• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşa

inşallah canm adetimi üç gün gecti ve hala hiçbir belirtim yok.. Senin adet bitiminden 10 gün sonramı çıktı
Yok canim ben evlendigimde bitmisti adetim. O ay hamile kalmişim ama adetim gelmedigi halde evde testte cikmamisti. 10 gun kadar sonra cikmisti oda kanda. % 52 hamilelik var demisti

Kızlar çok üzgünüm kimseye anlatamıyorum...
Herkes bi ümitle beklerken..:KK42:
Ben gidip test yaptım...
Ve sonuç tek negative..
İlk kez test yaptım adetim üç gün gecikince hemen ümitlendim tek çizgi o kadar hızlı cıktıki ikinci den eser yok çok üzgünüm çoookkk :KK42::KK42:
benim gibi mucize bebekse 7 haftalıkken pozitif çıkar :D

Benim bu ay olmaz gibi canim ya. Yumurtlama gunumun son gununu degerlendirebildim bu ay sadece iki kere iliskimiz oldu biri adetten sonraydi digeride iste yumurtlama gunumun sonuydu :-(

Nasibinde varsa her şekilde olur canım.... biz her ay fazla fazla yapıyoruzda noluyo....nasip daha gelmedi demekki

kızlar iştahım çok iyiydi 1 saatte bir acıkıyordum flan herkes şaşırıyordu hatta nasıl tiskinmezsin kokuya hassasiyet olmaz diye bende ooo benim bebiş annesini düşünüyor diyip gülüyordum. dün balık mevzusundan nasıl bulandıysam bugün sabah 6dan beri kusuyorum bişey yiyemez haldeyim. görümcem aramış bekar olan çok biliyor ya kahvaltı yaptınmı dedi yok yapmadım dedim,neden dedi kokuya tahamülüm olmuyo migdem bulanıyor dedim abartıyorsun sende artık kalk hazırla ne bulancan dedi agzım açık kaldı. ben kocamın parfüm kokusuna bayılırım bugün tiskindim kustum neyi abartıyorum onu anlamadım. diger eltimede böyle yapmışlar gerçi çok hamarat bi kadındır oturmaz canının kıymetini bilmez 3 ay yerde yattım ben çok kusuyordum lavoboya yakın yattım ölüyordum yemek yiyemiyordum. kimse gelmedi bakmadı bide üstüne abartma oldu demişti haklıymış esasen... ne yapcamı şaşırdım
merhaba canım ben kızıma hamıle kaldıgımda 8 haftalıkta baslamıstı bulantılar. bendeki cok sıddetlı bulantılardı ustelık ve 14. haftada gectı hemde bır gun sabah uyandım ve hıcbırsey yoktu. ılk haftalar zorlar ama tadını cıkartmaya bak saglıkla al kucagına bebegini :)

Kızlar çok üzgünüm kimseye anlatamıyorum...
Herkes bi ümitle beklerken..:KK42:
Ben gidip test yaptım...
Ve sonuç tek negative..
İlk kez test yaptım adetim üç gün gecikince hemen ümitlendim tek çizgi o kadar hızlı cıktıki ikinci den eser yok çok üzgünüm çoookkk :KK42::KK42:
Canım üzülme herşeyde bir hayır vardır, sakın pes etme Allah ın izniyle bir melek senide bulur kalbini ferah tut :KK200:

Back
X