• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Valla sen cok iyi sabretmissn cnm adetin gecmis belirtinde var hamilelikten baska bisy gelmiyo aklma bnm. Bn olsam smdiye 10 tane test yapardm herlde :-)
Ahahahahaha ilahi ya :) ya ben adetim dongumun orta doneminde yani 14 falan gununde cok bi stres yasadim aileyle ilgili stresten mi glmio acaba diede dusunmuo degilim yani

Kiyamam bn sna ya zor cok zor :-( kime benziyo gordun dmi bebegni kucagna aldn.
Gordum canim resmi bile var telfnumda ayni babasina benzio heryeri. Kucagima alamdim ama yogun bkimdayken elini alnini optum uyuyordu uyutuyorlrdi ameliyttan cktgi icin babasinin parmagini skti kiyamam brkmk istemiodu ki:(

Gordum canim resmi bile var telfnumda ayni babasina benzio heryeri. Kucagima alamdim ama yogun bkimdayken elini alnini optum uyuyordu uyutuyorlrdi ameliyttan cktgi icin babasinin parmagini skti kiyamam brkmk istemiodu ki:KK43:
Yaa ben boyle duyunca cok uzuluyorm etkileniyrm uzulme cnm nolur kiyamam bn sna cok zor bliyorm melegin seni bekliyo cennette uzulme

kızlar Merhaba..yeni hastaneden geldim degerim perşembe 35 di bugün 100.7 olmuş.kanamam devam ediyor .dr um progestana devam et değerin güzel yukselmis dedi.pazartesi muayeneye gideceğim...allahım isteyen herkese versin yani sırada bizlere.dua edin kizlarr bana degerim saglikla yukselsin kanamam dursun

Ay canim hadi bu guzel bi haber :) Allah devamını getirsin, guzel haberler vermeye devam :KK66:
Merhabalar ben bi kac gun once hamile oldugumu ogrendim..sadece boseyler paylasmak istedim..belki siz daha iyi biliyorsunuzdur ama bi yakinim bana iliskiden sonra kalkma hatta ayaklarini duvara yasla bi 15 dakka bekle demisti biz de gecen ay hep oyle yaptik bilmiyorum belki denk geldi ama belmi de bunu uyguladigimiz icin oldu..:KK55: zaten yumurtlama donemlerini takiop ediyorduk ama olmuyordu..insan her yolu denemk istiyo ben de cok fazla ugrastim belki ise yarar diye size de söylemek istedim:super: insallah isteyen ve bekleyen her kadina nasip olur kucagina almak..:dua:

Hayirli olsun tebrik ederim canim :) sorunsuz bir hamilelik gecir insallah :)

canim bu ay ben 15 dakikayi birak sabaha kadar yattim oylece bir kac gun :) bakalim, bat 4 kasim beklemedeyim. Hafiften kasik agrim var bilmiyorum neye isaret ama umarim hayirlisi olur.

Yaa ben boyle duyunca cok uzuluyorm etkileniyrm uzulme cnm nolur kiyamam bn sna cok zor bliyorm melegin seni bekliyo cennette uzulme
Ben daha o karnmda 5ayliken ogrendim ozmndan beri kahroluyom saolsun esim cok destek cikti bikac dini arastrma yptim bu knuda ole icim rhtladi cnm bu bebegde brzda olsa acilrmz azalsin die istioruz yarim kalan sevncmzi tamamlamk icin sana yuzyuze anltsam bu yasannlari nasil dayandin dersin ama elden bse glmio iste can caninin parcasi

Ben daha o karnmda 5ayliken ogrendim ozmndan beri kahroluyom saolsun esim cok destek cikti bikac dini arastrma yptim bu knuda ole icim rhtladi cnm bu bebegde brzda olsa acilrmz azalsin die istioruz yarim kalan sevncmzi tamamlamk icin sana yuzyuze anltsam bu yasannlari nasil dayandin dersin ama elden bse glmio iste can caninin parcasi
Canim basin sagolsun. Bu ay iki arkdasim da dogum yapti, tesaduf bu ya ikisinin de bebeklerinin kalbinde sıkıntı çıktı. Birini kaybettik 16 gunlukken. Digeri hala yogun bakimda. 20 gundur hastanede. Asagi yukari neler yasadigini tahmin edebiliyorum. Ates dustugu yeri yakar.

Allah bundan sonra saglikli bebisler nasip etsin insallah.

Back
X