• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kzlar fotografta grnen yer neresi oluyo bir haftadr cuvudumn o bölmü cok agryo ve yanyo dokttora gtmeme gerek var mı sozce nedeni nedr bilen var mı ?
boşluğun ağırıyor galiba. ama neden bilemiyorum. benim belim daha fazla ağırıyordu. hayırdır inşallah

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-29-15-48-50.webp
    Screenshot_2016-10-29-15-48-50.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 23
ayy hadi hayirlisi insallah mujdeli haber alirsin gecen ay iki gun gecikmeli oldu bnmde umutlanmistim ama prolaktin yuksekmis.bu ay ilac kullaniyorum ama belirti benzerlgnden dolayi hic yoktan umutlandim simdi : )
Hadi hayrlisi bakalim insallh guzel haberler aliriz ikimizde:) ben bu aksam yada yarin sabah test yapcm sonucu yazarm buraya:)

aminnn....:)
bekliyorum hayırlı haberler...ben gunum gecerse yaparim test ama pek ümitli diilim (:

Kızlar benim tekrar kasıklarımda agrı basladı ve salya gıbı yapıskan akıntım da basladı ne yapcM ben ne ddmek oluyor bu

kızlar Merhaba..yeni hastaneden geldim degerim perşembe 35 di bugün 100.7 olmuş.kanamam devam ediyor .dr um progestana devam et değerin güzel yukselmis dedi.pazartesi muayeneye gideceğim...allahım isteyen herkese versin yani sırada bizlere.dua edin kizlarr bana degerim saglikla yukselsin kanamam dursun
Rabbim hayırlısıyla şifa versin canım inşallah durur kanama n

Merhabalar ben bi kac gun once hamile oldugumu ogrendim..sadece boseyler paylasmak istedim..belki siz daha iyi biliyorsunuzdur ama bi yakinim bana iliskiden sonra kalkma hatta ayaklarini duvara yasla bi 15 dakka bekle demisti biz de gecen ay hep oyle yaptik bilmiyorum belki denk geldi ama belmi de bunu uyguladigimiz icin oldu..:KK55: zaten yumurtlama donemlerini takiop ediyorduk ama olmuyordu..insan her yolu denemk istiyo ben de cok fazla ugrastim belki ise yarar diye size de söylemek istedim:super: insallah isteyen ve bekleyen her kadina nasip olur kucagina almak..:dua:

Saol cnm seninde basn saolsun benim bebegimn kalbinde sorun vardi 5 aylikken belli oldu gebeligi sonlandrmadim allah verdi allah alsin dedim cnni ben kiyamadim ameliyat ettrdik ama yasamla bagdsmayan bi soruni vardi hipoplastik sol kalp sendromuydu yani kalbinin sol tarafi calismiyodu tek pompa calisiodu ya iste bole:KK43:
Rabbim gönlüne huzur versin canım. Ağır imtihan ama en büyük tesellisi cennetinde ebediyen mutluluk. İnşallah.

Back
X