- 8 Ekim 2016
- 484
- 698
- 103
ay ne tatliBeklemedgin anda gelir belki bebisin surpriz yapar cnm![]()

keyfi bilir valla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ne tatliBeklemedgin anda gelir belki bebisin surpriz yapar cnm![]()
Sknti olmaz cnm ben sanmiyorum herngi bi sknti olustrcaginitam geçmedi arada oksürük oluyor ama ilaç kullanmıyorum bide yumurtlama dönemi bu ayı boş geçmek istemiyorum.
Ne guzel:) isin rahatmisEvet canim ogretmenim ben.
Sknti olmaz cnm ben sanmiyorum herngi bi sknti olustrcagini
Insallh canimm olurda kucagina alrsin insalhçok istiyorum. rabbim sağlıkla nasip eder inşallah.
hepimiz inşallah isteyen herkese rabbim nasip etsin.Insallh canimm olurda kucagina alrsin insalh
Ahhh canim ozeldeyim ben veliler ogrenciler zorlu ...gecen gun sinir krizi geciriyordum..bu arada ne zaman yapmaya karar verdin testNe guzel:) isin rahatmis
Aksam yapcm cnm esim eve gelinceAhhh canim ozeldeyim ben veliler ogrenciler zorlu ...gecen gun sinir krizi geciriyordum..bu arada ne zaman yapmaya karar verdin test
Bnce hamilesn cnm sonuc belli sadce kesinlestrmis olcaksn buraya atmayi unutma sakn kcta gelick esin merk ettk testiAksam yapcm cnm esim eve gelince
Agzndan bal damliyo:) esimin isi esnek canim dogalgz pazarlamicisi oldgu icin musteri aradimi gdiverio bi kac saate glr hrlde cok isi ckmazsa:) yaprsam testi yazzarim sonucu olumlu yada olumsuz dieBnce hamilesn cnm sonuc belli sadce kesinlestrmis olcaksn buraya atmayi unutma sakn kcta gelick esin merk ettk testi![]()
Ayyy cok merklandm ya heycanlandmAgzndan bal damliyo:) esimin isi esnek canim dogalgz pazarlamicisi oldgu icin musteri aradimi gdiverio bi kac saate glr hrlde cok isi ckmazsa:) yaprsam testi yazzarim sonucu olumlu yada olumsuz die
Tamam canimm bekliyorummAksam yapcm cnm esim eve gelince
Bi de beni dusun :)Ayyy cok merklandm ya heycanlandm![]()
Ilk bebegn olck dmi cnm bu.Bi de beni dusun :)
Hayr cnm ikinci ilkini kaybettim dogumdan sonra 16gun yasadiIlk bebegn olck dmi cnm bu.
Onu bliyorm cnm yani olursa ilk bebegn olmus olucak.Hayr cnm ikinci ilkini kaybettim dogumdan sonra 16gun yasadi
Konustuk ya kiz ne cabuk unuttun:)Ilk bebegn olck dmi cnm bu.
He evet cnm ilk olckOnu bliyorm cnm yani olursa ilk bebegn olmus olucak.
Ayy hadi bakalm hayrli ve saglikliysa gelsin bebisin.He evet cnm ilk olck
Insallh cnmm yoksada uzulmem zaten doktorlar 6 ay bekle dedi 3 ay oldu daha cunkiAyy hadi bakalm hayrli ve saglikliysa gelsin bebisin.