• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar bu ne böyle benide korkutuyorsunuz Erkeni geçi mi var Allah vermiş işte inşallah zamanla değerleri yükselir gider bnide panik yaptırdıniz öğle arası geçsin de sağlık ocağına kan testi tekrar yaptırıyım bari sizin 144 _150 bnim 78 en düşük bnim :KK57:
Endiselenmee lutfen amacim endiselendirmekk degil sadexe fikir alışverişi yapmaya çalışıyorum.. allahim istiyosaa o bebekler bizimle kalicakk allahim izin versin nasip etsin .

Kızlaaarrr iyi geceler :KK54: akşam iş çıkışı kan tahlilimi yaptırdım ve beta hcg= 152.87 yani hamişim :dua::anneadayı:
2 gün sonra tekrar kan vereceğim değerin 2 katına çıkması gerekiyormuş ve kese var mı yok mu ona bakılacak :KK48:
Allah isteyen herkese nasip etsin; dualarınızı beklerim :KK68:
Çok sevindimm hadi inşallah hayorlısıyla kucağınada almayı rabbim nasip etsin.

Allah yardimciniz olsun.kac yıldır olmuyor?sorun varmiydi?eğer bizimde yaza kadar olmazsa bizde dusunuioruz.
cnm 2 yıldır olmuyor sorun eşimin morfolojisi bozuk yani 100 tane spermden 1 tanesi dölleyebilicek kapasitede o yüzden daha fazla beklemek istemiyoruz.bide eşim kaptan gemici öyle 1 yıl duzenli ilişkide olamıyor.

Bana ilk 2 gun losyon fayda etmedi vazelinle iyice yagladim 2 gun ust uste.sonra bikacgunde losyon kullandim duzenli.simdide kasininca kurudugunu farkettigim yerlere suruyorum.sende bol bol sur canim bikac saatte bir gerekirse
Tamam canım sağol yorumların için sanada çok geçmiş olsun :)

Back
X