• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Merhab kızlar bu gün 44 gunumdeyim bu süre zarfında 2 idrar testi yaptım negatif ama kasik ağrım bel ağrım özellikle ayakta durunca çok yürüyünce akıntı geliyor her seferinde adet oldum sanıyorum ama akıntı oluyo beyaz gazim oluyor sizce gebe olnilirmiyim ilk defa bu kadr geciktim hiç böyle olmazdım adetlerin 30 35 arası olur kan testi yaptırdım sonucunu bekliyorum
35 döngüye göre 9 gün gecikmiş oluyorsun ve mevsim geçişlerindeyiz normal gibi duruyor ben temmuzda 15 gün geciktiğim halde doktorum normal demişti ve kan testim negatif çıkmıştı kan vermediysen ver istersen kafandaki acaba hamilemiyim sorusu gitmiş olur.

tatlım kimisinin akıntısı dışa çıkıyor kimisininki çıkmıyor misal benim geçen ay hiç olmadı akıntım ama hamile kaldım bu akıntıyı vajinaya parmak sokarak bakanlar varmış en garanti yöntem diyorlar vajinandan çıkan sıvıyı 2 parmağının arasında bastır açtığında uzuyorsa çatlama akıntısıdır. bu aralar gelen akıntım bence olağan akıntıdır vücudun vajinayı korumak için ürettiği akıntıdır
Teşekkür ederim cevabın için bekleyip göreceğiz yani hayırlısı

aynen canım harika bir hap bu ayda içecektim ama almadım çünkü bu ay vücudumu dinlendireyim istedim kimyasal da olsa çok ağrılarım oldu resmen yaşlandım ama erkeler anlamıyorlar eşim çok istiyor olsun bir an önce diye onun gönlü olsun diye sadece ovulasyon testiyle takip yaptım ama yardımcı olsun diye folik asit içmedim bakalım nasibimizde varsa her türlü olur
Tabki cnm hap olarak mi ictn toz olarak mi

Teşekkürler canım verdim sonucu bekliyorum ama pek te ümitli değilim ağrılarım olduğu için biraz tedirginlik pazartesiye kadr olmazsam doktora çıkmayı düşünüyorum

Başarı hikayeleri umuduma umut katıyor gerçekten :) Tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al inşallah canım. Benim de 9. ay olacak bu ay. Allah hayırlı zamanda, sağlıklı bir şekilde bizlere de nasip etsin inşalllaaaahhhhh :)

Çok teşekkürler canım benim. Allah isteyen herkese nasip etsin. İnofolic combiyi sabah akşam kullanın, bir de yumurtlama dönemi günde 1 tane bebe asprini için. Ben asprin kullandığım ilk ay hamile kaldım. Hem de 11 ay sonra!

Çok teşekkürler canım benim. Allah isteyen herkese nasip etsin. İnofolic combiyi sabah akşam kullanın, bir de yumurtlama dönemi günde 1 tane bebe asprini için. Ben asprin kullandığım ilk ay hamile kaldım. Hem de 11 ay sonra!
Aspirin ne ise yariyor cnm

Evet inofolic'i biliyorum ve daha neler neler inanamazsın :) Ama işte benim doktorum bu tarz dışardan alınan şeylere çok karşı. Doktorlardan kullan diyen de var kullanma diyen de. Ben doktordan daha mı iyi bileceğim diye kendi doktoruma kulak vermeye karar verdim :) Ama bebe asprinini hiç duymamıştım, nasıl bir etkisi olduğunu, içeriğini falan merka ettim. Araştıracağım :KK66: Sağol canım..

Edit: Canım baktım, aşağıdaki bağlantıyı buldum. Burda da bebe asprininden çok masum bir şekilde bahsetmiyor :)

http://www.aspirin.gen.tr/bebek-aspirini.html

Önerilerin için çok çok sağol canım. Belki doktoruna sorup kullanmak isteyenler olur. Tekrar tebrik ederim :)

Aspirin ne ise yariyor cnm

Ben de 3 ay önce bir arkadaştan duymuştum. Asprin kan sulandırdığı için döllenme ve yerleşmeye yardımcı olduğunu duymuştum. Genelde düşükler de kan pıhtılaşmasından dolayı olur ya ona yardımcı oluyor sanırım.. Her şeyi denedim 1 sene de bunu da deneyim dedim ve oldu çok şükür. Siz de bir deneyin, kaybınız olmaz.

günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun. Rabbim kabul etsin hepimizin isteklerini dualarını. ben dün gece bir soru sormuştum ama kimse yorum yazmamış. :110:

Ben de 3 ay önce bir arkadaştan duymuştum. Asprin kan sulandırdığı için döllenme ve yerleşmeye yardımcı olduğunu duymuştum. Genelde düşükler de kan pıhtılaşmasından dolayı olur ya ona yardımcı oluyor sanırım.. Her şeyi denedim 1 sene de bunu da deneyim dedim ve oldu çok şükür. Siz de bir deneyin, kaybınız olmaz.
Bebk olursa zarari varmi aspirinin cnm. Bn smdi rahim kalinlastrci hap iciyrm doktr verdi bebek olursa guzel tutunsun diye bide inofolik combi kullaniyrm

Evet inofolic'i biliyorum ve daha neler neler inanamazsın :) Ama işte benim doktorum bu tarz dışardan alınan şeylere çok karşı. Doktorlardan kullan diyen de var kullanma diyen de. Ben doktordan daha mı iyi bileceğim diye kendi doktoruma kulak vermeye karar verdim :) Ama bebe asprinini hiç duymamıştım, nasıl bir etkisi olduğunu, içeriğini falan merka ettim. Araştıracağım :KK66: Sağol canım..

Edit: Canım baktım, aşağıdaki bağlantıyı buldum. Burda da bebe asprininden çok masum bir şekilde bahsetmiyor :)

http://www.aspirin.gen.tr/bebek-aspirini.html

Önerilerin için çok çok sağol canım. Belki doktoruna sorup kullanmak isteyenler olur. Tekrar tebrik ederim :)
Dha neler neler var bebek olmasi icn ayrntli anlattmisn :-)

Bebk olursa zarari varmi aspirinin cnm. Bn smdi rahim kalinlastrci hap iciyrm doktr verdi bebek olursa guzel tutunsun diye bide inofolik combi kullaniyrm

Sen yumurtlama dönemini geçmişsin gerek yok. Yumurta ve spermin döllenme zamanı içtim. Ben genelde geç yumurtlarım. 14 ve 22. Günler arası her gün içtim. O ara gün aşırı da ilişki oldu. Sonra 24. Gün doktora gittim, sağ tarafta yumurtan çatlamış dedi. Sonra rahat tutunsun diye 4-5 gün progestan içtim.

Back
X