• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kızlar yaaaaa bnm adetle nerdeyse her ay parça parça böyle kan pıhtılı deri parçaları geliyor aynı durumu yaşayan var mı kan pıhtısından farklı ....

Yaaa bende bunu merak ediyorum bendende adetliyken biraz geliyo ama aynı şey mi bilmiyorum böyle koyu kahve küçük parça :KK17: doktora bugün sordum pıhtı gelmesi normal mi dedim bişey demedi
ne biçim doktor ya beni buldu:sinirli:

idrarda gebelik kanda da gebelik gözüktü canım 150 falandı değer ama muanede kese falan gözükmedi ve 2 günde bir katlanması gereken hcg düşmeye başladı doktor kanaman gelecek dedi öylede oldu kese gibi bişey düştü o kanama ile lavaboda kimyasal gebelikmiş cnm bu

Geçmiş olsun canım benim

Yaaa bende bunu merak ediyorum bendende adetliyken biraz geliyo ama aynı şey mi bilmiyorum böyle koyu kahve küçük parça :KK17: doktora bugün sordum pıhtı gelmesi normal mi dedim bişey demedi
ne biçim doktor ya beni buldu:sinirli:
iki doktora sordum bnde rahim duvarı aşınıyordur gibi bişey dedi biri ama önceden hiç böyle değişik parçalar gelmezdi

madame wuu madame wuu G gel umudum şimdi kızlar kaç gündür belirtiler tavandı yani tamam ondan önce belirti dedigim herşeyi silip süpüren cinsten ve en önemli belirti kasıgım öyle bir şişti taş gibi oldu ki benim hep bir ayva göbegim vardı az oda kasıgımla arasında çizgi vardı şimdi orası birleşti, kasık agrım yemek yiyince flan kesiliyordu burnum kanadı başım dönüyordu ayakta duramıyordum normalde gündüz uyumam oda başladı yeni eşimden gizli test yaptım 2 çizgiyi gördüm ama hala inanamıyorum söylemedim kan testi yapcam hayal kırıklıgı istemiyorum :/ birde 2 aydan fazladır adet olmuyordum bilen bilir hiç bişey çıkmıyordu en son progestoron hormonum yüksekti, negatifti ama hamilelik 31 agustosta sonra adet olmadan olmaz olursada diyordum ama galiba olmuş :) inşallah öyledir geçen silik çıkmıştı sonuç negatifti şimdi pozitif çıktı sonuç negatif olmasa bari
Yarın bir boşlukta kan testi yaptır hemen yaaa çok merak ettim inşallah hamilesindir :dua:

S selifor Assos Assos kız dur kanda bir ögreneyim tam artık inanmıyorum bu testlere ama işte umut, o zaman yine yaparım onu saklarım hemde ilk sonuç kagıdını gizliden çektim valla elim ayagım titriyordu benimkide bi tuhaf dayeni kasıgınla göbegin niye birleşiyor senin hamilesinde bendenmi saklıyon nereye gidiyon diyip duruyor bugün adam tuhaf oldu iyice :( tam çekemedim kusura bakmayın burda tam çıkmadı galiba ama kıpkırmızı silik degil yani çok mutluyum ya inşallah kandada öyle çıksın ne olurrrr geçen siligi gördüm heveslendim çıkmadı sonuç negatifti
1474400986857.webp

Back
X