliyeye gidicen dedi ne alaka ya alt tarafı sisteme girecekti kan tahlili diye
Şu saate kadar yemek yemedim
Gittiğime değmedi
Bundan sonra özele giderim daha iyi :KK43:

S selifor seninde randevun vardı sen naptın canım?
Canım ben gitmedim bir dahaki adetimde gidicem hormon testi yaptırcam sende sıkma canini baska doktora gorun bende doktordan yana kadin dogumda bir iyiye denk gelemedim bu sefer gittigim iyiydi şükür oda uzak ama napiyim arada gidiyorum zaten bakalım

Kızlaarr burnuma deli gibi sirke kokusu geliyor. Deminden beri evi kokluyorum nerden geliyor bu koku diye ama bi yerden geldiği yok anlamsız bi şekilde sirke kokusu alıyorum

Kızlar sonuçlarımda fsh yüksek çıktı tabi yıkıldım,ama,vajinal muayene iele baktındolu yumurtan var ve çatlamamış daha dedi,ilişki onerdi. Teste guvenemedi uymuyor yumuttalarınla dedi başka hastaneye yaptır dedi testi sonuclarında bana geri,getir,dedi. Bakalım ama,fsh yuksek olması iyi değil gebeliği engeller diyince yıkıldıl,hastaneden çıktım,deli,gibi yagmurnyagıyordu nasıl ağladım,anlatamam size
Canım dur bakalım başka bi doktora daha git testi yenile. Sakın kendini salma çalışmalara devam. Yumurtalar da varmış bak Allah ol dedikten sonra fsh ta neymiş

gulii7 gulii7 Canım 17 ekim mi Kasım mi
Hosgeldin canım aramiza

Hosbulduk :)))
17 kasım, önümüzdeki değilde bi sonraki dongu basliyacaz
Suanlik kafaya birşey takmiyoruz sadece heycanliyiz ilk olduğu için. ama bir kaç kez tutmadiginda sanırım bende zorlanirim takmamak için :/ Rabbim isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlat versin insAllah<3

Hosbulduk :)))
17 kasım, önümüzdeki değilde bi sonraki dongu basliyacaz
Suanlik kafaya birşey takmiyoruz sadece heycanliyiz ilk olduğu için. ama bir kaç kez tutmadiginda sanırım bende zorlanirim takmamak için :/ Rabbim isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlat versin insAllah<3
Takmamak pek kolay olmuyor canım insaAllah güzel haberler gelir hakkimizda hayırlısı

Back
X