- 7 Nisan 2016
- 750
- 783
- 53
Reglimin 12. Günü'nden Çalışmalara başladım geç mi kaldım diye sormuştumNe sormustun ki yetisemiyo insan bazen :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reglimin 12. Günü'nden Çalışmalara başladım geç mi kaldım diye sormuştumNe sormustun ki yetisemiyo insan bazen :)
Allah razi olsun dualarimizi eksik etmeyelim birbirmizden daha bisey belli degil sadece gebelik baslsmis yukselme olacakmi bilmiyorum korkuyorum o zamn ciglik cigliga sevncem galibacanim sen de hamilesin galiba, hayirli olsun :) Allah tamamina erdirsin. saglikla kucagina al insallah.
Dualarim; hamileligi bekleyen, cizgiyi yeni gormus ama hamileligi kesinlesmeyen, hamile ama yavrusunun saglikli olup olmayacagindan endiselen herkes icin canim.Allah razi olsun dualarimizi eksik etmeyelim birbirmizden daha bisey belli degil sadece gebelik baslsmis yukselme olacakmi bilmiyorum korkuyorum o zamn ciglik cigliga sevncem galiba
Amim canim amin saolasin eksik olma elden bse glmeyince cok zorCanim basin sagolsun. Bu ay iki arkdasim da dogum yapti, tesaduf bu ya ikisinin de bebeklerinin kalbinde sıkıntı çıktı. Birini kaybettik 16 gunlukken. Digeri hala yogun bakimda. 20 gundur hastanede. Asagi yukari neler yasadigini tahmin edebiliyorum. Ates dustugu yeri yakar.
Allah bundan sonra saglikli bebisler nasip etsin insallah.
Ne güzel dua etmişsin canım yüreğine sağlık..Dualarim; hamileligi bekleyen, cizgiyi yeni gormus ama hamileligi kesinlesmeyen, hamile ama yavrusunun saglikli olup olmayacagindan endiselen herkes icin canim.
Hepimiz icin hayirlisi olsun. İnsallah bu yukselmelerin devami gelir :)
Reglimin 12. Günü'nden Çalışmalara başladım geç mi kaldım diye sormuştum
Gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.Hamileyim sanirim:)
TebriklerHamileyim sanirim:)
hayirli ugurlu saglikli bi bebek olsun. rabbim bu defa büyütmeyi nasip etsin cokkk sevindim: ) ❤Hamileyim sanirim:)
Sanirim ne kelime baya baya hamilesin canim :) insallah devami gelir, saglikla kucagina alırsınHamileyim sanirim:)
Tesekr ederim darisi olmayanlrn basina insallhhayirli ugurlu saglikli bi bebek olsun. rabbim bu defa büyütmeyi nasip etsin cokkk sevindim: ) ❤
Saol cnm darisi basina insallh:)Sanirim ne kelime baya baya hamilesin canim :) insallah devami gelir, saglikla kucagina alırsın![]()
canim bugun bende kasik agrilari oldu hafif hafif. Cok nadir de cok cok hafif mide bulantisi. Akintim her zamanki gibi bi degisiklik yok. Ya bi de aniden hapsirinca veya oksurunce sol kasigimia dogru cok siddetli 2-3 saniye suren agri oldu. Bunlar onceki aylarda da olmustu. O yuzden belirti olarak algilamiyorum ama her zamanki gibi umudum var :)Benimde 4 kasım kuru kuru bulantı koyu akınti tansiyon dusmesi kasıklarda batma var seninde varmı canim
Canim bir de 4 kasim bat deyince ben ustume alinip cevao verdim :) Eger bana yaziyorsan, yazdigim mesajin altindaki "cevapla"ya tiklayip mesaj yazarsan bana mesaj yazdigini anlayabilirimBenimde 4 kasım kuru kuru bulantı koyu akınti tansiyon dusmesi kasıklarda batma var seninde varmı canim
Allah razi olsun ne guzel dua iste hamilelik diyoruz oluyor bu sefer keseyi gorecekmiyim kalp atisinu duyabilecekmiyim dusurme korkusu Sagliklimi Dogum korkusu vs herseyi düşünüyorsunDualarim; hamileligi bekleyen, cizgiyi yeni gormus ama hamileligi kesinlesmeyen, hamile ama yavrusunun saglikli olup olmayacagindan endiselen herkes icin canim.
Hepimiz icin hayirlisi olsun. İnsallah bu yukselmelerin devami gelir :)