- 4 Şubat 2016
- 420
- 435
- 18
- 33
Merhaba kızlar dertler içinde ben galiba hiç bitmeyenler. Dün gece hayatımın en zor gecesiydi gözümün döndüğü beynımin adeta yerınden çıktığı hiçbişey hissedemediğim ne yaptığı mı dakikalar sonra fark ettiğim bi gece. Ölmek isteyecek kadar bozuk bi psikoloji.. bu güne kadar hayatın bana yaşattıklarına artık dur demek istedim.öfke gitti ve yerini pişmanlıklara bıraktı.anlatack yer bulamayıp konu açtım bi anlık öfkeyle. Dünyanın en kötü annesi kadını da olsam ölmeyi isteyen bi insan için çok ağır seyler duydum. Sadece istediğim biraz destekti omzumda birilerinin ellerine ihtiyacım vardı yanlış yerde aramışım. Ama hayatımda da kimse yok arayacak. Ben kötü bi anneyim burda çoğunun yıllardır beklediği mucizeyi kendimle beraber ölüme ittim..oysaki ne umutlarla bekledim ben onu ne çok sevmiştim oysaki.içimde olması bile bana güven vermişti. Ama işte psikolojime yenik düştüm.buraya yazdım buranın samimiyetine güvendim burda arkadaşlık başka diye düşündüm. Evet ben kötü bi anneyim bunu söylemeyin biliyorum. Sadece biraz desteğe ihtiyaçım var kimden isterim bilemedim.