• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canim sen de hamilesin galiba, hayirli olsun :) Allah tamamina erdirsin. saglikla kucagina al insallah.
Allah razi olsun dualarimizi eksik etmeyelim birbirmizden daha bisey belli degil sadece gebelik baslsmis yukselme olacakmi bilmiyorum korkuyorum o zamn ciglik cigliga sevncem galiba

Allah razi olsun dualarimizi eksik etmeyelim birbirmizden daha bisey belli degil sadece gebelik baslsmis yukselme olacakmi bilmiyorum korkuyorum o zamn ciglik cigliga sevncem galiba
Dualarim; hamileligi bekleyen, cizgiyi yeni gormus ama hamileligi kesinlesmeyen, hamile ama yavrusunun saglikli olup olmayacagindan endiselen herkes icin canim.

Hepimiz icin hayirlisi olsun. İnsallah bu yukselmelerin devami gelir :)

Canim basin sagolsun. Bu ay iki arkdasim da dogum yapti, tesaduf bu ya ikisinin de bebeklerinin kalbinde sıkıntı çıktı. Birini kaybettik 16 gunlukken. Digeri hala yogun bakimda. 20 gundur hastanede. Asagi yukari neler yasadigini tahmin edebiliyorum. Ates dustugu yeri yakar.

Allah bundan sonra saglikli bebisler nasip etsin insallah.
Amim canim amin saolasin eksik olma elden bse glmeyince cok zor:(

Dualarim; hamileligi bekleyen, cizgiyi yeni gormus ama hamileligi kesinlesmeyen, hamile ama yavrusunun saglikli olup olmayacagindan endiselen herkes icin canim.

Ne güzel dua etmişsin canım yüreğine sağlık..

Reglimin 12. Günü'nden Çalışmalara başladım geç mi kaldım diye sormuştum

Yok canım geç değil nezaman yumurtlayacağın belli olmaz. Tabi adetin bittikten sonra başlama fırsatın olsaydı daha iyi olurdu. Genellikle 14.günde yumurta çatlıyor. Tabi herkeste aynı olmuyor.

Hamileyim sanirim:)

Eklentiler

• 20161029_201630.webp
    20161029_201630.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 101
Benimde 4 kasım kuru kuru bulantı koyu akınti tansiyon dusmesi kasıklarda batma var seninde varmı canim
canim bugun bende kasik agrilari oldu hafif hafif. Cok nadir de cok cok hafif mide bulantisi. Akintim her zamanki gibi bi degisiklik yok. Ya bi de aniden hapsirinca veya oksurunce sol kasigimia dogru cok siddetli 2-3 saniye suren agri oldu. Bunlar onceki aylarda da olmustu. O yuzden belirti olarak algilamiyorum ama her zamanki gibi umudum var :)

Benimde 4 kasım kuru kuru bulantı koyu akınti tansiyon dusmesi kasıklarda batma var seninde varmı canim
Canim bir de 4 kasim bat deyince ben ustume alinip cevao verdim :) Eger bana yaziyorsan, yazdigim mesajin altindaki "cevapla"ya tiklayip mesaj yazarsan bana mesaj yazdigini anlayabilirim ;) Cok fazla mesaj geliyor, senin yazdiklarini arada kacirabilirim cunku.

Allah razi olsun ne guzel dua iste hamilelik diyoruz oluyor bu sefer keseyi gorecekmiyim kalp atisinu duyabilecekmiyim dusurme korkusu Sagliklimi Dogum korkusu vs herseyi düşünüyorsun

Ay-hal Ay-hal gözunaydin canim rabbim saglikla kucagina almayi saglikla büyütmeyi nasip etsin insallah. Benim 4 kaybım var hiçbirini kucaģıma alamadım çok zor sen görmüssün senin acının yanında benimkisi ne ki. Bide evlatlarını besleyip büyütüp kaybedenler var konusmasina yurumesine okuluna askerligini düğününe şahit olup kaybedenler.. bunların acısı bambaskadır rabbim kimseye yasatmasin. simdi hepsi geride kaldı keyfini sür cift cizginin dua edicem sana.

Back
X